Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 26

• 53 407
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Снощи получих тези. Потвърждавам, че са с номер по-малки. Удобни са и аз ги взех за шляпкане из квартала и в градинката с децата. Не са точно джапанки, отгоре каишките са декорирани с някакъв текстил, малко наподобява кадифе.

# 556
  • Бг
Весито, всеобщото мнение е, че са с номер уголемени Скечърс-ите. А то и на ревюто под този модел си пише, че човека обикновено носил 45, но от тези поръчал 44, и били много добре изглеждащи и супер удобни.

22, искаш да кажеш, че си направила поръчка без да си влизаш в акаунта ли ?

# 557
Весито, всеобщото мнение е, че са с номер уголемени Скечърс-ите.

благодаря

# 558
Весито, всеобщото мнение е, че са с номер уголемени Скечърс-ите.

Ами нещата стоят така: преглеждах си сайта, без да съм регистрирана, избрах си артикул, преведе ме през стъпките за регистрация (тъй като нямам акаунт), вкл. номер на карта, и след това на последната стъпка спрях, защото се чудехме с мъжо ми дали да ги поръчаме въпросните обувки, тъй като не са за нас. Или аз не съм разбрала, че съм потвърдила, или наистина всичко е станало без да потвърждавам поръчката. След няколко дена получавам мейл, че имам изпратена поръчка. Това е. Всичко без да влизам в акаунта си, защото реално бях в процес на "създаване".

Та така.. в крайна сметка ще зарадваме човека, за който са обувките, но просто ми е стори много странно всичко.

# 559
Ани, благодаря   bouquet! По нашата работа няма развитие за сега, всички са на почивка.
Спунк
, ти кога ги поръча? Щом стават за градинката, а не са "басейнски" тип, ще заръчам едни на любимата госпожа. Благодаря!

22, нали знаеш, че за Джавари не е нужна регистрация, щом имаш такава в който и да е Амазон, както и веднъж ако си вкарала данните от картата и не си ги изтрила, системата им ги помни. Може при теб да се е получило така.

# 560
22 ako имаш регистрация в амазон или което и да е джавари, тя е еднаква навсякъде , така че може затова да те е разпознала... а иначе нали дори и когато въведеш вси4ки данни пак накрая има едно последно потвърди , за да реализираш поръчка  newsm78

# 561
Нямам акаунт в Амазон Simple Smile И не съм потвърждавала накрая... Затова ви казвам, че е много съмнително  Crazy Както и да е, следващия път ще внимавам повече.

# 562
  • Сливен
Здравейте! Някой може ли да ми даде отзиви за Rieker и Caprice , като качество и дали си отговарят на размерите.

# 563
  • Бг
22, аз те разбрах, бутнала си обувките в кошницата и след това Джавари са те подканили да си направиш акаунт. Въвела си всички необходими данни и си си открила акаунта, потвърдила си и сега ще чакаш обувките да дойдат по DHL. Ами честито на печелившите, както се казва  Grinning. Дано сте улучили и размера на обувките, за човека, за когото са.

oesi, и Риекър и Каприс си отговарят, качество добро.

# 564
  • София
Naq2009, бързичко пристигнаха, на 15 юли ги поръчах и снощи ме чакаха в пощата.

Купувах Caprice за приятелка. Твърди, че са удобни и си отговарят. Аз ги слагам на едно ниво с Marco Tozzi и Tamaris. Ако си от София, можеш да видиш техни модели в магазините Комфорт.

# 565
22, аз те разбрах, бутнала си обувките в кошницата и след това Джавари са те подканили да си направиш акаунт. Въвела си всички необходими данни и си си открила акаунта, потвърдила си и сега ще чакаш обувките да дойдат по DHL. Ами честито на печелившите, както се казва  Grinning. Дано сте улучили и размера на обувките, за човека, за когото са.

Благодаря! Mr. Green И аз се надявам да сме уцелили Simple Smile

# 566
Момичета,някоя купувала ли е аква-обувки,по-точно тези
http://www.javari.de/Sportskin-Aquasocks-671014-106-Damen-Pantol … L=%2FshoppingCart
Отдавна им се чудя,а сега и цената им падна.Дали си отговарят,че трябва да са точен номер този вид обувки.

# 567
  • Варна

Благодаря! Mr. Green И аз се надявам да сме уцелили Simple Smile
А и да не сте уцелили имаш 1 година да ги върнеш, така че проблема е нулев, донт уори. Това е най-коректния сайт, с който съм си имала вземане-даване някога.

# 568
Момичета,някоя купувала ли е аква-обувки,по-точно тези
http://www.javari.de/Sportskin-Aquasocks-671014-106-Damen-Pantol … L=%2FshoppingCart
Отдавна им се чудя,а сега и цената им падна.Дали си отговарят,че трябва да са точен номер този вид обувки.

Имам аква обувки, друга марка, но ако мога а ти дам един съвет. Тези гледам, че са целите неопренови, моите също са такива и е много неудобно влизането в морето, защото се пълнят с вода и после трудно изтича. Аз лично, ако си купувам пак, ще гледам да са с повече мрежа  Peace

нещо такова  Peace

# 569
38 13,60 €
Marco Tozzi 11,98 €
37,4211,20 €
40,41 Tommy Hilfiger 13,98 €

Общи условия

Активация на акаунт