Sudan Bikmis Baliklar - (С участието на Утку от Малки жени )

• 24 138
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Ако е удобно искам да попитам какво стана с серията при мен започна отначало и не разбрах как завърши.
Ами аз дадох линк в началото серията и аз не хванах но веднага след края на серията дадоха повторение което тече и в момента и там видях че са група с бус и после слезнаха от буса Селим е богато момче заможни са но той избяга и заряза групата и претърпя инцидент и така се запозна с Зейнеп, а иначе Мерве ги издаде докато свиреха навън на баща му след като ги пребра полицията.А иначе серията свърши как Зейнеп и Селим пееха на една сватба и баща и се появи и я видя  Peace с него

# 46
Благодаря за пояснението. Иначе първата серия ми хареса и се надявам да е романтична комедия филма, а не драма.
Благодаря за преводите в ефир    bouquet

# 47
Благодаря за пояснението. Иначе първата серия ми хареса и се надявам да е романтична комедия филма, а не драма.
Благодаря за преводите в ефир    bouquet
Ами и аз се надявам дано да е така  Praynig Praynig
За нищо  Hug Hug Hug

# 48
Добро утро Simple Smile
Диди благодаря за превода.  bouquetФилмчето е мн приятно. Heart Eyes

# 49
Добро утро. Hug
Изгледах снощния епизод и много ми хареса а Селим и Зейнпеп са много сладка двойка. Heart Eyes
Диди, благодаря   bouquetза разясненията и преводите по време на серията.

# 50
Звезде, Ванина, мяркам Ви и тук.
Гледайте го, няма да съжалявате.  Hug
Аз се двоумях дали да го следя или не, защото знам, че, ще се превърне в драма, но не устоях, поддадох се и се зарибих. Joy

# 51
  • в подножието на планината

Здравейте и тук! Hug Hug Hug

Надеее, Hugизгледах серията и много, ама много ми хареса! Heart EyesБях решила след АФК да не се хващам с друг сериал и да не се вживявам чак толкова,но...зарибена съм! ooooh! ooooh! ooooh!

Диде,благодаря за темата и разясненията за епизода!  bouquet  bouquet  bouquet

# 52
Ехе събрахме се и тука привет и от мен  Hug Hug Hug Hug

# 53
Здрасти Звездееее, HugДидиии. Hug
Ами така или иначе вече ФЕмир няма да ги гледаме и аз като теб се бях УЖ зарекла, но много са ми сладки двамата и ме грабнаха като екранна двойка, а и като цяло сериалчето ми напомня на АФК. Ще го следя.

# 54
Диди, знаеш ли, в кои дни се очакват фрагманите и в кой ден, ще е озета(резюмето за следващия епизод)?

# 55
Изгледах го по-късно, но не ме впечатли особено.  Peace Ще му дам още един шанс, все пак. Wink

Рейтингът е нисък, ама може би е нормално за лятото. Peace

ТОТАЛ

Sıra    Program Adı    Kanal    Rating (%)    Share (%)
1   BİR ŞARKISIN SEN (TKR)   ATV   5,24   19,06
2   BİR ŞARKISIN SEN - PERFORMANS (TKR)   ATV   4,99   18,08
3   KANAL D HABER   KANAL D   3,40   17,53
4   YALAN DÜNYA (TKR)   KANAL D   3,10   11,95
5   AKASYA DURAĞI (TKR)   KANAL D   3,02   17,58
6   ARKA SOKAKLAR (TKR)   KANAL D   2,88   16,98
7   ARKA SOKAKLAR - OZET (TKR)   KANAL D   2,85   17,16
8   AŞK-I MEMNU (TKR)   KANAL D   2,79   15,01
9   DOKTORLAR (TKR)   SHOW TV   2,75   14,56
10   SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR   STAR TV   2,71   10,88
11   SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR (TKR)   STAR TV   2,59   10,09

А/В ГРУПА

Sıra    Program Adı    Kanal    Rating (%)    Share (%)
1   YALAN DÜNYA (TKR)   KANAL D   3,66   16,99
2   BİR ŞARKISIN SEN - PERFORMANS (TKR)   ATV   3,32   13,54
3   BİR ŞARKISIN SEN (TKR)   ATV   3,14   13,62
4   KANAL D HABER   KANAL D   2,63   19,15
5   ARKA SOKAKLAR (TKR)   KANAL D   2,50   20,33
6   SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR   STAR TV   2,28   11,47
7   ARKA SOKAKLAR - OZET (TKR)   KANAL D   2,15   18,76
8   BÜYÜK RİSK! - FINAL   STAR TV   2,12   15,25
9   ŞEFLERİN DÜELLOSU - FINAL   SHOW TV   2,09   9,49
10   DOKTORLAR (TKR)   SHOW TV   2,01   14,23
11   KORCAN KARAR İLE ANA HABER   SHOW TV   1,98   14,54
12   AZAP YOLU   TRT 1   1,96   8,17
13   ARAF ZAMANI   FOX   1,94   8,99
14   SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR (TKR)   STAR TV   1,90   8,22
15   ADINI FERİHA KOYDUM (TKR)   SHOW TV   1,80   14,64
16   ŞEFLERİN DÜELLOSU   SHOW TV   1,79   11,40
17   NINJA WARRIOR (TKR)   FOX   1,71   13,52
18   BİR ŞARKISIN SEN - BASLIYOR (TKR)   ATV   1,68   9,28

