Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите теми в онлайн форума?
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите теми в онлайн форума?
-
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, които обсъждат участниците във форума?
-
Какво да правя, ако лекарката не ми се обади и имам кръвотечение, но контракциите намаляват?

Четох малко за тази стеноза и се надявам да не е това и да се отървете от операцията. Аз принципно кърма почти нямам и 90% от храненията са с АМ. Давам Аптамил АДС по съвет на неонатолозите в Токуда. Като цяло повръщанията не са ни на фонтан, но като се развълнува или оригва, си връща в гърлото и плаче, излиза понякога и през нослето храна. Тогава бебка доста истерично плаче защото не може да диша... абе, ужас. Носим я на ръце по 20-30 мин след хранене и вече не издържам, а още няма и месец. На нас повръщанията ни почнаха още първата седмица - даже в болницата.

На мен ми се случва често.., макар, че нямам вече пръскащи струи. Много ми е регулирано производството - прекъснах само 4 мес.., но реално съм в хормонален дисбаланс от септември 2006г. От тогава застъпвам бременност с кърмене. 

?!

Бебо този път беше доволен. Само по боди, чорапки и шапка, и завит с олекотена завивка. Пък и беше по-хладничко днес-15 градуса.