Дочакахме финала на играта, ЮЛСКО бебче чука на вратата.

• 37 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
         Абе мами, каква е тази обменна карта, която трябва за болницата? На мен ми дадоха само направление за хоспитализация. Всичките ми изследвания са при доки, предполагам, че ще ги прехвърлят в болницата.

# 106
Бебе 87 не се притеснявай, и аз нямах обменна карта, само направление за хоспитализация, всяка болница иска различни документи! Та ако стане нещо няма да те върнат, спокойно  Hug

# 107
Честито на Тери, Съни и Каматна! Много щастливи мигове ви пожелавам с вашите малки съкровища!
Ема, по-добре тръгвай към болницата, с това кървене е задължително да те прегледат! Hug
Челика, да ти кажа това ръчно предизвикване на разкритието, си е по-принцип много болезнено, а както е казала Мпеева полза от него едва ли има голяма като не е започнало раждането. Така че си чакай спокойно да започне раждането и не се стресирай от тези прегледи!
Ками, и аз съм с руса горе-долу дълга коса, аз не съм разбрала, че има и други за  след 20 юли за ОБ, я ги издай кои са! Simple Smile

# 108
Звездичка една от тях съм и аз живот и здраве  Praynig към 20 съм там, че съм със секцои ако бебчо не реши да излиза по рано де.
Ема аз мисля ,че нищо не губиш да отидеш до болницата  ще те прегледат и ще преценат дали да те оставят или ще те пратят вкъщи .
Каматна честито бебче много да те радва и да е жива и здрава малката принцеса

# 109
kapkatr, аз за тебе се сетих, но си мислех, че секциото ти е по-рано, аз обикновенно си раждам около термина, та направо съм се настроила, че ще раждам към 25 юли, ама той бебчо най-добре си знае! Simple Smile

# 110
  • София
Звездичка! и аз и kapkatr сме за 20-ти,но на 13 ми е секциото на мен... ако бебечето ти реши да излиза по-рано може и да се засечем в болницата Simple Smile

# 111
Честити синчета на Съни29 и на Тери! Да сте живи и здрави и вие и семействата ви! Бързо възстановяване и прибиране в къщи с малките съкровища!
Канатна честито и тук мила! Още веднъж (гуш) от нас с Краси!
Момичета ще ви чакаме с разкази Wink

# 112
inrad, успех, че то при теб съвсем е наближило, не бих имала нищо против да се засечем, ама аз на бебчо не му давам да излиза толкова рано, че имам някой работи за доприготвяне! Laughing

# 113
И аз около 20-ти съм на линия в окръжна, така че се оглеждайте и за нас Hug

# 114
  • Пловдив
Честити бебчета на Нелси, Дейна-Мейна, Съни29, Тери и Каматна! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!  newsm51

# 115
  • Варна
Честити бебета!  newsm32 Много до се гушкате!!!

# 116
  • В. Търново
Честито и на Каматна! Да ви е жива и здрава Яна и много умничка  да расте за радост на мама и тати!
И аз нямах обменна карта като Пепи, до болница е. Само направление за хоспитализация.
Ох, от днес Ивчо май го почват коликите, на мама милото момче, ама много борбено го дава за сега - само ръмжи, не реве ! Mr. Green  baby_neutral Дано е така, че с каката денонощно слушах ревове и естествено - НИЩО не помагаше!
Ема, как си, мила? Може и в болницата да си вече...

# 117
  • Варна
Павлинче, ще ти кажа какво бих направила аз при твоя проблем. Със сигурност от ЛЛЛ ще ти отговорят...
Първо - абсолютно е възможно да се кърми само от едната гърда. НО, аз лично бих пробвала няколко трика. Даване първо но ленивата гърда, предлагане в сънено състояние на бебо/ през нощта, ако усещаш слизането на млякото, бих преместила бебо в този момент на не-млечната, или ако цедиш млечната и усетиш слизането да се преместиш... Абсолютно непрофесионално споделям мнение.
За пелените за многократна употреба... харесала съм си тези: http://www.ebay.com/itm/WHOLESALE-HIGH-QUALITY-BAMBOO-BABY-RE-US … e23#ht_6397wt_922

# 118
Честити синове на Sunny29 и Тери!
Честита дъщеричка на кamatna!

Много, много да са здравички и послушнички!

Майчета, четох за тази кръв и малко се притесних, АГ-то ми каза че всичко е ок, но от форумски мнения, чета че трябва да се ходи до болницата, защото може да се отлепя и плацентата, сега съм в пълен шах и мат, да отидя ли до болницата, да не ходя ли  newsm78 Вие какво ще ме посъветвате?  Hug

Да тръгваш към болницата! Peace Никой няма да те върне, тъй като си с кървене и отминал термин! НО НЕ ЧАКАЙ ПОВЕЧЕ! Хайде и стискаме палци, но не го мисли, ами се ориентирай!

bebe87, според мен не е необходимо да я стерилизираш, тъй като всичко стерилизирано остава такова в затворения стерилизатор до 3 часа. Според мен ако много държиш да си я носиш с теб в болницата - помоли там да ти я стерилизират  Peace Никой няма да ти откаже  Wink

mpeeva - стискам палчета!

# 119
  • Някъде там край морето
Честити бебенца на Тери и Каматна !
На мен днес ми продължава кафеникавото зацапване, та ходих по обяд в най-големите жеги при доктора да ме види. Е, оказа се  наистина слузестата запушалка. Ама поне ми направи запис на тонове и няма утре пак да се разкарвам.
Иначе, имам напредък с скъсяването на шийката на матката. Всяка вечер карам милото да обикаляме улиците  Crazy Явно има ефект. Тази вечер пак, само малко да се разхлади Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт