Къде в Пловдив??? - 34

• 91 504
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
Не вършат работа тези електронни котки, поне тази, която сложихме в една
селска къща, не успява да изгони мишките.

# 496
Моля, предложете нещо ефикасно за мравки.

# 497
Моля, предложете нещо ефикасно за мравки.
Това имаше ефект у нас:
http://apteka.framar.bg/30007172/%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE% … D1%80%D0%BA%D0%B8
По принцип е за хлебарки,но ако наслагаш там,където се появяват мравките,изчезват почти веднага.

# 498
Ами то лошото е, че не мога да им хвана много-много скришното място. Появават се на различни места, явно от терасата си намират път и влизат вътре.

Между другото да попитам откъде мога да си купя маслинена паста?

# 499
Наближава р.д на малката и ми се иска да й вземем акомулаторна кола. Къде има по-голямо разнообразие на  акомулаторни колички, пък и да са на сносна цена  Wink Пег прегото ми идват скъпи, така че ако може и да ми препоръчате нещо друго ще съм благодарна

# 500
Капана го взехме  Grinning

Сега чуденката е къде да си занесем телевизора на ремонт. Трябва ми не лъскав скъп сервиз с оправни майстори Simple Smile

# 501
Наближава р.д на малката и ми се иска да й вземем акомулаторна кола. Къде има по-голямо разнообразие на  акомулаторни колички, пък и да са на сносна цена  Wink Пег прегото ми идват скъпи, така че ако може и да ми препоръчате нещо друго ще съм благодарна
Макском /Чиполино/ имат такива колички, но не знам как са им цените спрямо другите - виж това:
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=866
 Peace

# 502
  • Пловдив
Тук по принцип не се гледа с много добро око на немарковата стока, но аз за такива неща предпочитам складовете на "Брезовска" -има акумулаторни коли на прилична цена. Скоро не съм гледала, но винаги е била по-ниска от магазините.

# 503
от къде мога да си купя какаово масло и кокосово олио (масло)?

# 504
  • Пловдив
Мисля, че в Био магазин Балев в МОЛ Пловдив може да се сдобиеш, лично не съм купувала, но ми бяха попаднали техни рекламни брошури- имат сайт... и телефон, на който можеш да позвъниш да попиташ .

# 505
  • Пловдив
Наближава р.д на малката и ми се иска да й вземем акомулаторна кола. Къде има по-голямо разнообразие на  акомулаторни колички, пък и да са на сносна цена  Wink Пег прегото ми идват скъпи, така че ако може и да ми препоръчате нещо друго ще съм благодарна

нашата е ето тази:
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=1550
тъй като чиполино ги познавам добре, механика каза за нашата, че е една от малкото последните 10 години, които изглеждат отвътре доста добре - в смисъл ако се развали, лесно се оправя, но спрямо другите е по-изключено да се развали изобщо. и взехме нея разбира се, нищо кой знае колко впечатляващо за мен, но я харесва нашата, даже я беше страх, сега стои паркирана и от време на време излизаме с мерцедеса на гребната хаха
има и мелодия, яко китайско, но май всички имат такива мелодии, все пак от пег перего до арабите в брезовска зареждат от едно място  Whistling има и родителски контрол с дистанционно, после може сама да я кара като порасне

# 506
  • Пловдив
аз имам нужда от очила за белене на лук, като беля в рядките си моменти на готвене да не рева  Laughing
удобно ми е почти навсякъде, но ако има в квартал каменица до нас ми е най-добре

# 507
  • Пловдив
аз имам нужда от очила за белене на лук, като беля в рядките си моменти на готвене да не рева  Laughing
удобно ми е почти навсякъде, но ако има в квартал каменица до нас ми е най-добре

Ооо,има ли такива?И аз искам.

Иначе се спасявам да не рева като го нарязвам в чопъра.И в робот ще стане

# 508
  • Пловдив
Капана го взехме  Grinning

Сега чуденката е къде да си занесем телевизора на ремонт. Трябва ми не лъскав скъп сервиз с оправни майстори Simple Smile
Нашият телевизор го ремонтираха в "ПАН" Сервиз на 6-ти Септември.

# 509
Здравейте мами!Може ли да ми помогнете с идея къде да си купя калъфи за да облича холовата гарнитура,че дъщеря ми започна много да маже навсякъде.Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт