Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 643
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • В Града на липите
Още един аналог 17.11.11/13.06.12

- изненада, надежда, благодарност...

триумф, щастие, удовлетворение...

# 556
  • София
още една анкета.....

...един Енгин и от мен...

# 557
  • В Града на липите
17-ти ноември

13-ти юни

# 558
Хриси - страхотен паралел в двете сцени.
За тези почти две години Фатмагюл се промени под давление както на Керим и Мерием, така и семейството като цяло, но и Керим също претърпя голяма промяна.
Но това което ми хареса и ме задържа пред екрана освен сюжета и играта на всички актьори, беше това, че двамата  /Фатмагюл и Керим / бяха заедно при абсолютно всички житейски препятствия, преминаха през болката и омразата, откриха сигурността и доверието, намериха и задържаха невъзможната си любов, създадоха истинско семейство.

Димони - страхотни "Енгин/Керимовци" !
Много ми е интересно как биха определили най- хубава снимка и най-хубав колаж - Мисия невъзможна !

Не е във връзка с обсъждания епизод - но сега си го направих
Търсещ пръстена поглед, невярващ почти, че тя продължава да го носи

# 559
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=9KvG4Wz8oC8&feature=youtu.be

Един обеден поздрав с едно ново фенско клипче.

# 560
Dimony,

Дениз е турско женско име (deniz - море), а не австралийско.
Денис е мъжко име.
Така че съвсем правилно е изписването ДениЗ.

Забележи къде падат ударенията при двете (червеничкото).

Дениз е унисекс име, има и момчета, които го носят. Peace

# 561
Мариана Hug Марта Hug Димони Hug Дилеми Hug Хриси Hug Момичета Hug Hug
Малко 2 дни го карах на верев в темата,но няма как-тръстиката е страшна!
Харесва ми всичко,което сте поместили!  Hug Hug
По случай еп.51:

Надежда има в нашите сърца,
щом имаме нашите семейства,
който в мъката подадоха ни ръка,
и бавно ни поведоха напред!
Ще се преборим с нашите страхове,
ще се изправим бавно
ще продължим напред,
насилието и болката която преживяхме
ще преодолеем с нашата любов!
Надежда има за щастие,
надежда има за отмъщение,
надежда има за справедливост,
надежда,че всичко ще мине,
надежда че ще живеем като семейство,
обичани и обичащи се,
живеещи в хармония и любов!

# 562

Винаги ми е било интересно и съм се чудила - как я носи първия път и не я изтърва ?!

# 563
  • В Града на липите

Винаги ми е било интересно и съм се чудила - как я носи първия път и не я изтърва ?!

Как ще я изтърве  Grinning Той такова облекчение изпита, че можеше километри да я носи. Аз пък имах чувството, че се беше сраснала с ръцете му и после с голямо нежелание я пусна.
Обожавам го този момент. Не знам колко пъти съм го гледала. Толкова е силен и с тази сълза  Two Hearts

# 564
gphilipova, според етимологията името Дениз е наистина турско.Първоначално се заблудих,защото не съм забелязала да е разпространено между турците.Възможно е да греша,защото съдя предимно по тези,които познавам и по сериите,които съм гледала.В същото време името Денис е широко разпространено в Австралия и в целия западен свят.То се използва както за мъжко,така и за женско име.Разликата е в ударението.При мъжкото ударението пада на първата сричка,а при женското на втората.Когато отидеш в Австралия и те питат за името,ако искаш да го изпишат със „з“ трябва екстра да си кажеш.Та затова ми се стори странно.Майка и на Денис(з) е австралийка,детето е родено там и има постоянен адрес там.От опит знам,че имената,които не са местни,затрудняват бюрократите,а с такива всеки се занимава през живота си.На мен ми прави впечатление,че българите например,които раждат в чужбина,гледат така да си кръстят децата,че дори и имената да са български,да могат да се изписват лесно на съответния език.Дори познавам хора в Щатите,които се прекръстиха със съответствията на техните имена там,защото дори и с пощите имат проблеми,а понякога това е фатално.Затова си мисля,че нашата Денис е кръстена компромисно,хем името да е от турски произход,хем да се изписва по начина популярен в Австралия,Европа и Америка.Но нас не са ни занимавали с това,ние не знаем нищо по въпроса,а и това не е от значение за нас. Simple Smile

# 565

Как ще я изтърве  Grinning Той такова облекчение изпита, че можеше километри да я носи. Аз пък имах чувството, че се беше сраснала с ръцете му и после с голямо нежелание я пусна.
Обожавам го този момент. Не знам колко пъти съм го гледала. Толкова е силен и с тази сълза  Two Hearts

Знам, обаче такова носене през раменете - приложи и Кадир на Мерием / даже неговото беше през врата дори / ми се струва първо неудобно за този дето го носят, а и нестабилно при това.

# 566

Много хубав момент.

# 567

Знам, обаче такова носене през раменете - приложи и Кадир на Мерием / даже неговото беше през врата дори / ми се струва първо неудобно за този дето го носят, а и нестабилно при това.

Марта, Joyтова е единственият стабилен начин за носене на дълго разстоянеие.По този начин се подпира и главата.В противен случай,тя ще увисне.Хващането под мишница е задължително,за да не се изплъзне носениятКерим очевидно има силни пръсти,защото използва само 3 пръста под мишницата.Все пак Фатмагюл не тежи много.Другият начин за носене,е прехвърляне на тялото през рамо като чувал или хватка с долната ръка между краката.Това обаче не би подхождало на Керим Joy Joy Joy

П.п.все пак на тази снимка има нещо неестествено,защото лявата и ръка,след като е припаднала за по-удобно трябва да е преметната върху неговата,а тя най-вероятно го е прегърнала през кръста,иначе наистина е неудобно и за двамата.

# 568
  • В Града на липите
Димони, само при мисълта, че би я метнал на рамо и избухнах в смях  Joy  Joy  Joy
Опитвам се да си го представя и не мога.
Това май беше втория път в който я докосна, ако не се лъжа  newsm78
Първият път беше танца на Нова година. Но може и да греша. Имам чувството, че не съм гледала първи сезон от цял век и някои детайли ми се губят.

# 569
Марта,Хриси,докъде стигнахме да обсъждаме хватките за носене Joy Joy Joy Joy Joy
Марта,подай някоя друга такава подробност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт