Къде в Пловдив??? - 34

• 91 379
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Някой да се сеща в Джъмбо дали има татко смърф и бебе Смърф?
В Хипо нямат смърфове и не се сещам къде още да потърся.

# 121
Търся магазин, в който да продават красиви и разнообразни платове, и някой за дантели.  Peace

Към този си въпрос, прибавям и: Търся качествени слънчеви очила на що-годе приемливи цени. Peace

# 122
  • Пловдив
Ани, за басейни-вижте в Джъмбо. Има голямо разнообразие и не са скъпи.
Шайн, моя приятелка беше купила смърфове от Бейби ленд. Но бяха тип касичка/отгоре на главата с разрез за стотинки/, малко по големи от педя. Каза, че били Смърфиета, татко Смърф и още няколко.....

# 123
Запис да ви следя. Peace

# 124
Момичета, препоръчайте ми фирма за доставка на вода до дома. Да предоставят машината и да си качват водата до горе. И водата да е изворна по възможност.
Благодаря:)

# 125
  • о`майна лунна нощ е
От 2007 г. ползвам Найс уотър у дома. Предлагат само трапезна вода, доколкото разбрах - т.е. озонирана и пречистена, без минерали и е подходяща за ежедневна употреба. През 2009 г. пуснахме договор и за офиса. Изискването им е да има поне 2 бутилки поръчка на месец, което прави 40 л. общо. Самите бутилки са им оборотни, 19 литрови, но те ги пълнят догоре и напрактика водата идва повече като количество. Имат собствен извор за трапезна вода и цех за преработка и бутилиране. Това знам за тях.

Доставките са им до входната ти врата, което мен ме устройва идеално. Даже съм молила момчетата да ми поставят бутилката на машината, когато го е нямало мъжа ми. Никога не са отказвали.

# 126
  • до най-прекрасния мъж
От 2007 г. ползвам Найс уотър у дома. Предлагат само трапезна вода, доколкото разбрах - т.е. озонирана и пречистена, без минерали и е подходяща за ежедневна употреба. През 2009 г. пуснахме договор и за офиса. Изискването им е да има поне 2 бутилки поръчка на месец, което прави 40 л. общо. Самите бутилки са им оборотни, 19 литрови, но те ги пълнят догоре и напрактика водата идва повече като количество. Имат собствен извор за трапезна вода и цех за преработка и бутилиране. Това знам за тях.

Доставките са им до входната ти врата, което мен ме устройва идеално. Даже съм молила момчетата да ми поставят бутилката на машината, когато го е нямало мъжа ми. Никога не са отказвали.
Дай някакви координати за тях, звучи примамливо като оферта. 2 галона е нормално потребление за едно домакинство.

# 127
  • о`майна лунна нощ е
070016016 - това им е универсалният телефон за клиенти. От там вече те разпределят за нов абонат, заявка и т.н. Хубавото е, че предлагат и техни оборотни машини. Т.е не е необходимо да си купуваш ти някаква. Но не знам какви бяха условията за това. Искаха депозит, но преди 5 години цените на тези машини бяха над 80 лева, а сега има и много евтини модели и си мисля, че депозитът няма да е голям.

ПП - в тази жега за 15 дни изпих почти сама една бутилка в кантората. У дома пием домашни сокове, но и там си заминава същото количество за този период.

# 128
Няма да питам нищо, само ще ви покажа: Пловдивчани: Видяхме извънземно на Юндола!  Laughing

# 129
  • Пловдив
на мен нищо с извънземни не ми е смешно, от дете си ме е страх... Shocked Rolling Eyes

# 130
на мен нищо с извънземни не ми е смешно, от дете си ме е страх... Shocked Rolling Eyes

Смешното е, че всички са 99,9% сигурни, че е фотошоп. Peace

# 131
  • Пловдив
смешно ще ми бъде за тях да разберат примерно, че не е  Laughing Blush

# 132
Здравейте момиета,знаете ли как се казва сладкарницата зад Военна болница и какви са ви впечатленията от тортите им?

# 133
май говориш за червената шапчица
цени - много евтино
качество - много евтини материали, задоволително изпъление
декорация - няма да казвам нищо, снимките говорят сами за себе си
http://tortichki.com/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b8/

обаче защо ми излизат по адрес смирненски и кършиака, не знам, може би аз бъркам името или са се преместили, да каже някой по-запознат

# 134
Здравейте момиета,знаете ли как се казва сладкарницата зад Военна болница и какви са ви впечатленията от тортите им?
Не мисля, че е Червената шапчица, но не знам как се казва сладкарницата. Взимали сме от повечето им торти, но най-много ми харесва плодовата - лека, вкусна, сполучлива е. За декорации не съм виждала да правят.

Общи условия

Активация на акаунт