Къде в Пловдив??? - 34

• 91 520
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, търся красива, стъклена етажерка за баня на прилична цена. Около 50 лв ми се струва разумна цена. Нещо подобно търся: http://www.rezerv.bg/za-doma/aksesoari-za-bania.html?limit=15&p=2 двуетажната, ъглова. Къде да гледам?
В ,,Рила'' и в ,,Бриколажа'' има подобни Thinking

# 436
  • Пловдив
Сеща ли се някой за идея - трябва ми нещо с размер на минибар, което обаче да върши работа на фризер/камера. Да е евтинджос, може и втора употреба - мисля да го слагам на терасата и после да го прибирам, защото ще се ползва 2-3 месеца в годината макс.

# 437
Фотоапаратът ни се повреди. Не е нещо специално, но ни вършеше работа. Марката е Praktica. Има ли някой информация къде има сервиз или техник?

Предавам ти дословно думите на човек, който внася фотоапарати в Б-я: " Специално за "Практика" добър сервиз в Б-я няма. За професионални фотоапарати се ползва сервиз в Германия чрез куриер - 70 евро е транспорта, отделно ремонта, ако не е в гаранция.
Ако фотоапаратът е от любителските  и не е в гаранция - по-добре си купи нов, защото не разполагат с резервни части и ремонта ще ти струва поне половината от цената, която си платила за нов" Peace

Мери, благодаря вероятно ще се ориентирам към закупуването на нов.

Моля, ако някой има информация да сподели - къде в Пловдив мога да намеря официална рокля по-голям размер - 52, 54. Преди време мисля беше коментирано не намирам отговорите.

# 438
  • Пловдив
Направо ме е срам, че не открих къде да питам, защото списъците на докторите не ми се виждат подходящи, подфорум и теми за здравната каса не видях, така че спамя и питам тук - ако имам направление от доктор, който не работи по ЗК важи за прием в детско отделение ще мине ли по ЗК или трябва да искам направление и от личната лекарка.
И питах и в другата тема, ама тъй и тъй спамя да питам и тук ако има някой който е лежал в детското отделение на Държавна болница какво трябва да се носи. Може на лични да не оспамваме допълнително тук.
Извинявайте момичета, просто тук пишат най-много като гледам, а и като съм сляпа и не мога да видя точното място досаждам тук Simple Smile

# 439
Ако лекар няма договорни отношения с касата,няма как да издаде документ,който да се признава от ЗОК-принципно. Той е написал документ за хоспитализация ,за да комуникира с колегите си от отделението. Въпросът е дали ще приемат детето без направление по ЗОК. Според мен ако е спешен случай,може и без направление ( говоря според логиката ми,не от опит). Няма ли в интернет някакъв телефон на болницата,в която искаш прием,за да попиташ,или някой близък да отиде да попита на място.

Ако не държиш да е във ВМИ ( нали на това се казва Държавна болница) ,добри педиатри има в частната до ХЕИ пълмед ,доплаща се известна сума на ден за престой на родител,условията и отношението са човешки  Peace

Бързо оздравяване !

# 440
  • Пловдив
Докторът ни е от Пълмед и каза, че не може да отидем там, защото нямаме точна диагноза, трябва да отидем във ВМИ Simple Smile
Благодаря за инфото, ще отида в понеделник при джипито сутринта за направление.   bouquet

# 441
Зависи с каква диагноза сте. В повечето случаи става и без направление, защото приемат детето през спешния кабинет.

# 442
Дали някъде в Пловдив все още се продават продуктите на Yves Rocher?

# 443
Мисля,че преди година-две съм виждала в еднин магазин за козметика в Халите на 2ри етаж.Не знам дали още има.

# 444
Да добавя,виждала съм лосиони за тяло,не съм обърнала внимание за друго.

# 445
Дали някъде в Пловдив все още се продават продуктите на Yves Rocher?
Преди време продаваха техни продукти в един магазин за козметика зад чешмичката на Главната, не знам дали и в момента е така. Може да разгледаш в страницата им във ФБ за актуално инфо http://www.facebook.com/YvesRocherBulgaria
Пише, че скоро ще имат онлайн магазин и за България Peace

# 446
имаше преди едни тоалетни води на Улрих Де Варенс / нещо подобно/, та има ли ги сега и ако да-къде? Simple Smile

# 447
Момичета, търся красива, стъклена етажерка за баня на прилична цена. Около 50 лв ми се струва разумна цена. Нещо подобно търся: http://www.rezerv.bg/za-doma/aksesoari-za-bania.html?limit=15&p=2 двуетажната, ъглова. Къде да гледам?
В ,,Рила'' и в ,,Бриколажа'' има подобни Thinking
В "Бриколаж" има. 100 лв Shocked, което ми се вижда адски много и категорично се отказахме да купуваме от там.

# 448
  • Пловдив
Моля, ако някой има информация да сподели - къде в Пловдив мога да намеря официална рокля по-голям размер - 52, 54. Преди време мисля беше коментирано не намирам отговорите.

Хубави официални рокли имат Иванел на Иван Вазов.Има готови големи номера.Шият по твоя мярка,Правят репарации на закупените от тях рокли.Пада се почти срещу Музикалното или до магазинът на Флавия /отдавна продават и други марки,но така си го знаем-за ориентир/

# 449
Елфита, благодаря - още утре ще го посетя.

Общи условия

Активация на акаунт