Отговори
# 690
Котка и Калинка, Честито момченце Борис! Да е здрав, усмихнат и с много много късмет!

# 691
Еееее, бебееееееееееееееееееееееееее  Hug
Котка и Калинка - да ви е жив и здрав синът! Много да ви радва, да расте здраво и усмихнато дете и с гордост да си носи името  Hug
Аз си мислех, че днес ще имаме новина  Mr. Green
Blessed - честита ти рожденничка! Да е жива и здрава  Hug

# 692
  • Варна
blessedbysauron,
да ти е жива и здрава рожденичката Hug
Ама едни премеждия сте имали и вие. Важното е, че сте се оправили, а сега се зареди с хубаво настроение, такъв прекрасен празник имате Simple Smile
И аз съм крива тези дни, вчера шеф ми беше решил да се кара на всички, та и мен не ме подмина, но нали вече хич не ми пука и не ми се слушат изпълнения и аз се развиках в отговор, та после ми звъня и ми говори миролюбиво. Само че си вдигнах нервите. ОСвен това мислех вчера да ми е последният работен ден, но той цяла седмица е извън града, така и не можахме да говорим дето се вика и явно е останал с впечатление, че ще продължавам още, та ще трябва да ида в понеделник и вторник да се разберем вече, че аз бях дотук - време е да обърна внимание на собствената си кочинка, да подредя, да изчистя, да почнем с покупките, че сме буквално наникъде. А и ми писна вече тотално, вярно че се чувствам по-добре физически, но мисля, че работих достатъчно.

# 693
 newsm44 Още едно бебе . Честито бебе Борис на Котка и Калинка . Да ви е живо и здраво и много да ви радва .
   Аз ви чета , но не пиша защото с моето повръщане обед и вечер вече ми писна и немога да ям почти нищо и понякога си седя гладна и се чудя какво мога да хапна и вече броя дните да минават по-бързо .
  Като бях на лекар ми правиха запис на тонове и защото бях повръщала и пулса ми беше много учестен и пулса на бебчо показа 200  Shocked .Мери ми кръвното,но беше добре . И след малко му спадна на 164. При самият запис си стигна до 150 и беше добре.Лекарката ми каза ,че ако показвали още високи тонове веднага на болницата ще ме карала . И от това разбирам ,че ако си се преуморил преди самият запис или си се притеснил повече и може да покаже по високи.  Бебчо беше в 34 и 1 ден 2500 и върви още 2  седмици напред .
  Относно кръвопотока за сега всичко е наред и си похапва .Каза ми да изкарам още поне 2-3 седмици . Кръвното ми се вдигна и пия повече хапчета , но за сега се нормализира. В петък съм на преглед и тогава ще видим как ми е кръвното и да изберем дата за секцио .
   Ивка дано кръвното ти се нормализира и да поизкара бебка още малко в коремчето на мама  Praynig
  С тези предсказания се чудя коя ще е следващата. Дали първите мами или баш тези по-средата newsm78
  Малко остана а накрая е най-трудно - всички нямаме търпение да ни олекне .

# 694
  • Варна
blessedbysauron честита ви рожденничка да е жива и здрава, да ви слуша и радва много  bouquet Hug

месечинке не се ядосвай не остана искай си твоето колкото може по-рано да те пускат вече и като се почнат покупките и гледанията и подрежданията на бебешки работи ще видиш как настроението ти ще се подобри а усмивката няма да ти слиза от лицето Hug Hug

sofiaaa стискам палци всичко да мине по-вода при вас Hug

Блонди, Белверде дано прегледите минат спокойно и само хубави новини Hug Hug

# 695
Котка и Калинка честито бебе да сте живи и здрави!! много да се кърмите и слушате!!
blessedbysauron честита ти рожденичка много да те слуша и весело изкарване на празника
месечинке стига с тая работа вече е време за бебешки работи Simple Smile
Ивка да смъкваш бързо кръвното
Чакаме добри резултати от прегледите

# 696
Eeee бебетаааааа  Heart Eyes

Честити бебчета на киара и котка и калинка Да са ви живи и здрави бебчовците и вие Simple Smile Бързо възтановяване на мамите и много хубави моменти Simple Smile

Аз сънувах тази нощ Екзо.Май май и тя ми се върти в главата. Rolling Eyes (ЕКЗО,и ти не ме бий,ама сънувах,че някой ми казва,че ще раждаш,ама дали след 14 дни или на 14 (не помня,само 14 ми се върти в главата  Mr. Green ) То ще си покаже Wink

блесд да ти е жива и здрава дъщеричката Simple Smile bouquet

ивка
бързо да се връщаш вкъщи  Hug дано всичко е ок

# 697
  • София - град
Котка и Калинка Hug Желая ви най-вече здраве и да се справите с кърменето!!

Прекрасна новина, ама как спокойно я съобщаваш. Аз като се знам каква съм представям си какви изречения ще ви извъртя  Grinning Laughing Laughing Laughing

