Къде в Пловдив??? - 34

• 91 339
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
  • до най-прекрасния мъж
Да ми препоръчате фирма за преводи? Става въпрос за превод на бг диплома на английски език, какви горе-долу са цените?
Скрипта са добри - офисът им е в безистена на дом Левски. Цени не мога да ти кажа, но вероятно са нормални, работила съм с тях основно за преводи на фактури.

# 181
  • Пловдив
Нефертари, освен големите магазини за техника, можеш да провериш и в Вега 2002.
Намира се на асфалтираната главна (Бившият магазин Урал). Освен с TBI дават на изплащане и през ЦКБ, което за мен е много по-добър вариант.
Не ти препоръчвам  Хенди.

# 182
Да ми препоръчате фирма за преводи? Става въпрос за превод на бг диплома на английски език, какви горе-долу са цените?

Компетенс - Атанас Даков на автогара юг към гарата - една синя тента в сутерен
работила съм дълги години с тях на различни езици, цената варира от 5 до 8 лв на страница зависимост от езика
проблем ми се появи последния път когато бях там, две лелки пушеха вътре и се държаха като държавни чиновнички през 86та. Иначе самият Атанас е изключително отговорен и коректен, но доколкото знам е в чужбина...
когато се превежда диплома се прави и легализация и излиза около 20 лв всичко

# 183
Нефертари, освен големите магазини за техника, можеш да провериш и в Вега 2002.
Намира се на асфалтираната главна (Бившият магазин Урал). Освен с TBI дават на изплащане и през ЦКБ, което за мен е много по-добър вариант.
Не ти препоръчвам  Хенди.

често там цените са завишени, особено при смартфоните

# 184
  • Бг
Нефертари, аз пък точно Вега-та не бих ти препоръчала  Naughty. Само ще ти кажа, че закупен телефон от тях се развали още на вторият месец и от там като се почна една одисея  #Cussing out.

# 185
Момичета, да  знаете  къде  правят  обувки по поръчка???

# 186
  • Пловдив
Момичета, трябва ми бански за момче 3-4 год. размер, но да не е повече от 7-8 лв. Някой знае ли къде може да има. Качеството не е от значение, защото ми трябва за 5 дни... все ще издържи  Laughing

И още един въпрос... съществува ли още онзи склад за дрехи зад Каменица   bouquet

# 187
  • Пловдив
Здравейте мацки   bouquet някоя от вас скоро да си е купувала матрак?Трябва ми матрак 160/190 (не съм сигурна) но да не е скъп.Примерно 250-350 лв .... Нямам представа какъв да бъде,просто искам да сменя стария.  Hug  bouquet

# 188
  • Пловдив
От къде мога да купя от тези хартиените фенери с огън отдолу, които се пускат по въздух?

# 189
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте мацки   bouquet някоя от вас скоро да си е купувала матрак?Трябва ми матрак 160/190 (не съм сигурна) но да не е скъп.Примерно 250-350 лв .... Нямам представа какъв да бъде,просто искам да сменя стария.  Hug  bouquet
И аз съм на тази вълна, но моят трябва да е 160/210, че мъжото висок. Разгледах повечето сайтове, но на тази цена, нищо не намерих. Най-евтините са пружинни, но аз пружина не искам, а така също и да е еднолицев с твърда основа, за да монтираме механизми за повдигане. Накрая решихме да купим няколко дървени профила от Баумакса, дунапрен от един склад на Коматевско шосе и малко ОСВ-плоскости и да си изработим един ние.

# 190
  • Бг
Вълканова, обувки по поръчка правят в магазина на Гизда. Магазинът се намира на бул. "Васил Априлов", като идваш от гарата, в посока към ТХВП, магазинът се пада от лявата страна, малко след кръстовището на "Васил Априлов и "Пещерско шосе". Само да вметна, че можеш да си харесаш и модела и кожата, но не са им евтинки обувките.

# 191
Момичета, търся човек за видеозаснемане на сватба на една позната. Всичко, което съм проверила е 500лв нагоре, а аз мога да се вместя до 300. Ако имате някой познат, който си има камера или това му е допълнителна работа ще съм много благодарна да ми дадете телефон.
Ще питам и в някое фото, но за тази сума се съмнявам да намеря нещо.

# 192
Вълканова, обувки по поръчка правят в магазина на Гизда. Магазинът се намира на бул. "Васил Априлов", като идваш от гарата, в посока към ТХВП, магазинът се пада от лявата страна, малко след кръстовището на "Васил Априлов и "Пещерско шосе". Само да вметна, че можеш да си харесаш и модела и кожата, но не са им евтинки обувките.
Виждала съм магазина, ще го  посетя. На  мен ми трябват  малко по-сложни за изработка  обувки тъй като съм със изменение на стъпалото.

# 193
  • Пловдив
Оххх ми той и моя е висок и довечера ще премери стария колко е и ще видим да купим нещо че не се издържа вече.Тоооо не може да се обърне човек, много скърца.Гледам сега едни РосМари в сайта на Дизма и излиза към 300лв.Пише ортопедичен,двулицев... само че аз нищо не разбирам  Whistling Има на Хирургиите Дизма,близо е до вкъщи сигурно ще минем да питаме.

# 194
  • Бг
Вълканова, щом имаш проблем със стъпалото тогава се насочи към ортопедичните работилници. Мисля, че се споменаваше някаква близо до Хирургиите.

Общи условия

Активация на акаунт