Отговори
# 405
Благодаря за бързите отговори:) Hug Hug

Аз също май най-харесвам 1 и 2 и тъй като номер 1 е доста по-скъпа, май ще взема номер 2:) Но  и аз мисля да и махна обръча, че ми е в повече.
Иначе и на мен са ми булченски, аз и за това толкова време отбягвам да й купувам такава рокля. После ще има да се боря с нея да не излизаме навън с нея (или поне не много tooth tooth tooth) Освен това аз до сега никога не съм й обличала нещо, което не е естествена материя и целия тоя найлон по тия рокли ме влудява Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ивка - немога да й ги покажа, че уж баща й ще й я носи от командировка hahaha hahaha

Бютка
- много готин гардероб:) Със здраве да ги носи Анди:)Поне се успокоих, че не само аз мога да отворя магазин....айде мила аз филиал в София с момичешки - ти в Пловдив с Момчешки дрешки:) hahaha hahaha

Блонди - и мен много ме разнежи филмчето. Толкова нежност и такова спокойствие... newsm74

За хавлийките - и моите за началото не са с нормалната консистенция на хавлии, а са с материята на много меки и пухкави трикотажни пелени. Пак си имат качулки, но са едни такива много меки и пухкави. С другите имам усещането, че ще го ощавя бебето ако го загърна ooooh! ooooh!

Сауронче - споко!! Naughty Фаза е. Колко пъти сме минавали през такива фази...въпроса е че колкото си по-спокойна ти и се правиш, че не обръщаш внимание на тези истерии - толкова по-спокойна ще е и тя. Тези истерии при нас се появяват при всяка промяна в режива й...дори и при смяната на сезоните. Може да й е от жегата, от наближаването на бебето, на това, че татко й ще се върне...Само не я подтискай...нека си изкарва яда. Това беше и един от съветите на психоложката в детската градина на дъщеря ми. Ако подтискаш детските истерии възпитаваш един затворен в себе си човек...което като порастне няма да й е от полза. Ако имаш време изгледай тези лекции на Мадлен Алгафари (някоя от нашите мами тук я беше постнала, за което много благодаря Hug Hug Hug Hug Много ми бяха полезни на мен)
 Hug
1. Първите 7
http://www.actastyle.bg/Actastyle/school/1

2.Агресията
http://www.actastyle.bg/Actastyle/school/2

# 406
  • София
ААА Elsun , номерът на трамвая поне съм го познала, както и горе-долу времетраенето на пътуването Laughing
Речено-сторено - 10ч. сме там, на масите отвън, нали  Sunglasses
Vaseto29, то май на много мами ще им изпишат по нещо след тази МБ. явно е нормално  Wink
Миряна, благодарим за полезното инфо  Hug
За кг - и аз не качам от месец и нещо  ooooh! Стоя си на + 11  Blush

# 407
  • София
...Бютка[/b] - много готин гардероб:) Със здраве да ги носи Анди:)Поне се успокоих, че не само аз мога да отворя магазин....айде мила аз филиал в София с момичешки - ти в Пловдив с Момчешки дрешки:) hahaha hahaha
Аз в София с момчешки с моите 9 перални hahaha

Блонди, още нещо от ендокриноложката днес - каза, че е добре да продължа диетата след раждането, 45 дни след като родя да отида пак за обременяване и да си знам, че по принцип така трябва да се храня и тоав да ми стане хранителен режим завинаги. Blush

# 408
Кафето до Джъмбо Марсилия ли е? Аз отдавна не съм ходила там и да не сгреша.
А къде се паркира, има ли място или да се опитам на паркинга на Била?
Аз може би ще закъснея малко, имам една среща в 9:30. Имам телефона на Биби, ако има нещо ще се обадя.

# 409
  • София - град
За роклята :
На мен това най ми харесва, но малката може би ще се израдва най-много на това  

И за тази среща отпадам, аз съм на преглед в петък и няма да смогна с оправянето  Sad

Да раздухам в  H&M /Сердика/ има нови неща /явно ще зареждат всеки понеделник/, ноооооо нали бях с мъжа ми не ми даде да купя едно като анцунг, с дълго ръкавче с ципче отпред и към него долнище  Crossing Arms ама че е спестовник. Имали сме 4 с дълъг ръкав за 0-1 иии ако се роди в началото на август нямало да ги ползваме чак толкова / при нас е голяма жега защото сме на последния етаж/ трябвало да видим кога ще се роди  Crossing Arms

За смъкнатия корем, той моя винаги е смъкнат  Laughing

А за корема, не го знам моя голям ли е малък ли е , обаче така да си го харесвам. Сега ми е паднало да имам корем, че после такива неща не са позволени  Naughty Naughty Naughty  за това сега му се радвам много.

