Отговори
# 600
Кашпичка, и моето е мома, ама е много дива. Аз даже се чудя на моменти, спи ли , не спи ли  Laughing
а, на тоновете е като бомба Simple Smile все ритници раздава.
Блонди, моята още в 31 седмица беше 1800 гр., та си викам, ако продължава в същият дух, каквато съм дребна  #Crazy ще има да се озоря  Joy

Абе, в БГ от кога почват да записват тоновете? На мен от 7 месец почнаха  newsm78

# 601
  • София
Леле Блонди, моя друндьо къде го забрави hahaha
Кашпи, браво за тоновете, само дето се беше притеснила вчера  Hug
Бюти, ами сложето я Коки там до нея на другата седалка и ще умра от кеф ако и пръдне под носа и се изпишка Joy Тогава не знам как ще ги убеждавате да останат горките животинки  Hug
Принцеске, не се ядосвай, отиваш да живееш в хубавата къща и изобщо няма да виждаш муцуната на Алфета Hug
TrAlAlaa, оправяй бързо  Hug Аз също си докарах запушен нос и прегракнал глас от студени напитки в това топло време и само да стоя на студено Crossing Arms Днес на срещата само боботех и грачех, момичетата сигурно са се напрягали да ме чуят какво казвам ooooh!

# 602
  • София
Екзо няма да ражда на 21-ви и 22-ри, падат се събота и неделя, тогава не правят планирано секцио, ще роди на 16.07. или 23.07. Mr. Green
Блонди ще си почака още, няма да е на 17.07. както й се ще  Mr. Green
Изобщо до края на месеца няма да има много нормално родили, само секции  Mr. Green
Това ми казаха на мен отгоре  hahaha

# 603
Бебеееееее....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668591.195
Вижте последният пост на тази страница, това е нашата Киара. Гледах, че е с термин 3 август, а защо е при юлките- не знам.  Родила, е, да й е жив и здрав малкият Лъчезар и много да радва мама и тати.  Hug Аххх, че якооооо.

# 604
Ее, Биби, аз ако тръгна логично да разсъждавам то тогава не ми го говорят звездите  Mr. Green абе аз ви казвам, че ще ще е на 21 или 22  Mr. Green може да я приемат в болницата на 22 и на 23 да роди  Mr. Green ама на 22 ще се случи нещо  Naughty все пак това е и мойто число и съм кармично свързана с него  Mr. Green
Киара, беше края на юли  newsm78 да й е живо и здраво  Heart Eyes

# 605
Е защо е писана при нас на 3- ти август ?!?

# 606
не знам, Блонди ще каже  Peace може би първоначално е била с тоя термин и после са й го изместили.. не знам  Crazy

# 607
Ам, че вие двете сте напред. То и аз не вярвам ние да сме под 2800, да не и 2900, а съм половин месец след теб, така, че... пък и ти нали в събота си на преглед, от къде знаеш колко е станала Ками ?!?

Гледах на Хрис, че е 2200, а тя започва 36-та седмица, мойто беше 2900 в 35-та... Още не зна колко е, ама под 3300 няма да е  Crazy

Белверде, дундьо  hahaha

Би би, стига, де  Tired Мъж ми си я е заръчал пък за 15-ти, оптимист  Laughing

Киара си е юлка, ама искаше да е записана в две теми и най-вече й се искаше да роди август, затова. При нас е писала 4-5 пъти, пишеше си при юлките, затова не я броим  Wink Бюти трябва да коригира  Peace

# 608
  • Пловдив
белверде Hugмного ми е трудно да не се ядосвам.Днес не остави малката да спи,а тя става много кисела ако не си е починала,все пак е на 3 годинки.В момента в който госпожата си пусна климатика,сложи си пижамата и се нагласи да си подремне аз влетях в хола,спрях и хладното и и казах,че след като малката не е спала и тя няма да спи и да се занимава с нея Twisted Evil.Сега се влачи и прозява,ама няма да я оставя изобщо да помисли за сън,ако ще и тъпани да бия Crossing Arms

Я имаме си бебеееее.Честито на мама Киара.

# 609
  • София
Ей тъкмо и аз шпионирах при юлките и щях да ви пиша за киара. Да й е честито и живо и здраво! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Но диони я няма... Grinning

# 610
Абе, момичета, много малки бебете цитирате, само аз и Захариева ли сме със слончета  Crazy

То вашите ако са слончета, моето е хипопотамче hahaha hahaha hahaha

Честито на kiara! babyAty, голяма си агентка хахаа!
Леле, на нейната лентичка пише 37 седмици + 4 дни, а на моята - 37 седмици + 2 дни!!! Тръпки ме побиха! То верно не останало!!!

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 19:07 от MaryJane

# 611
  • София
Блонди, друндьо, друндьо - освен, че звучи дебеличък, на мен ми звучи и някак тромавичък  Laughing А има и Дръндьо Simple Smile
Да й е честита рожбичката на Киара и на таткото-вестител  bouquet

# 612
  • София
Да са живи и здрави Киара и бебчо  Hug

# 613
Леле, биби, звучиш доста убедителна и категорична... кажи нещо и за мен Wink

Тралала, да го пребориш бързо този вирус  Hug

Слънчо,  Hug Hug Hug

А, ново бебче, да е живо и здраво!!!

Момичета, сигурно най-тъпият въпрос, но не разбрах - прегледът за разкритие само с пръсти ли е или се поставя първо гадния спекулум?

Сега виждам, че лентичката ми вече показва последното плодче...

# 614
Моят беше само с пръсти. Преди това ме гледа с желязото, но самият преглед за разкритие беше само с пръсти, с извадено желязо.

Общи условия

Активация на акаунт