Отговори
# 420
  • гр.Велики Преслав
Здравейте! Влизам да се отчета за прегледа ми днес при доктора, който ще ме изражда.
Бебка е 3.400 кг до момента Shocked , така че за секциото вече сме единодушни newsm44 . Избрала съм си дати 23 или 24 юли, ако не се наложи нещо спешно до тогава. Най-вероятно на 23 ще ме приемат в болницата и ще ми направят необходимите изследвания, а на 24-ти ще е операцията. Това е планирано за сега.

Блонди, чакаме вече твоя отчет Laughing . Относно клипчето с къпането на бебето, много успокояващо ми подейства и на мен. Само не мога да си представя така да тече водната струя към ухото на детето/моят син на година и половина прекара сериозен отит и след това много пазихме ушите най-вече от вода/.

Еличка , много ми хареса клипчето на сватбата ви.

Относно подутите глезени да ви кажа от какво е, защото го имам същия проблем. Не е албумин - вие сами сте го разбрали / тези, които наистина нямат според изследванията си/. Причините са комплексни, но най-вече е от тежестта на матката, която притиска вените към краката. Това притискане допълнително си го причинявате ако стоите повече време седнали, носите стегнато бельо, жегите също допринасят. Така, че единственото облекчение докато родим е вдигнати, разкрачени крака по възможност в хладно помещение Joy Joy Joy

# 421
Д. Захариева  newsm10 и при мен от жегата се подуват, но акушерката ми забрани да лежа по гръб, ако се налага да съм по гръб трябвало да съм изправена. Иначе една познати ми каза, че единственото нещо, което я спасявало през бременността било да си полива краката със студена вода. Аз лично пробвах и наистина ми олеква на краката, а в неделя бяхме на басейн и след това имах чувството, че направо съм отслабнала всички отоци по краката ми изчезнаха и се чувствах толкова лека, все едно не съм бременна, чак моя мъж се притесни и вика как е бебо мърда ли?

# 422
Би би, тя и мойта ендокр. го каза, ама чак толкова стриктно е абсурд да го спазвам, като ножът не е опрял до кокала вече  Embarassed. Ще се старая в общи линии, ще се следя понякога, пък ще видим, дано сме 9 от 10-те, които не развиват след 50 диабет тип 2 заради ГД сега  Hug

Момичета, клипчето Калка го беше постанал преди два-три месеца, наистина е прекрасно  Blush

Ивка, кошарката е много сладка! Само не се ли притесняваш от това да е под прозореца Thinking

Не бъркай с пръст в раната  hahaha

Белверде, от теб чувам, аз си гледам БГ ТВ и съм в пълно неведение  Confused Къде го видя това инфо?  Thinking

Уф, Д. Захариева, стресна ме, да ти кажа, ти си без диабет и 3400 вече, при мен нищо чудно да е минало 3500, ооо, не искам секциоооо  Crazy ужас... аз съм в събота на обяд на преглед и ще видим колко се е докарала момата  Whistling ooooh!

# 423
А може ли групата във фейсбук?

# 424
Миряна, много мило ,че ни отделяш време- винаги се радвам на инфо за кърмене, вече съм била на много лекции, чела съм доста неща и пак гледам да чета всичко, което ми се предложи, че малко ме е страх да не би да не ми дойде пак на време кърмата. В тоя ред на мисли да попитам и аз нещо- знам, че въпроса ми е тъп, но страх лозе пази и ще питам Embarassed Преди да забременея, въпреки ,че бях спряла цеденето преди доста време, като си стиснех гърдите все още имаше по някоя капка кърма. После като забременях и спря. Сега ми се образуват едни бели корички, под които има малки белички топченца(не знам каква дума да използвам и как да обесня), но колкото и да стискам и капка кърма няма. А ареолите ми потъмняха определено, имам адски много вени на гърдите, не са станали чак толкова огромни, но някак ги усещам като подготвени за кърма, възможно ли е да има проблем все пак?
Бютка, от Америка ли ти бяха дрешките?Много хубави.
Шех, не те съветвам да вземаш Лидълски памперси, но виж ДМ- ските ги одобрявам доста. Малко ми е странно, че почти познаваш Олга, а тя, която е върл фен на многократните пелени не ти е повлияла?Hug Wink
За срещата аз съм за да идвам, ама малко ми е далеко от Тина Киркова, а вероятно ще съм с Викчо и не знам дали ще мога? Ще се опитам.

