Къде в Пловдив??? - 34

• 91 255
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Записвам ширината, защото мен по тази част хич ме няма и се чудех като ме като ме питат каква ширина искам и...... ще зацикля какво да кажа, ако има различна ширина. Благодаря ти за информацията. Със здраве да си носи полата госпожицата. Hug

# 331
  • Пловдив
Liliq_Zlatna,полата е станала страхотна.
Мек или твърд тюл ползва?Има ли обем като се сложи.
Къде е Мазиар в Тракия?

# 332
Ами сякаш е по-твърд тюла,сега ще направя една с дължина 25см,че тази ми се струва дълга,спокойно може и по 50см да се взимат явно,има обем като се сложи да- Магазина е до Де Ниро!

# 333
  • Пловдив
Момичета, коментираше се преди време склад на Hauck в Пловдив- ако някой знае къде точно се намира, моля да ми обясни

# 334
Момичета, коментираше се преди време склад на Hauck в Пловдив- ако някой знае къде точно се намира, моля да ми обясни

складът на Хоук е като излизаш от града за София откъм Ален Мак, вдясно една от сградите беше, но нямам спомен коя /до тази с гостилницата/
телефонът в сайта им е в склада, обади се, ще ти обясни много точно момичето

# 335
Момичета, търся фирма, която да отдава кафе машини под наем за офис.   bouquet

Ако все още не си намерила мога да ти препоръчам "ekafe" -  условията са 70 капсули на месец, независимо дали са от един и същи вид или различни. За кафемашината не се плаща нищо.
Лаваца също дават машини безвъзмезно, но при тях минималното количество е 100 капсули на месец. Работя и с двете фирми и ако желаеш  на лс. мога да ти дам координатите на дистрибуторите им.

# 336
Момичета, търся фирма, която да отдава кафе машини под наем за офис.   bouquet

Ако все още не си намерила мога да ти препоръчам "ekafe" -  условията са 70 капсули на месец, независимо дали са от един и същи вид или различни. За кафемашината не се плаща нищо.
Лаваца също дават машини безвъзмезно, но при тях минималното количество е 100 капсули на месец. Работя и с двете фирми и ако желаеш  на лс. мога да ти дам координатите на дистрибуторите им.

Моля, напиши ми ги на лс.
Благодаря!  bouquet

# 337
Къде е Мазиар в Тракия?

Срещу училище "Д.Матевски"

# 338
Къде е Мазиар в Тракия?

Срещу училище "Д.Матевски"
  bouquet

Liliq_Zlatna, страхотно се е получило, малко ми е далеч този магазин, ще пробвам първо на центъра.

# 339

складът на Хоук е като излизаш от града за София откъм Ален Мак, вдясно една от сградите беше, но нямам спомен коя /до тази с гостилницата/
телефонът в сайта им е в склада, обади се, ще ти обясни много точно момичето

Всъщност е по Карловско шосе-след като се мине гостилницата има една бариера-там е,момичето е много любезно Peaceще ти обясни всичко Peace

# 340
Цитат
Ами сякаш е по-твърд тюла,сега ще направя една с дължина 25см,че тази ми се струва дълга,спокойно може и по 50см да се взимат явно,има обем като се сложи да-
50см са къси,60см е най-добре!

# 341
  • Пловдив
Момичета,ако видите някъде да продават боровинки-свиркайте! Peace

# 342
Момичета,ако видите някъде да продават боровинки-свиркайте! Peace
кауфланд
но са скъпи 2,50 съвсем малка тарелка

# 343
  • Пловдив
Мисля, че преди 2 дни видях на събота пазара
Утре сутрин трябва да ходя там и пак ще видя