Къде в Пловдив??? - 34

• 91 351
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
Pepi_28  Hug ако не ти представлява трудност напиши ми името за всеки случай.Сега гледам и латексовите,чета че не били хубави и аз не знам вече .....  Thinking

тирена полифлекс, и на нас не ни ги препоръчаха латексовите Simple Smile

# 211
случайно някой да знае къде се е преместила козметичката светлана (лана), която работеше в салон мания? предшественичката и ели също потъна вдън земя... малко ми писна всяка нова козметичка там да се учи върху мен, а собственичката добре си пази тайните!!! лекинко съм ядосана... та, ако някой знае някъде козметичка лана да казва... аз ще я проверя дали е същата.

# 212
За матрак сега видях в aron.bg в промоционалните брошури- матрак 160/200 (не знам дали е пружинен) 280лв.

# 213
 Момичета, дайте идеи къде в Пловдив може да се наеме костюм на приказен герой под наем?Или пък направо приказен герой за РД на дете/но не аниматор-детето е малко/.Примерно Мечо Пух.

две са местата, които дават детски костюми под наем
мери кидс в кичук париж - www.costumes.hit.bg
и пен силует на леонардо да винчи - и те имат сайт
мисля, че и двете нямат на мечо пух, но информацията ми е стара, така че провери
наемът беше 18 лв
мечо пух има костюм на амек /които имат шоурум на изхода за софия/ - с главичка, китайски, но сносно изпъление, струва между 20 и 30 лв, имат всички герои от мечо пух, но ако решиш да ходиш се обади да провериш поддържат ли ги още, че не съм ги забелявала от 1 година вече

# 214
  • Пловдив
Благодаря ви dolomiti и Pepi_28 харесах си аз един с лавандула ама е 1500 лв  Crazy ще видя.... пък и размера ми е 150/190 в малко сайтове има такъв размер .... Майка ми има на Тед Комфорт S и е много доволна.А прочетох мнения за латексовите,май май ще се откажа от тях като гледам какво е дереджето  Whistling

# 215
За матрак- ние купихме Блян Специал и се родих, имаме и на Нани, но и двата са
двулицеви. За еднолицеви матраци май изборът е ограничен-Блян комбино, Нани
Каспия полифлекс, на Тед има един Милано. В магазина за матраци на ул. Л. Каравелов
срещу НОИ имаше избор, в мебелен център Полиграфия също.

# 216
  • Пловдив
Оооо за Любен Каравелов изобщо не съм се сетила,близичко ми е и ще ида да питам,няма да стане само с разглеждане на сайтове  Whistling
Благодаря ти и на теб Veniz   bouquet

# 217
Моля ако някой от вас знае , да ме ориентира къде мога да намеря от тези големи шишове (шашлици или шпаги), които съм виждала в ресторантите newsm78 Имам поръчка от мои приятели от чужбина, но не знам къде да ги търся Praynig

# 218
За детски бански-Има хубави и евтини в Карфур,на Дисни са и в момента са намалени Peace!

# 219
  • Пловдив
Момичета,дайте координати на свестен логопед-за дете Peace

# 220
Моля ако някой от вас знае , да ме ориентира къде мога да намеря от тези големи шишове (шашлици или шпаги), които съм виждала в ресторантите newsm78 Имам поръчка от мои приятели от чужбина, но не знам къде да ги търся Praynig
В Метро Peace

# 221
Виж тези http://www.mr-bricolage.bg/prod/Barbecue/barbecues-accessories/792/ , не са от най-големите, но...  Rolling Eyes

# 222
Момичета,дайте координати на свестен логопед-за дете Peace

Васи Вергова

http://www.logoped-plovdiv.com/spetsialisti/vasya-vergova

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 11:14 от Ерин Брокович

# 223
Ние си взехме на Нани
Каспия полифлекс-има ги в мебелна къща. Малко са по-твърдички, който не е спал на нещо подобно, но се свиква. Не са с пружина.

# 224
  • до най-прекрасния мъж
Ние си взехме на Нани
Каспия полифлекс-има ги в мебелна къща. Малко са по-твърдички, който не е спал на нещо подобно, но се свиква. Не са с пружина.

Имаш ли идея дали правят поръчки, защото нашият трябва да е 160/210 или продават само стандартни размери?

Общи условия

Активация на акаунт