Хъм нещо за днес съм вече с 4 контракции.....  newsm78

# 410
Миряна благодаря за отговора.

# 411
  • София
Freedom, нямам идея как се казва кафенцето, но то е само едно - точно между Била и Джъмбо, за паркирането - най-удобно е на Била, защото в Джъмбо е много кофти подземния паркинг Stop

# 412
Блонди, и аз прочетох разказа ти! Много ми хареса Peace  Леле, а това с къпането на бебето е адски мило. Разчувствах се Heart Eyes
Ивка, кошарката е много сладка! Само не се ли притесняваш от това да е под прозореца Thinking
Бюти, мнооого сладки дрешки и наистина са много! Но нека да има Mr. Green
За аналния секрет - аз съм чувала, че трябва да се вземе, но не са ми взимали нито първия път, нито сега (все още Whistling)
Ние днес ходихме до Джъмбо и накупих разни дреболийки, но нямаше никакви хубави дрешки. Не че имам нужда де, но търся нещо за изписване да си съчетая, да не е от баналните готови комплекти. Ще търся другаде. Само че двучасовото ходене май не ми се отрази много добре и сега лежа и почивам, че като стана веднага ме стяга корема.
Лея, как сте вкъщи? Как върви преместването? Пиши от време на време, за да знаем, че си добре Hug
За понеделник - аз не държа на тортата въобще, още повече в такъв час рано, рано. Но ако на повечето ви се хапва , няма проблем, то не е задължително всички да ядем Mr. Green Иначе на мен на Нориса ми беше екстра, а и на Станислав му хареса Laughing Сега може да си има и компания като гледам Peace

# 413
Еми, и аз предпочитам Нориса и то не щото ми е близо, а щото е прохладно и е готино  Peace
Лоа, ти ще си се прибрала, нали  Hug

# 414
  • София
Блонди, какво става при вас - изтекла е радиоактивна течност от някаква АЕЦ  Confused Дано да е надалеко от Лиеж.

Рокмамите и рокмадамите,  hahaha утре няма ли да заминавате за Каварна на рокфеста?

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 19:40 от belverde

# 415

Ивка, кошарката е много сладка! Само не се ли притесняваш от това да е под прозореца Thinking

Ми притеснявам се,да ти кажа,тя имаше друго предвидено място,ама моя мъж реши да отиде да я поръча без да вземе размери,на око Laughing,и в последствие се оказа,че кошарата е по-дълга с 30 см от предвиденото място,та затова я преместихме под прозореца,щото просто няма къде.Успокоявам се,че поне дограмата е нова,дано не духа.

# 416
Значи, да обобщя - мамите от Пловдив - Понеделник 9.30 на Норис. Айде дано и някоя нова мама се престраши да дойде Hug не сме страшни. hahaha

Малееее като гледам колко дрехи сте приготвили- аз общо сигурно имам 10 нещица.
Бюти много са сладки всичките дрешки. Hug

Аз си изпрах всичките дрешки и пелени,но ще ги изгладя по нататък,да е по-близко до раждането. Пак си е дезинфекциране.

Блонди страхотно клипче Heart Eyes

# 417
тринити,гледам !!! newsm10 smile3525
Следобед се опитах да я поразпитам какво я мъчи,беше спокойна.Заспа светкавично,после и аз се присъединих до нея та успях да отпочина.
После не сме излизали пред блока и си игра в детската сама,без никакви истерии и проблеми.Гушкахме се,говорихме си.Сега като вечеря и ще си направим една разходка по булеварда.
Утре ще я пусна пак да играе и ще видим какво ще стане.

Къде е Норис?

# 418
Значи, да обобщя - мамите от Пловдив - Понеделник 9.30 на Норис. Айде дано и някоя нова мама се престраши да дойде Hug не сме страшни. hahaha
и аз това викам  Mr. Green дано дойде някой "нов"  Mr. Green
Blessed -аз съм зле в обясняванията  Mr. Green на Богомил е, диагонално срещу стадион Христо Ботев

# 419
Здравейте, коремчета! Записвам се в новата тема и ще  се опитам да наваксам.

Иначе да се похваля- вече съм по майчинство и си мислех, че ще имам повече свободно време, но увиии! Доста задачки се навъдиха..да не говорим, че ми разбиха и колата преди два дни пред блока в Младост...здраве да е...с малко разходи и уплах се разминах:) Поне коремчето ми даваше предимство навсякъде:))))

Вече имам всички документи за родилното, ще се правят и изследвания скоро (дано хемоглобина да е в нормата най- накрая). Сега се организирам с чантата за родилното, а другата седмица ще се купуват доста неща за бебка:)

Поздрави на двете мамита, които вече родиха!

А относно Отворените врати в Окръжна, които ще ражда там..може да се организираме да отидем другата седмица. Провеждат се всяка сряда от 12 часа и не е необходимо записване:))

Поздрави! Връщам се да чета!

Общи условия

Активация на акаунт