Отговори
# 615
  • София
Леле, биби, звучиш доста убедителна и категорична... кажи нещо и за мен Wink
Ти си за последната седмица на юли Wink

# 616
Здравейте коремчета, не пиша много много ама съм редовна на балкона Simple Smile
Честито на всички - имаме си вече 3 бебешорчета Simple Smile Живи и здрави да са, много да радват родителите си.
Да се отчета и аз - беба добре, расте си нормално, тонове около 150. Всяка седмица съм на ЖК и всеки път гледаме беба на видеозона, щяла да бъде финна мадама, с малка брадичка, с малко носле, кръгло лице Simple Smile Ама и аз има чувството, че няма да чакаме до термина (9 август), но се надявам поне до края на месеца да устискаме ама ще видим. Какви секрети ми говорите бе хора, мен вагинален не са ми вземали, не сам ме гледали отдолу изобщо  newsm78
Болки и аз имам,контракциийки ли са какво са не съм сигурна ама ги имам, особено през вечерта и през нощта, че даже и татито не може да спи от моите охкания, но пия само желязо, че хемоглобина ми е 97 и нищо друго. Забравих какво е то спане, ако успея да спя непрекъснато 3 часа му казвам евала. Много ми тежи вече, а съм +13 кг., уж нормално. Стегнах си багажа, изпрах и изгладих бебешорксите дрешки,  в бойна готовност съм вече, ама ме хвана яко шубето.
Много хубави неща сте си накупили, с радост да си ги позлвате.
Малко остана майчета, дръжте се, нека всички да минем 37 ма седмица и щоуто да почне Simple Smile

# 617
Благодаря момичета дано скоро да ми разкара, че не се издържа  Hug

Гунди
мерси за съвета мила, сега ще изпратя мъжо до аптеката за тези хапчета  Hug  Да сега само на сухари го карам и по - малко вода  Tired

Честито бебче на Киара  Heart Eyes

# 618
Момичета, сигурно най-тъпият въпрос, но не разбрах - прегледът за разкритие само с пръсти ли е или се поставя първо гадния спекулум?

Само с пръст  Peace

# 619
  • София
Блонд, няма да го огрее мъж ти, то 15-ти е утре Wink
Тралала, оправяй се! Hug

# 620
  • До морето
Блонди, благодаря за комплимента, много си мила  Hug

Благодаря и на момичетата, които хвърлиха един поглед на резултатите ми   bouquet, на мен още ми е свито под лъжичката, а съм на лекар чак в понеделник  Praynig

Аз да ви кажа толкова ми беше криво с тези резултати, че реших да отида да видя колегите и съгреших с това: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … UES%2BON%2BCOLLAR  Blush Rolling Eyes (кораловата)

Ох, чета ви и все повече се шашкам, ми вие само за раждане говорите, аз не съм готова още  Rolling Eyes Дано човекът си стои на топло поне още месец  Praynig Praynig Praynig, може пък дотогава да съм се подготвила за родителството  baby_neutral

Днес разглеждах лъжички и всички ми се струват големи, ама сега видях, че сте взели на Канпол, то явно по- малки няма да намеря, ще трябва такива да купувам.

Я ми кажете какво мислите за тези лампи- които хем светят, хем на монитор показват температура на въздуха, влажност, часовник и пр. Намерих такова чудо, но сега не откривам линк да ви покажа. Струва 80 лв., дали си струва?

# 621
Благодаря ви за хубавата срещичка днес Simple Smile Аз също съм много приятно изненадана от Соня  Mr. Green
Фридъм, много благодаря, че ми помогна при автомата за доплащане на паркинг. Насметох се от бързане, а не бях просрочвала до днес  Hug

Честито бебче на Киара, бързо възстановяване и много радост!

На Галка и Елс, безаварийно пътуване и да се върнат живи и здрави без непредвидени случки  Mr. Green

Тайра, не е моя работа, но според това, което споделяш е по-добре да си си тук  Hug

Монтираха ни нещата но не ги довършиха (попаднаха на кабел). След малко ще търся схемата, за да видим от новата ел. инсталация ли е или заради прахосмукачката.

И ние си имаме бебе  Mr. Green Joy baby_neutral https://lh3.googleusercontent.com/-syuIbiplbgg/UABLKmuAOYI/AAAAA … s640/IMG_4854.JPG

А ето и още Simple Smile Дрешките са върху пеленката, която изплетох, другото е хасето за чаешафчета и тензуха с бибата и шишето https://lh3.googleusercontent.com/-AqiKfhLQwSM/UABLpMOOqFI/AAAAA … s640/IMG_4863.JPG

Би-би, пожелавам ти АМ-а да си остане непокътнат. Количката е изпрана, но когато я купувахме за Ема, не сме си правили този труд.

Галка, за протектора - не е оправдано да се шие предвид цената му. Виждала съм за 120/60 на цена мвжду 5 и 9 лв. и за 140/70 между 9 и 11 лв. Има и по-скъпи разбира се. Simple Smile

# 622
Би би, не е утре, в неделя е  Mr. Green

ДБСJoy

Лошичката, никога няма да се почувстваш готова, гарантирам ти го, ама после нещата си идват на мястото от самосебе си  Hug

# 623
 И аз да дам отчет след днешния преглед. Запис на тонове добри не отчете нито една контракция, води,плацента,пъпна връв нормални, бебо си върви със седмица напред вече е 2500  +/- 300 гр. ми казаха. Изследванията също са ок хемоглобина още мъничко съм го вдигнала и вече е 115 а преди месец и половина ми беше паднал на 97,но продължавам да си пия феро фолгамата и фолиевата. Сега каквото запомних,ако пропусна някой моля да ме извини.   Да е честито бебчето на мама Киара   bouquet  Тралала бързо да оздравяваш Peace  Hati_86, Софи браво за хубавите резултати  newsm10    Галка лек път и се пази.   Princess Leia  Hug   idealno_loshata  всичко ще бъде наред не се притеснявай  Hug  Месечинке честито ви бебче .   babyAty  всеки път ме развеселяваш  с твоите отчети Joy много си позитивна и забавна Peace  Слънчо зная как се чувстваш аз също загубих моя татко преди 6 год. много ми липсва и времето въобще не лекува просто свикваш,но сега трябва да си щастлива предстои ти най- великото събитие в живота да станеш мама  Naughty Екзо браво на теб ти си герой smile3501 Хубава вечер на всички Hug

# 624
Честито на Киара, аз лично май помня, че тя пишеше и тук? newsm78 Или бъркам? Тя между две теми и....
Би би, аз кога съм?
 Да ви кажа, че колкото и да имаме предчувствия повече от нас вероятно ще си дочакат термините и ще имаме и септемврииски бебчета. Peace

# 625
леле какви залагания Биби почвай такса да вземаш вече  Laughing
На мен ми е интересно дали ще има някой на моя рожден ден  newsm78 аз съм на 28.07 да видим дали ще има бебче тогава и на кого ще е Simple Smile моя мъж днес нещо много се протяга и хем ме ръчка отдолу хем ме рита у ребрата  Laughing интересно ми е аз кога ли ще съм все си мисля че до 2-3 седмици ще родя.

Честито на Киара живо и здраво бебче и тя да се възстанови бързо.

# 626
ПРИВЕТ,МАМЧЕТА!Да дам и своят отчет,днес бях на ехограф,бебето е мноого голямо 3,220кг.аз сам в 34,4сед.а отговарям на 38сед.Докторката,каза,че нее възможно бебето да е толкова голямо,попитаме колко време е минало от натоварването с глюкоза,аз казах 2 сед.видя ми резултатите,че нямам ГД и ми каза,че ми назначава ново изследване с глюкоза Sad Пак ще ми точат кръвчицата през 1ч.4 пъти ,писнами вече #Cussing out в понеделник ми взимаха  кръв и то доста,уш за последнооо и сега пак.Дори да се окаже ГД,какво,че то дойде време да раждам сега ли ще ме поставят на диета,резултатите ще ги знам на предстоящият преглед на 26юли,предстажете си аз вече ще сам в 36сед.9мес.официално я камилата я камиларя  ooooh! Плацентата сее вдигнала,бебо се обърнал главично,но ако откарам до термин незнам дали ще раждам нормално в предвид кг на детето.ЧЕСТИТО 3 БЕБЕ   bouquet ,бързо възтановяване и само положителни емоции от тук насетне с   smile3504 Ние сме в малък козметичен ремонт на стаята стени,таван и ламинат аз сам изолирана в другата спалня с багажа и после ще има голямото подреждане,добре, че мъжлето е поел всичко той,че аз с този огромен корем съм за никъде и все по трудно се спи и тежиии,охх дано поне до авг.да изчака и да се ражда,че не мога повече   Sad ПРИЯТНА ВЕЧЕР

# 627
  • София
Честито на Киара и от мен

тук съм, но само прелитам и ми е трудно да ви изчета - несмогвам да се включа по темите
А както си почнала - кажи аз кога ще съм?
Вчера бях на тонове и мислех, че ще уточним всичко с док ама пак останаха недоизяснени въпроси.
А за срещата днес - хич не съм си и помисляла да идвам толкова далече, от миналата седмица док каза да огранича шофирането заради контракциите, защото и магнезия намалих и да не тръгне бебешондела да излиза, каза че е добре да устискам поне до 16.07.
Ще гледам за лекцията в мола във вторник да съм на линия и ако има желаещи може да пиеме кафе.

А Бранка тук ли е?

# 628
  • София
Гунди, ти ще родиш 2 седмици след като се върна аз от болницата Laughing
Диони, какlо е останало недоизяснено, питам за да се подсетя и аз нещо, което да питам в понеделник. Ти сигурно другата седмица или началото на последната за юли Wink

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 20:48 от bi_bi

# 629
bi_bi, кажи и за мен Hug Ще уцелим ли РД-то на таткото, раче или лъвче?

Общи условия

Активация на акаунт