# 425
Шех, не те съветвам да вземаш Лидълски памперси, но виж ДМ- ските ги одобрявам доста.

Явно има разлики, защото тукашните в Лидл по нищо не отстъпват на Памперс, освен, че са малко по-дебели и големи, ако мога така да се изразя, не са фино изпипани, но не пропускат изобщо  Simple Smile

# 426
Шех, не те съветвам да вземаш Лидълски памперси, но виж ДМ- ските ги одобрявам доста.

Явно има разлики, защото тукашните в Лидл по нищо не отстъпват на Памперс, освен, че са малко по-дебели и големи, ако мога така да се изразя, не са фино изпипани, но не пропускат изобщо  Simple Smile

А гаранция,че има то тук в Лидл има има много малко, ако не и само една марка. Купувала съм веднъж и бях ужасена. А вс. Лидл не е ли така да се каже вашенски магазин, т.е. не е ли белгийски или беше френски(което пак би се броило Wink)?

# 427
И тук са само на една фирма. Лидл (и подбният нему Алди) са немски вериги  Simple Smile

Около 5-6е е един такъв пакет.

Карфур е френска верига. Метро пак са немски. Белгия е много малка държавица, та да проска вериги по цял свят  hahaha
ДМ не съм пробвала пелените, ама като цяло не съм фен на техните продукти, с малко изключения. Но пак има разлики от ДМ в БГ и в Германия. Особено в цените, в БГ са за по-богати  Money

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 21:43 от Блонди

# 428
Здравейте и аз да се отчета Hug.Днес бях на преглед,моя бебок е 2700-2900 грама,добре му е доки каза,че всико е  наред.Сега мъжът ми си сипа ракийка и аз си пийнах подабавъчно с него,че май тази вечер ще се спи добре,сега се притесних на бебчо да не му стане нещо,но все пак не съм пила много де.

# 429
blessedbysauron,за групата във фейса пиши на Бюти или Би бИ да те включат.
А на мен Нориса ми е съвсем добре Laughing и аз не бих яла торта в 9:30 LaughingСаурон,хотел Норис се намира на Богомил,в отсечката между училище "Паисий Хилендарски" и стадион "Христо Ботев".Ако тръгваш от стадиона към Гранда се пада в дясно.Дано си разбрала нещо. LaughingТи в кой квартал си,да не ти е далече?Лоа мисля ,че бяха до 15.07 на море,ако съм запомнила правилно.Ако няма ангажименти дано и тя дойде да ни замирише на море Mr. Green
Д. Захариева,мерси ,че пусна статията на диди24 Hug
Пиете ли от бирата с лимон,грейпфрут и т.н.?

# 430
danip на мен ми се пие каквато и да е бира и някое лятно коктейлче като мента със спринт, разбира се много малко мента и много спринт, но сега заради магнезия не смея да пия нищо, преди да имам проблеми си позволявах от време на време по 1 чашка бира, но само толкова, или пък някакъв друг алкохол, но пак под 50 гр.

# 431
Айде една лятна БГ песен - http://www.youtube.com/watch?v=_UGY5nps1UY
Аз си я пея - "айде в родилното0о0о, стягаме багажаааа.... айде в родилното0о0о0, с(ъс) йод да ви намажааааа"  Mr. Green

# 432
danip,определено ми е далече.В Кършака съм аз.
А за групата .... дори не я знам за да питам да ме добавят. Peace

# 433
blessed, ще ти пиша на лични  Peace

# 434
Многократните пелени на Lidl са същите дето Блонди ги е показала и в Испания, тук не съм се заглеждала, но не вярвам да има разлика. Аз там си купувах на същата марка от Lidl бебешки мокри кърпички с алое и тук си ги има, така че предполагам че и с памперсите няма да има разминаване. Умф, ама как обясних, чак на мен ми е трудно да се разбера  ooooh! но в момента има раждане и само чувам "Напъвай, дишай, не напъвай...браво.." и малко се разсейвам, но дано да сте ме разбрали, аз утре ще ходя до Lidl и ще погледна дали са същите пелените.

danip аз пия чат пат от тази с лимон, но по половин бутилка максимум, че не си падам по бирата, пия я, понеже не мога да си пиина джин с тоник и да залъгвам жаждата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт