Къде в Пловдив??? - 34

• 91 461
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Против съм изсичането на дърветата, но съм ЗА затварянето на булеварда и цялостното му преасфалтиране. Идеята ми е, ако се запази пешеходната алея в средата, тя да се огради с мантинела по цялото протежение на булеварда от двете й страни /които граничат с пътните платна/. Да има възможност за изход от нея само на местата за пресичане - светофари и евентуално обособени пешеходни пътеки, защото ми е писнало да се чудя дърво ли подминавам или поредното камикадзе, което е решило да пресече, където на него му е кеф.

И мантинели да сложат пак ще прескачат,нали се сещаш?

Мен ме дразнят паркиралите коли по булеварда.Точно от тях става трафика.Ако ги няма,две платна са си достатъчни.Отделно като асфалтират Васил Априлов голяма част от трафика на Руски ще олекне.Иначе с комикадзетата няма оправия.

# 571
  • о`майна лунна нощ е
♥Elfita♥, трафикът се затлачва и от двата леви завоя на търговската гимназия. Минават по 3, до максимум 6 коли на зелен сигнал, и то само ако се нагъчкат в средата на кръстовището на два ката. После естествено пак се "прегръщат" като влезнат на платната на "Гладстон", защото лентите и в двете посоки са по 1.

Колкото до мантинелите - трябва да има и ако ще да ги прескачат. Отговорността ще е тяхна.

# 572
  • Пловдив
Кога, кога, КОГА,  ще асфалтират "Васил Априлов" , защото там кошмарът е пълен и затворят ли "Руски" , сещайте се за какъв шок и ужас ще става въпрос. По "Руски" спрели коли има преди гарата, иначе не съм забелязала много паркирани автомобили, но придвижването е много неприятно. Избягвам го като маршрут, ако мога да заобиколя, дори и да си удължавам пътя. И тази алея, в този вид, при този трафик.....кой се разхожда там без противогаз.  Thinking

# 573
  • Пловдив
♥Elfita♥, трафикът се затлачва и от двата леви завоя на търговската гимназия. Минават по 3, до максимум 6 коли на зелен сигнал, и то само ако се нагъчкат в средата на кръстовището на два ката. После естествено пак се "прегръщат" като влезнат на платната на "Гладстон", защото лентите и в двете посоки са по 1.

Колкото до мантинелите - трябва да има и ако ще да ги прескачат. Отговорността ще е тяхна.

Да,това за левия завой е така.Има възможност да направят секция за ляв там,с отделен светофар и всичко.Само желание да има.
За мантинелите-като ги прескочат и ги ударим пак ние виновни  ooooh!

Кога, кога, КОГА,  ще асфалтират "Васил Априлов" , защото там кошмарът е пълен и затворят ли "Руски" , сещайте се за какъв шок и ужас ще става въпрос. По "Руски" спрели коли има преди гарата, иначе не съм забелязала много паркирани автомобили, но придвижването е много неприятно. Избягвам го като маршрут, ако мога да заобиколя, дори и да си удължавам пътя. И тази алея, в този вид, при този трафик.....кой се разхожда там без противогаз.  Thinking

За асфалтирането се чува,че ще се случи.Дали и кога ще видим
За разходките по алеят-абсурд,наистина е мръсно и прашно .Но дърветата са белите дробове на града и ако ги оставим само там където се разхождаме ....

# 574
  • Пловдив
Тук се карат все още преобладаващо стари автомобили и при бавен трафик става още по-замърсено.... Tired Движението отдавна не е като преди години, много по-интензивно е и трябва да се търсят решения. Из града, особено в задръстване и чакане по светофари шофирам като пускам въздуха да върти вътре в колата, защото се задушавам.....особено ако случа автобус или някой 30-годишен дизел пред мен. Приветствам всяко разширение за облекчаване на трафика и дано да засядат отново дървета по средата на булеварда. Пловдив не е някой мегаполис, че да може да има дървета само в парковете.  Peace

# 575
  • о`майна лунна нощ е
Аз обаче имам едно странично питане за мантинелите - някой има ли идея защо премахнаха тези, които бяха поставени на спирката на пл. "Съединение". Почти бяха дресирали камикадзетата да си минават по подлези и светофари. А от няколко дни ги демонтираха  newsm78 Много силно се надявам да е било за подмяна, а не за окончателно премахване.

За да не е тотален офф постът ми обръщам внимание на и на "ивицата" до ВСИ, където някъде около Нескафето се пръкна пешеходен светофар, без мястото да е означено с пешеходна пътека?!?! Там вярно търчаха като бесни, но ако сега ще трябва и път да им давам, защото ги мързи да минат 50 м., ще се вдигам на протести.

# 576
  • Пловдив
Tyиг,съмняваме да подменят мантинелите до Съединението.Че то какво им беше,та нови да слагат.
За ивицата до ВСИ-обещавам да притичвам бързо  Mr. Green.Знам,че е нарушение,но в кратките почивки прескачаме до отсреща.От както  и аз съм нарушител като минавам с колата спирам и им давам път на зайците,а отзад  #Cussing out

# 577
  • Пловдив
Много, много благодаря на ivka03 и mimata 14 за информацията за вратите!  bouquet
 Въпросът с блиндираната врата изглежда лесен, а дано скоро изберем и интериорните. Simple Smile

# 578
Жозефин, благодаря за идеята за намалението в ТАС в Мола.

Относно снимките, ние няколко години вадим от сайта snimkitevi бяхме доволни но напоследък влошиха качеството, цветовете не са реални или снимките са затъмнение или са много ярки - вече втора поръчка розовото е ярко цикламено.
Но в сравнение с цените по пловдивските фото студия решихме отново да поръчаме в този сайт и търсейки него случайно попаднах на този http://www.snimkiteni.bg/. Много сме доволни - дано не изработват качествени снимки само в началото /всъщност не знам от кога съществува сайта/ но и следващите си поръчки мисля да пускам там.

# 579
  • Пловдив
мандаринка, и аз ползвах снимкитеви, качеството освен последния път, който някаква нова служителка не беше нагласила добре машина, е изрядно. както и бързината. и все си мисля да им дам пак шанс, аз като се размрънках управителката ми звънна да каже,че може да ги сменим,че нагласянето на машината си е майсторлък и тн.
но може и твоя сайт да пробвам, то цените са същите Simple Smile

и Ерин ли беше собственика на тон-бонбон- да се намрънкам,нямаше балон за 70-годишнината на баба ми  Naughty Sad  за 50-то на майка имаше,както и другите ми идеи в главата все имаше някакъв подобен балон, но за дъртите така да се каже няма ...поне 1бр да заредите,то е ясно, че по-рядко се купува, но все се случва на някого...скоро и 60,75, 80 и т.н но не съм питала за тях. взехме с честит р.д няколко и украса отдолу да ги държи, развълнува се бабата  Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 13:02 от Josefin

# 580
  • Пловдив
За мантинелите на площад Съединение- чух, че миналия ден пиян шофьор ги е подбрал.
Ето и статии- http://www.plovdivutre.bg/plovdiv/35820-bmv_katastrofira_kray_ploshtad_suedinenie
http://bntplovdiv.com/news/crime/incidents/6292-piyan-shofyoor-s … d-saedinenie.html

Надявам се, че ще сложат нови.

# 581
  • Пловдив
Къде има раници и пособия за училище на Winx? Знам за магазин на ул. Кап. Райчо до ДМ и на пазара на р-т Стадиона. Ако може да ми кажете и другаде, където е добре заредено, т.к. ще се стягаме за училище и трябва нещата ни да са на Winx.  Simple Smile

# 582
  • Пловдив
В Илиянци гледах чанти на Уинкс.
Има тема за първокласниците, може да се запишеш за обмяна на опит.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672265.0;topicseen

# 583
  • Пловдив
Момичета, къде има избор на бебефони, да разгледаме и да купим за подарък?
Сещам се за само Щъркел............във Вис виталис има ли избор?

# 584
Момичета, къде има избор на бебефони, да разгледаме и да купим за подарък?
Сещам се за само Щъркел............във Вис виталис има ли избор?

О, да, има и то голям. Поне преди два месеца имаше...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт