Отговори
# 705
Блонди ние 6те го запишем Борис Виктор, по българската ще е с презимето без -ов, а по англииската ще е с две имена, тук много е модерно.

А, вие даже и двете имена ще вземете  Joy Hug Защо трябва да слагате -ов, Криско няма, записан си е Кристиян Себастиян и тук, и в БГ  Simple Smile

# 706
  • By the sea
Котка и калинка, чудно си е името Peace И на мен ми е любопитно да разкажеш подробности. Simple Smile

Не помня кой ме пита за устройството за комари, купих го от един детски магазин тука до къщи, случайно го видях и си викам, я да взема да пробвам и двата вида, че на морето  е необходимост, не прощават летящите гадинки, пък то каръщина...Днеска ще ходя да го връщам, да ми го сменят или паричките обратно Close Другото дето се закача на количка ей сега ще го пробвам.
Ако има бройки, някой ако иска да му купя? Grinning

# 707
  • София
Честито бебче на Котка и Калинка!!! Да расте жив и здрав малкия Борис!  bouquet

Саурон, честит рожден ден на малката!!!!

Ивка , бързо да го смъкваш това кръвно, ей... софия и  ти ....

ехееее много неспящи имало тази нощ  ooooh!

днес ще е страшна жега, май въобще няма да си подавам носа от вкъщи

за нощницата - май ще търся нещо от сатен, снощи се сварих с обикновената от памук. при това на климатик ooooh!. а тя ми е същата като за в болницата. чудя се там дали ще може да пускаме климатика, все пак бебчетата ще са в нашата стая  newsm78 ако не може да се пускат, край с моето спане....

# 708
  • София
Ехааа, проспах новината.
 Честито бебче на Котка и калинка, да е жив и здрав Борис!   Включвай се когато можеш и разказвай как си прекарвате дните с малчо, как мина раждането, кърменето върви ли...Hug
Хаха, Блонди, с фризер съм и кристална топка, ама мога да изям и един нормален сладолед ако ми донесеш.  Аз питах ендокриноложката за тази нервност и сърбежи, каза че няма нищо общо с ГД, беше категорична, а и аз мисля че е от жегите, защото на климатик не се случва. А и нали я следя тая пуста захар Hug
БейбиАти, ти не си питала Wink И моля, моля, без конкуренция Wink
А, калка, къде са ти таралежчетата, отплували са с лодките  Laughing
Ивка, дръж се, миличка! Hug
Месечинке, стига ти толкова работа! Абе тоя твоя шеф е за бой, преди пак имаше случай да ти се кара, може ли такова нещо?!
Сауронче, да ти е жива и здрава малката сладуранка! Hug
Кашпи, има какво да си говоиш с анестезиолога, просто ми стана чудно, че и за него направление дават.Wink
Елвирка , и аз за нощниците за болницата си мислех точно. В Шейново тези, дето ги дават са май доста плътни, а моите пък са малко късички, но и те са памучни, освен една дълга жарсена да си взема дето имам. Тя е и тъмно червена, та ако капне кръв, няма да личи  Mr. Green newsm78
Май трябва да взема да си оправям багажа за болницата, само памперси малък пакет не можах да намеря тези дни. Все пак реших в куфар да сложа всичко, нищо че не отивам на екскурзия, не ми се носи сак. Laughing
Ох трябва да отида да купя сироп за кашлица на Пепи, че много кашля, но не мога да определя каква му е кашлицата, май е суха  newsm78

# 709
Нещо ми е много бъгав фейсбука тук на село, та реших тук да я публикувам тази снимка - тези две усмивки са за пожелание както досега да имаме само живи и здрави бебчета в темата  Heart Eyes
http://imageshack.us/photo/my-images/33/dsc00273w.jpg/

# 710
  • София
Саурон честита ти рожденничка.Да ти е жива и здрава и много да те слуша  Hug
beauty много ти е сладък кучо  Heart Eyes Само за мачкане е  Mr. Green

# 711
  • София
Нещо ми е много бъгав фейсбука тук на село, та реших тук да я публикувам тази снимка - тези две усмивки са за пожелание както досега да имаме само живи и здрави бебчета в темата  Heart Eyes
http://imageshack.us/photo/my-images/33/dsc00273w.jpg/
Я, ма тва куче не било толкова грозно! hahaha hahaha hahaha

# 712
 smile3532 smile3532 ох, уби ме, щях да се задавя  Mr. Green

# 713

purpule, кога си пак на прегледа да ти кажат колко е? Аз съм сега в 13ч и стискайте палци да сме в  нормални мерки  Blush От хълцането не им е неприятно, не се притеснявай  Hug

На  18 излизам в майчинство и ще ходя да си взимам 45 дневния. Нямам си на идея, обаче дали ще иска да ме прегледа отново, иначе предполагам чак началото на август  #Crazy струва ми се много време.
 Hug Добре, че не се мъчат малките сладкишчета с това хълцане, продължава доста дълго- 5-10 мин.  #Crazy Crazy
Успех на прегледа  Hug!!
Аз тази нощ сънувам, че някоя мама е родила и ето- то било истина!!!! Simple Smile
Честито бебче Котка и Калинка! Нека расте живо и здраво бебе Борис!!! Казах ви, че някой ми липсва  Blush
Ивка скорошно оздравяване! Hug Praynig

# 714
  • София

Елвирка , и аз за нощниците за болницата си мислех точно. В Шейново тези, дето ги дават са май доста плътни, а моите пък са малко късички, но и те са памучни, освен една дълга жарсена да си взема дето имам. Тя е и тъмно червена, та ако капне кръв, няма да личи  Mr. Green newsm78
Май трябва да взема да си оправям багажа за болницата, само памперси малък пакет не можах да намеря тези дни. Все пак реших в куфар да сложа всичко, нищо че не отивам на екскурзия, не ми се носи сак. Laughing

