Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните температури в стаята за бебето?
Какво е мнението за обличането на бебето според температурата?
Какво е мнението за кърменето и даването на вода на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните температури в стаята за бебето?
Препоръчително е целогодишно поддържане на температура от 21-22 градуса в стаята на бебето. За къпанe се препоръчва температура от 24-25 градуса, но след това температурата трябва да бъде намалена. Това е важно, тъй като поддържането на оптимална температура в стаята на бебето е от съществено значение за неговото удобство и здраве.
-
Какво е мнението за обличането на бебето според температурата?
-
Какво е мнението за кърменето и даването на вода на бебето?
Мнението за кърменето и даването на вода на бебето е, че водата не трябва да се дава до около 6 месеца. След това може да се предложи. По отношение на кърменето е важно редовно хранене и наблюдение на реакцията на бебето. Освен това е от съществено значение да се осигури витамин D чрез използване на капком за дозиране.
-
Какви са мненията за болничните и НОИ?
-
Кой стерилизатор да избера - електрически или за микровълнова фурна?
. Избрала съм си дати 23 или 24 юли, ако не се наложи нещо спешно до тогава. Най-вероятно на 23 ще ме приемат в болницата и ще ми направят необходимите изследвания, а на 24-ти ще е операцията. Това е планирано за сега.
и при мен от жегата се подуват, но акушерката ми забрани да лежа по гръб, ако се налага да съм по гръб трябвало да съм изправена. Иначе една познати ми каза, че единственото нещо, което я спасявало през бременността било да си полива краката със студена вода. Аз лично пробвах и наистина ми олеква на краката, а в неделя бяхме на басейн и след това имах чувството, че направо съм отслабнала всички отоци по краката ми изчезнаха и се чувствах толкова лека, все едно не съм бременна, чак моя мъж се притесни и вика как е бебо мърда ли?

ужас... аз съм в събота на обяд на преглед и ще видим колко се е докарала момата

Около 5-6е е един такъв пакет.