# 56
Диди, знаеш ли, в кои дни се очакват фрагманите и в кой ден, ще е озета(резюмето за следващия епизод)?
Предполагам че
ще от петък нататък не съм сигурна
Снеже мерси за рейтинга   bouquet  bouquet

# 57
 Здравейте  Hug Hug Hug
хвърлих по едно Учо на сериялчето.Хареса ми каста и особенно играта на Бурак,но вече започнаха с интригите около серияла.

ето  ooooh! ooooh! ooooh!

GÜZEL OYUNCU HATİCE ŞENDİL, FRİKİK VERDİ!Star TV’ yayınlanmaya başlayan “Sudan Bıkmış Balıklar” adlı dizinin ilk bölümünü oyuncular ve set ekibi hep birlikte Levent’de bulunan Focus Film'in bahçesinde izledi.

11 Temmuz 2012 15:14

Başrollerini Burak Sağyaşar ve Ezgi Eyüboğlu'nun oynadığı, yapımcılığını Focus filmin yaptı dizi önceki akşam ilk kez görücüye çıktı. İsminden dolayı twitter'da TT olan dizinin oyuncuları, dizi başlamadan önce bir araya gelerek poz verdi. Hep birlikte dizi izlerekn Sağyaşar sürekli ayağa kalkarak oyuncu arkadaşlarını ve set ekibini coşturmaya çalıştı. Oyuncular ve set ekibi dizi bittikten sonra birbirleriyle sarılarak başarılarını kutladı. Oyuncular, dizi bittikten sonra bir araya gelerek ilk bölüm anısına pasta kesti. Diziden sonra oyuncular Focus Film'de after parti yaparak birinci bölümü kutladı.

Şendil frikik verdi
Başrol oyuncusu Burak Sağyaşar’ı, sevgilisi Hatice Şendil de ilk bölüm heyecanını yaşarken yalnız bırakmadı. Şendil, sevgilisi Sağyaşar diziyi yan yana izledi. Dizi bittikten sonra ise Şendil, sevgilisine sarılarak başarısını kutladı. Sağyaşar, daha sonra sevgilisi Şendil’e eliyle pasta yedirdi. Daha sonra ise röportaja gidecek olan Sağyaşar’ın terini ise sevgilisi Şendil’in sildiği görüldü. Giydiği seksi kıyafetle de dikkat çeken Şendil, bir de frikik verdi.

Güzel tepkiler aldım
Dizi biter bitmez olumlu tepkiler aldığını söyleyen Sağyaşar, “Dizi biter bitmez telefonum susmadı. Arayanlar, mesaj anlar ve özellikle twitter’dan gelen inanılmaz güzel yorumlar. Çok güzel bir dizi oldu. Sonuna kadar gideceğini tahmin ediyorum” dedi. Diziyi çok beğendiğini söyleyen Şendil, “Sevgilim diye demiyorum süper bir iş olmuş… Harika bir dizi izledim. Çok beğendim” diye konuştu.

İşimizi yapıyoruz
Hatice Şendil, dizinin ilk iki bölümü Antalya’nın Kaş bölgesinde çekilmesine rağmen sevgilisini yalnız bırakmadığının hatırlatılması üzerine “Burak çalışırken ben de ufak bir tatil yaptım. Zaten bundan sonra tatil yapamayacağız. Bende Dila Hanım dizisi için Adana’ya gideceğim” dedi. Bundan sonra çok zor buluşacaklarını söyleyen Sağyaşar, “Hatice Adana’da, ben İstanbul da olacağım. Biz bir anlaşma yaptık. Fırsatı olan hemen diğerinin yanına gidecek” şeklinde konuştu. Burak Sağyaşar’ın dizide rol arkadaşı Ezgi Eyüboğlu ile öpüşme sahneleri ise Şendil, “Biz işimizi yapıyoruz. Normal olarak karşıladım. Böyle şeyler olacaktır” dedi. Evlilik ile ilgili açıklamalardan kaçınan Şendil, “İlişkimiz çok iyi gidiyor. Zaten evlenecek olursak, ilk size haber veririz. Çok mutluyuz” dedi.

явно е имало Гала и са гледали заедно 1 серия .... и торта  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 16:51 от mariola_sha

# 58
Привет Мери Hug и мерси за инфото, и снимките.
Приятелката му изглежда по-голяма от него. newsm78

# 59
Тази,която се е хванала за Бурак,коя е,каква е?

Общи условия

Активация на акаунт