Момичета много лошо спах отново. Не знам какво става но от мен тече вода, въпреки че не е толкова топло. Особено снощи.... Мъжа ми два пъти ме буди да се преобличам. Не е лесно да си с 12 килограма отгоре. А аз започвам да си мисля дали пък това обилно потене не е и от кортикостероидите.... окосмяването ми се засили до толкова че космите растат по-бързо, но мен това не ме притеснява изобщо. Ама това потене и то основно вечер...направо не знам. Страх ме е да не се обезводня ,защото и това води до контракции. На мен заради онзиденшните 9 контракции пак ми вдигнаха магнезия на 3х2.  Sad

Аз искам да родя около 14 август, така хем ще е лъвче , хем ще съм си влезнала в 9 месец...

Оу видях че Ивка е в болница, Ив дръж се и скоро да се прибираш вкъщи.

# 698
Честито момченце на Котка и Калинка Simple Smile

blessedbysauron на теб да ти е жива и здрава рожденичката Simple Smile

Оф тази нощ спах много трудно - от този климатик съм се схванала и вчера викам ще спя на отворен прозорец само, но.. все едно в сауна спах. При това малката си има особено мнение как да спи мама - на дясно не може, съвсем на ляво не може - по гръб обикновено е спокойна, но понякога и така не може, та.. няма такива стойки просто Sad
Освен това съм абсолютно убедена, че е разположена странично - главата й е от ляво на пъпа ми, а дупето отдясно. Много е смешно като се събудя сутрин, след като съм спала на ляво и се обърна по гръб как стърчи една главичка, след което малко по малко от гравитацията се спуска надолу Simple Smile) Аз казвам на мъжа ми да й говори на изхода и да й свети с фенерче, а той  Shocked То вярно, че и аз съм излязла с дупето напред, ама странично.. това вече на нищо не прилича Simple Smile)

# 699
Михи, може и да не е така разположена, защото моето със сигурност е с главата надолу, но буците са точно така, както описваш  Hug 

Блесс, честит празник   bouquet

Софи, потенето е от хормоните, аз също имам нощи, когато ставам да си сменям тениската, толкова е мокра. Имай предвид, че и след раждането, пак от хормоните, също има обикновено период на такова потене  Crazy

# 700
Блонди лошото е, че усещам хълцането точно там, където си мисля, че е главата.. Но.. ще видя в понеделник доктора какво ще каже Simple Smile
btw успех на прегледа днес  Hug

# 701
  • By the sea
Бебчееее Heart EyesЖиво и здраво да ти е, Котка и калинка, да расте обградено с много любов!  bouquet Hug Ами то е ясно- по бебче на темичка, значи още шейсе и кусур теми,а? Wink Блессд, честито ти малка сладка рожденичка!  bouquet Ивка да се оправя бързо с това кръвно Hug

# 702
Котка и калинка, жив и здрав да е Борис Heart Eyes

Саурон, Жива и здрава да е малката - голяма Кика Heart Eyes

Блонди, успех на прегледа Hug

Ивка да се оправя бързо Hug

Биби, на всички мои познати от Бургас се издават тези направления за изследвания. С анестезиолога най-вероятно ще се обсъди каква упойка ще се използва и дали имам алергии към медикаменти Grinning

# 703
Блонди лошото е, че усещам хълцането точно там, където си мисля, че е главата.. Но.. ще видя в понеделник доктора какво ще каже Simple Smile
btw успех на прегледа днес  Hug
Михи, моя син непрекуснато хълцаше докато бях бременна и сега същата работа. Спи и хълца и може да откара 1 час. Много ми е съжестно, а на него хич не му пука.

Блонди ние 6те го запишем Борис Виктор, по българската ще е с презимето без -ов, а по англииската ще е с две имена, тук много е модерно.

Благодаря ви за хубавите пожелания. Аз тъкмо си мислех, че ще имам няколко седмици на спокоиствие да се наспя и да напазарувам, а той реши да излезе по-рано. На другия ден таткото по спешност купува кошарата, колежките му подариха много дрешки и играчки, а моите моисеева кошница. Пък приятелките ми от БГ даже на ми се обадиха да ми честитят.

# 704
  • София
Саурон, честито ти рожденничка  bouquet Да ти е жива и здрава, много спокойна и послушна Hug
Иве777, оправяй се бързо, мила Hug Сваляй по-бързо кръвното и се прибирай у дома да се доприготвиш спокойно за бебка  Flutter
Котка и калинка, разкажи как мина раждането, когато имаш повече свободно време, ще ни е любопитно да раберем, нали и на нас ни предстои и се вълнуваме...и притесняваме Blush
Моите тонове са супер. т.е. на дребния Laughing, а аз нямам никакви контракции. Моят лекар тръгва за една седмица на море, но каза, че няма вероятност да раждам още  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт