а някои от тези,които не са като нас и ни познават може би ни питат нещо такова 
на всички ,които се грижат за темата дори и в този отпускарски сезон.
Техните герои ни омагьосват. Едва след тях започваме да обръщаме внимание и на всички останали достойнства на филма. 
Пристигам за второто кафе.
А емотиконката ти е страхотна. Имам предвид тази
Но си признавам, че продължих да гледам сериала, защото още от първата серия разбрах, че ще е нещо специално и различно. Постепенно историята ме грабна, брилянтната игра на актьорите ме увлече и докато се осъзная бях затънала до носа. Все още чакам да ми мине. За сега не гледам старите серии, преговарям си ги от вашите постове, пък и долу горе ги зная почти наизуст. Искам да минат поне няколко месеца и тогава ще го изгледам отново, вече спокойно и надявам се без предишната еуфория.
В голяма дилема съм, да знаеш. Сякаш леко клоня към Гюл, ама съвсем леко. Иначе Бали бей е сладурче, но моето сърце е при Керим и въпросния не ми въздейства ни химично, ни физично, нито на някое друго ниво. Определено мустаците му отиват, но не колкото на Мустафа Булут
Лично мнение
Айде някой път ще черпиш по една баклава от тези на Шекер ага. Много оправен младеж. А как се придвижва на четири крака
равен няма. Прилича на стоножка с корем. 

Препоръчани теми