Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 112
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
А по повод преговора на 48 еп. Ако оставим настрана развитието на отношенията (най-после!) м/у нашите главни герои, един от любимите ми моменти е когато Дениз спира Керим с "Бате!"... много беше затрогваща сцената.
И после, когато нашият сърдитко беше изненадан от целувка по бузата за довиждане... Simple Smile

# 61
Страхотни сте!
 newsm51
Обичам ви!

Напомнихте ми добрите времена от преди 10 г., когато чатърите от дир.бг помагаха на прохождащата тогава във виртуалното пространство Марица. Simple Smile

Всеки от нас е "преболедувал" по един или друг начин твоята "болест",  сега сме спокойни, защото сме трайно омагьосани и пленени!  

Дилеми, Joy Joy Joy Joy Joy а някои от тези,които не са като нас и ни познават може би ни питат нещо такова

# 62
Ама и Мукадеската с оная реплика: "Ааааа, Керим на горния етаж, а Вие долу...  бива си Ви!..." Simple Smile)
Познавам една Мукадеска... е, не е ЧАК толкова брутално нагла, но... репликите и са същите. Simple Smile))

# 63
  • Разград
ENGİN AKYÜREK Can Gidiyor

# 64
Здравейте момичета!
 Аз се глася довечера за 47 а пък вие преговаряте 48 -още по -добре ще ги изгледам и двете .Болният Керим ми  е също толкова любим  колкото пияният Керим
 Прочетох и резюмето на журналистката качено от Ваня за Енгин и ми стана едно топло на душата.Радвам се че има амбиции и знам че ще ги осъществи.
Относно предполагемата партньорка/дъщерята на Елиза/ много ми харесва.Това е един от малкото сериали ,чиито и продължения гледах с интерес .Би ми било интересно да го гледам в тази комбинация.
Значи август ще разберем къде с кого и как ще се казва /т новият/те проектина Енгин ,а  аз чакам и на Берен
 Heart Eyes на всички ,които се грижат за темата дори и в този отпускарски сезон.
Добре дошли на всички слезли от балкона

# 65
  • София
Дилеми, Joy Joy Joy Joy Joy а някои от тези,които не са като нас и ни познават може би ни питат нещо такова

Аз вече не обяснявам, просто си гледам...  

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 13:14 от Dilemi

# 66
  • Разград

# 67
Аз предлагам да уточним за кой ли път,кое точно ни зариби.

Скрит текст:

# 68

Гласувам за екранната двойка Керим и Фатмагюл. Simple Smile Техните герои ни омагьосват.  Едва след тях започваме да обръщаме внимание и на всички останали достойнства на филма.

# 69
  • София
Ееее, Димониии, защо ме разплакваш в това горещо време
липсват ми, липсват ми многооо, чооок...

Ома, прекрасни спомени!  

# 70
Историята, разказана от екипа. Героите и актьорите направили ги толкова истински. Вие, всички, които ме накарахте да почувствам подкрепа в лудоста ми.  bouquet

# 71
  • В Града на липите
Привет  wavey Пристигам за второто кафе.

Дилеми, преговорих епизода, като прочетох поста ти. Все едно го изгледах, както винаги си уловила дори и дребните детайли.  Hug А емотиконката ти е страхотна. Имам предвид тази
Любимите ми моменти от този епизод, освен признанието на Фати в любов са сцените с охкащия Керим. Много е сладък. Всеки път умирам от смях. Мъжете са такива глезльовци като се разболеят. Той не прави изключение.

Мен лично ме зариби Енгин. Докато чакаше Вурал на летището, метна въдицата с тия неговите кафеви очи и аз като един шаран веднага се закачих.  Grinning Но си признавам, че продължих да гледам сериала, защото още от първата серия разбрах, че ще е нещо специално и различно. Постепенно историята ме грабна, брилянтната игра на актьорите ме увлече и докато се осъзная бях затънала до носа. Все още чакам да ми мине. За сега не гледам старите серии, преговарям си ги от вашите постове, пък и долу горе ги зная почти наизуст. Искам да минат поне няколко месеца и тогава ще го изгледам отново, вече спокойно и надявам се без предишната еуфория.

mamata48 , откакто ти подарих кристалното кълбо много взе да познава. А мен постоянно ме подвеждаше  ooooh!
Скрит текст:
Шекер ага е бонбонче, добре си се ориентирала. Знаех си, че си жена с вкус. Помня, че ме предупреди за него преди няколко месеца и се старая да не го заглеждам. Аз се колебая между Зюмбюл и Гюл  newsm78  В голяма дилема съм, да знаеш. Сякаш леко клоня към Гюл, ама съвсем леко. Иначе Бали бей е сладурче, но моето сърце е при Керим и въпросния не ми въздейства ни химично, ни физично, нито на някое друго ниво. Определено мустаците му отиват, но не колкото на Мустафа Булут  Grinning Лично мнение  Peace Айде някой път ще черпиш по една баклава от тези на Шекер ага. Много оправен младеж. А как се придвижва на четири крака  Joy  Joy равен няма. Прилича на стоножка с корем.  Joy
Специален поздрав за теб:

Гюл Ага: Шекер Ага, какъв е тоя вид?
Шекер ага: Сюмбюл ага ще се жени за мен.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 14:07 от hrissi_sz

# 72
  • Пловдив
- Страхотен гиф. Енгин в акция....

Dimony: "Аз предлагам да уточним за кой ли път, кое точно ни зариби.
Историята, разказана от екипа. Героите и актьорите направили ги толкова истински."

Мога само да добавя и общата ни болест  БЕРЕНГИНОМАНИЯ.

# 73
  • Разград

# 74
  • София
Хриси ,  а за  емотикончето ...може и така...

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 14:23 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт