Къде в Пловдив??? - 34

• 91 376
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
Бъркаш ги, Ерин Peace.Червената шапчица е в Смирненски и близо до Практикер. Като вкусове са доста по добре от тези зад Военна болница, но все пак са много евтини торти и освен пандишпан и сметана няма какво друго да се очаква.

# 136
Така е, напоследък Червената шапчица много повишиха качеството и намалиха цената. Имат сладкарница и в кв. Захарна фабрика. Преди години им бях редовен клиент, а от няколко месеца отново ме спечелиха. Като съотношение цена - качество за мен нямат равни Peace

# 137
  • Пловдив
Току що вандалчетата счупиха поредната купичка за супа. Откъде мога да си купя хубави и на добра цена купички за супа. Всички, които съм гледала досега, са или много лошо качество или са много скъпи. Предвид, че хуните унищожават по 2 на седмица, 9 лв за купичка ми се виждат доста. В Евроленд са по около 2 лв, обаче все имат някакъв дефект. Не обикалям много по магазини напоследък, та дори не мога и да се сетя къде да проверя. Помагайте, моля.

# 138
  • Пловдив
Здравейте момиета,знаете ли как се казва сладкарницата зад Военна болница и какви са ви впечатленията от тортите им?

тази сладкарница ми е доста позната, всеки ден майка ми взимаше соленки, торти и прочие неща. забранила съм вече. соленките са им супер, но трябва да се има предвид, че ползват маргарин и адски евтини неща, които ще те отровят още като прочетеш етикета. цените са ниски.
ако искаш нещо качествено и вкусно, това е последното място за мен.

# 139
Някой да се сеща в Джъмбо дали има татко смърф и бебе Смърф?
В Хипо нямат смърфове и не се сещам къде още да потърся.

Края на миналата година в Джъмбо имаше смърфове.Цената беше около 30-40лв ,бяха малки и пластмасови,но пък бяха всички смърфове,Гаргамел и там другите от филмчето.

# 140
Благодаря ви,след коментарите ви ,мисля даже и да не ходя да я проверявам тази сладкарница  Laughing Laughing

# 141

При това текучество  Laughing защо не вземеш метални шолички,като в детските градини,от домашни потреби някъде ( на джумаята,примерно).Евтинджосите в евроленд не ми вдъхват доверие   Peace

На мен тортите на сладкарницата зад Военна болница ми харесват,но последно като проверява мъжа ми ,бяха завишили цените. Препоръчвам торти на "сладки Елена" в Тракия ,но аз не съм прененциозна и харесвам всичко,което не бие на сметана  Peace

# 142
  • Пловдив
Мисля, че сладкарницата зад Военна болница е Попимони. А тортите на Червената шапчица ги харесвам. Не блестят с външен вид, но на мен са ми вкусни. Като се има предвид , че не ям торти със сметана, си купувам от тях Гараш и Наоми и са ми вкусни.

# 143
Аз за торта тази година май ще заложа на Захарно Петле!Оказа се,че са 50 метра от нас,а и на вкус пробвахме 3 вида,не са лоши!Детските торти ме грабнаха(имат  Хелоу Кити),та малката ще се зарадва!

# 144
Захарно петле имат един единствен недостатък и той е, че за да държат евтини цени работят с много кофти фондан и иначе хубави торти се опропастяват, защото стават безцветни или трябва  ги биеш с чук, за да забодеш свещичката... Имала съм незабравими моменти с тях като да ми се напука цялата торта 2 минути преди поднасянето, иначе са ОК и много талантливи.

# 145
Аз съм за тортите на Паризиана (ако я има още).Иначе ми попадна страницата на Чочко във фейсбук-ами много аматьорско изпълнение на украсите.На вкус не съм ги пробвала.

# 146
Аз съм за тортите на Паризиана (ако я има още).Иначе ми попадна страницата на Чочко във фейсбук-ами много аматьорско изпълнение на украсите.На вкус не съм ги пробвала.

много, ама много...
на вкус по биват

# 147
Някой знае ли как се казва новия магазин в началото на главната (бившия GEOX) ?

# 148
  • Лондон/Пловдив
Тъкмо сте на вълна торти , къде мога да намеря хубава торта Гараш .

# 149
  • Пловдив
Я кажете(знам че е обсъждано,но...) от къде да си намеря свестен килим на поносима цена Rolling Eyes Май говорихте за един м-н в Кичука преди Скопие...

Общи условия

Активация на акаунт