Елвирке, вярно будуваш  Tired И вярно слонче  hahaha Успокоих се вече  Laughing

ауууу Блондиииии, вече се притесних че наистина е слонче яяя бързо на отчет мамите около моята седмица колко тежат бебчетата Cry Laughing Mr. Green

Биби в ТК изрично са си написали в болницата че те приемат с много малко багаж вкл.нощница, чехли и четка за зъби примерно в найлонов плик. А другия багаж ти го носят след раждането... Моя е на три разделен. за преди раждане, за след и за след изписване  Mr. Green

# 715
  • София
smile3532 smile3532 ох, уби ме, щях да се задавя  Mr. Green
Бют, Hug

Елвирка, в понеделник ще ти кажа размерите на мойто момче. А за багажа - в Шейново не пише такова нещо, сигурно мога да понеса и повече багаж  Embarassed Ма той тоя куфар е като за ръчен багаж, не е от най-големите, пък и сака ми не е малък, така че по-добре куфара.

# 716
Честито на Котка и Калинка да ви е жив и здрав Борис и успешно кърмене  Hug
Честито и на Кайра, нищо, че не е от Августовските мами, ама все пак е писала тук. Да и е живо и здраво бебенцето Hug
Тринити  Ами как я стигам, никак почти  Mr. Green Ама секрета, нали се взима с едно дълго такова, та с него и с лявата ръка успях  Mr. Green Иначе се мия с лявата ръка, понеже корема ми много криви на дясно(едното бебе си стои само в дясно) и с дясната ръка ми е малко невъзможно да се оправям Crazy
Би би и Бюти  hahaha Joy Ще замълча за прогнозите ви:))) Ама много ме развеселявате  Party
Ludnica14 То днес е 14-ти  Laughing Да видим дали ще познаеш, вече Блонди не успя да познае, надявам се и ти да не познаеш  hahaha Joy
blessedbysauron Да ви е жива и здрава рожденицата  Hug И аз тогава се събудих с мисълтаа, че ще имаме бебе в темата  Peace  Hug

Аз да ви питам нещо, ама няма да ми се смеете  Crazy От няколко дни си лигавя възглавницата докато спя, ама яко лигавене  Blush Събуждам се и цялата в лиги и възглавницата мокра  Blush За сефте ми се случва така. Е, не мога да си обясня от какво и защо... дали от климатика  newsm78
И аз снощи не можах да заспя и ставах няколко пъти до тоалетната(ама който яде диня преди сън), после милото стана в 5 за работа и аз се ококорих с него, та до 7 не мигнах и после като съм заспала, чак до 11:30 и свеки притеснена идва да ме провери дали съм добре  Embarassed, че и те на тръни стоят с мен постоянно.... Laughing
Ммм и друго съм се зачудила, вчера с Вал си говорехме, че бебетата сега ги изписвали с къс ръкав, а моите неща са с дълъг и едно дебело одеяло съм подготвила  ooooh! Котка и Калинка, вие как изписахте бебчо???  Чудя се дали да не ида да купя нещо по-тънко за всеки случай  newsm78
Хайде приятен ден и до края на деня дано има още бебенца  Hug
И пак забравих : Блонди чакам резултати за снахата от прегледа  Hug
Бюти: Как успя да се наведеш така с корема  #Crazy Аз ако направя така и повярвай ми някое от бебетата ще изкочат  hahaha Joy Иначе кученцето е верно много сладичко, ама като стане огромно, аз лично не бих го припарила  BlushМногооо ме е страх от огромни кучета Hug

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 13:26 от ek3otu4ha

# 717
Забравих да пиша в предния пост: Месечинке, ти няма ли да излизаш в болничен вече Wink

# 718
Екзо, да ти кажа с нея(с Коки) наистина не се усещам - и съм много акробатична  Mr. Green ама ако трябва да си завържа маратонките квича на мъжа, че не мога и той се наваля  Mr. Green ее, няма страшно, аз пък точно огромни обичам  Embarassed те само изглеждат страшни, иначе са много любвеобилни  Heart Eyes
Месечинке, браво, че не си се дала на шефа, ама верно стига вече с тая работа  Hug

# 719
  • София
Бюти, ама тя вярно голяма хубавица Кокито Flutter
Екзо, за възглавницата, и на мен никога не ми се е случвало преди, но за една седмица - 2 пъти ми стана точно така  Embarassed Не е много, но все пак леко е навлажнена възглавничката ми само, когато спя на дясната страна и от крайчеца на устата ми покапва по няколко капки и знаеш ли от какво е - от гадните киселини, когато имам и съм се забелязала, че се получава  Crossing Arms
Елвирка, за багажа вярно ли така Confused Аз не съм ходила там, сега на 23 съм на ден на отворените врати и предполагам, че ще ни кажат, но за всеки случай и теб да попитам - значи искат само нощница, четка за зъби и чехли? newsm78 Ами превръзки и кърпички примерно и документите, те са по-важни от четката за зъби, в смисъл, щом след раждане ти носят останалия багаж - поне превръзки трябва да имаме, а после ще си измия зъбите ooooh! Ако родя сутринта или на обяд тази четка за зъби няма да ми е по-належаща от превръзки и бельо. Аз си бях сложила всичко (за в болницата), а сега ще трябва и аз да го разделям на 2 + отделно съм сложила и за бебето памперс и мокри кърпички, 5 чанти трябва да приготвям и за изписването - за него и за мен ooooh! А знаеш ли дали искат още да са на Памперс, че преди само с тях работеха, сега бях чула, че май са с Пуфис?

Общи условия

Активация на акаунт