Къде в Пловдив??? - 34

• 91 283
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Elfita,   bouquet  Няма значение марката, само да са за таблетки, защото от тези с течността не съм особено доволна

Просто казваш,че искаш с таблетки.Търси на Райд.Сякаш на Кил Мат не са така ефективни

# 316
  • Пловдив
Преди време коментирахте фирма,която се занимава с пълнене на тонери за принтер-някъде на кап.Райчо,обаче не запомних къде  Embarassed  Моля обяснете ми по-подробно къде се намират,че утре ще ги търся?И да питам каква е процедурата-давам празен,те ми връщат пълен или пълнят моя и за колко време става? Мерси предварително!  Hug

# 317
  • Пловдив
За Т§С става въпрос - намира се на кръстовището на "Родопи" и "Капитан Райчо", синя сграда, срещу кафето на РУМ Евмолпия. Аз лично си вадя касетата на принтера и им я нося, те ми я пълнят и след един час минавам да си я взема вече пълна. Живея в квартала и този час доста бързо минава

# 318
  • Пловдив
За Т§С става въпрос - намира се на кръстовището на "Родопи" и "Капитан Райчо", синя сграда, срещу кафето на РУМ Евмолпия. Аз лично си вадя касетата на принтера и им я нося, те ми я пълнят и след един час минавам да си я взема вече пълна. Живея в квартала и този час доста бързо минава
Мого благодаря!  Hug   А колко струва?  Embarassed

# 319
  • Пловдив
Зависи от модела принтер, вероятно и от модификацията. Аз съм в момента на Самсунг МЛ нещо си и ми струва 37 лева. Преди това имах Xerox, но него го дадох на леля ми, за него беше друга цена

# 320
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя разноцветен тюл, искам да направя на бебка ту ту пола?

от този по-твърдия като мрежа ли ти трябва?такъв,доста цветове има в магазина зад халите.
мек тюл,доста цветове има в магазина до писоарите в капана.Какаду се казва
Според мен трябва да от по-твърдия за да стой бухнала поличката.Мекия тюл увисва като парцал.Но ако някой я прави скоро да сподели как се е получило. Peace

# 321
готовите, кито съм виждала са от мек
бухването става от рязането на плата на нещо като триъгълници и пластовете

# 322
След дълго ровене в You Tube,май и аз ще си го направя сама това ТУТУ,само и на мен не ми е ясно какъв тюл да взема,че там има показани най-различни видове!

# 323
И аз съм на тази вълна  Rolling EyesДнес ако имам време в обедната почивка ще се завъртя до Какаду и ще докладвам какво има и каква е цената .
Лек ден !

# 324
Не помня дали е ставало въпрос по темите назад, но може ли някой да ми препоръча място, където да ми изперат килимите? На автомивка ли е по-добре да ги занеса, или да извикам от тепавица? Може ли някой да препоръча място? Досега не съм ползвата подобни услуги и не съм наясно, а в нета четох отрицателни и положителни отзиви и за двете възможности..

# 325
  • Пловдив
Мисля, че е най-добре с фирма за професионално почистване по домовете- със специална машина и препарат.

# 326
Момичета,аз съм готова,с моите две леви ръце вижте какво измайсторих-][URL=http://www.radikal.ru][im

# 327
  • Пловдив
Аууууу, страхотно.  Heart Eyes Аз съм сама тези дни и не мога да мръдна до никъде, а с моето природно бедствие в магазин не влизам, нооооо ще се ходи за тюл. Това от мекия тюл или от по-твърдия. Аз си мислех ако се редуват дали няма да има и обем и плътност.....Но това на снимката е супер.  bowuu

# 328
Всичко ми е от магазин Мазиар,има в Тракия и на Иван Вазов,като цена-панделки,4 цвята тюл по 60см и ширина-3м,ластик,всичко за 15лв,ще излязат 3 поли!

# 329
  • В царството на мечтите
Търся маникюрист за гел поддръжка на нормални цени покрай хранително-вкусовия университет

Общи условия

Активация на акаунт