Хора с психопатии - познавате ли?

• 39 178
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Приемам безусловно тезата на Мамасита относно краката. Аз имам кокалчета на двете стъпала от младежките си години. Походката ми е тромава и некрасива. Обувки с височина на тока 2-3 см ми докарват нетърпими болки след 200 метра ходене. Това силно ограничава социалните ми контакти, защото ме задържа на едно място, не мога да се движа с лекота, не мога да продължа напред. Няма да споменавам в какво се превръщат и най-красивите ми обувки - в грозни мекици.
Според езотериката краката ни носят напред в живота. Снощи получих ужасни крампи в подбедрицата. Моментното ми състояние е: в капан съм, как да се измъкна.
Отхвърлям изцяло тезата на Мамасита и за краката и за другите генерализации относно външен вид. Нося токчета(над 7-8см) от 15 годишна, ходилата ми нямат и слаб намек за деформация, пръстите на краката ми са особено красиви и нежни. Походката ми е елегантна,никога не съм имала крампи, а на токчета съм обикаляла софийския център многократно, целодневно, обожавам да ходя пеша. Разбира се имам и ниски обувки Simple Smile Имам и много приятелки носещи високи токчета с елегантни походки и без деформации  Wink

Първо, не са генерализации, многократно подчертах, че това са предварителни наблюдения и те са предназначени изцяло да преценя дали характерът ще ми пасне, лично на мен. Колкото до токчетата- то не е до мнение, а до анатомия на човека. Не съм го измислила аз.

Не съм сигурна дали може да ми направиш компания по време на някоя от моите разходки. Не мога да се изкажа за характера ти и за оценката му според общоприетите ценности, но пак си запазвам правото да преценя дали си от моето племе.

Не знам какво необичайно виждате- всеки прави такива преценки, аз просто ги казвам с думи. Ако се замислите, и вие ще кажете своите методи а ла Шерлок Холмс.

# 76
Мамасита, аз токчета не обувам защото не мога да пазя равновесие. Това какво значи?  Simple Smile
А за тези дето се спъват на равно  Mr. Green , какво мислиш?

# 77
  • на брега на морето
Котьо Тръмп, и това пречи ли ти на душевността по някакъв начин?

Пречи ми и още как! За мен всяко излизане е дълга настройка и гадаене в кой момент ще ме заболи стъпалото и дали ще мога да поседна някъде. Задължително си уреждам срещите близо до нас.

Нося токчета(над 7-8см) от 15 годишна, ходилата ми нямат и слаб намек за деформация, пръстите на краката ми са особено красиви и нежни. Походката ми е елегантна,никога не съм имала крампи, а на токчета съм обикаляла софийския център многократно, целодневно, обожавам да ходя пеша. Разбира се имам и ниски обувки Simple Smile Имам и много приятелки носещи високи токчета с елегантни походки и без деформации  Wink

Бай, бабо, да не те срещне мечка.

# 78
На фини токчета - зависи къде.. по улиците не съм срещала много жени на фини токчета. Но на елегантни кожени ботуши на висок ток ходя и се чувствам перфектно.
Не намирам връзка обаче между външен вид и характер, като под външен вид приемам природните дадености. Бих разбрала вижданията ти ако ти светва лампичка от начин на обличане, начин на говорене, дори от предпочитана музика. На мен са ми проблем чалгаджиите... и тях бих ги причислила към хора с психопатии  Crossing Arms

Цитат
Не съм сигурна дали може да ми направиш компания по време на някоя от моите разходки.
Ами ако са планински разходките няма да съм на токчета, а със софийските улици не можеш да уплашиш, ще дефилирам и на платформи и на ток. По  време на бременностите си не можех да ползвам много градски транспорт, защото не ми понасяха миризмите, навъртяла съм пеша стотици километри Simple Smile

# 79
Именно, фините токчета са за места с ограничено движение- сам решаваш да не се движиш.

Природни дадености...те не се променят, но зависи как се носят.

Аз например съм напълно безлична природно- 165 см., кафява коса, 57 килограма, нищо впечатляващо или особено. Много хора с подобни на моите дадености ги носят като проклятие, изгърбват се, гримират се, качват се на 10 сантиметра ток. Това ми говори нещо за тях.

Да, отчитам реч, дрехи и интериор, преди няколко постинга го споменах, после повторих и потретих. Това се отнася към горното- какво прави човек с природните си дадености.

Колкото до музиката, по-ненормален и далеч от нещата ми е човек, който се прави на интересен с атонална 12-тонна музика, отколкото човек, който слуша проста чалга, която обаче е по-човешка.

# 80
Мамсита е права донякъде. Въпреки че не бих била толкова смела в наблюденията. Срещала съм доста момичета, изгърбени заради комплекси от малък бюст, примерно.
Съгласна съм също, че физическата разпуснатост, така да се изразя, е индикация за някои склонности на характера. На мен веднага ми светва лампичката, че този човек е мързелив, неволеви, непоследователен. Тук не включвам разни депресивни състояния или липса на средства.

# 81
Аз например съм напълно безлична природно- 165 см., кафява коса, 57 килограма, нищо впечатляващо или особено. Много хора с подобни на моите дадености ги носят като проклятие, изгърбват се, гримират се, качват се на 10 сантиметра ток. Това ми говори нещо за тях.
Доста странно си противоречиш, хем са ти проблем дебелите, че не отслабват ами избират да се оядат и залежат, хем не ти харесват гримираните на токчета, които искат да подобрят вида си....
Какво ти говорят оформените вежди и обезкосменото тяло?

А фините токчета са вечерни излизания, по-специални случаи, когато не се предвижда ходене пеша. Все пак ти как би отишла на изискан коктейл, по-луксозна сватба... или някъде където все пак има някакъв официален дрес код.

# 82
  • София
Тя харесва само себе си, по Убава нЕма!

# 83
  • В.Търново
Като прочетох списъка с тези състояния,90% от наслението на Бълтгария трябва да сме в такива психопатски състояния.Хората тотално се побъркаха през последните години.

# 84
  • София
И всички сме до някаква степен, защото за психолозите тези състояния са континуум, демек с различна степен на проявление, но не и с отсъствие на нещото. Ако човек не се разпознае в едно, ще се разпознае в друго.

# 85
Психически здравословно е да си малко луд, до степен изпускане на парата и облекчаване на стреса.

# 86
  • София
Изчетох темата и мисля, че повечето от писалите в нея нямат никаква предствава какво точно представляват психопатиите.

# 87
Изчетох темата и мисля, че повечето от писалите в нея нямат никаква предствава какво точно представляват психопатиите.

Е, има хора, които имат. Просто им се налага ежедневно да общуват с такъв индивид.

# 88
  • София
Писах "повечето", а не всички.
Аз също имах нещастието да попадна на такъв човек. Това е най-безскруполното и манипулативно същество, което познавам. Не е болест, но според мен се унаследява. Лошата новина - детето ми носи тези гени.

# 89
miss piggy, унаследяването е спорен въпрос при подобни състояние. Така че не се притеснявай толкова за детето. )

Общи условия

Активация на акаунт