Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните температури в стаята за бебето?
Какво е мнението за обличането на бебето според температурата?
Какво е мнението за кърменето и даването на вода на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните температури в стаята за бебето?
Препоръчително е целогодишно поддържане на температура от 21-22 градуса в стаята на бебето. За къпанe се препоръчва температура от 24-25 градуса, но след това температурата трябва да бъде намалена. Това е важно, тъй като поддържането на оптимална температура в стаята на бебето е от съществено значение за неговото удобство и здраве.
-
Какво е мнението за обличането на бебето според температурата?
-
Какво е мнението за кърменето и даването на вода на бебето?
Мнението за кърменето и даването на вода на бебето е, че водата не трябва да се дава до около 6 месеца. След това може да се предложи. По отношение на кърменето е важно редовно хранене и наблюдение на реакцията на бебето. Освен това е от съществено значение да се осигури витамин D чрез използване на капком за дозиране.
-
Какви са мненията за болничните и НОИ?
-
Кой стерилизатор да избера - електрически или за микровълнова фурна?

Другия път.
След среднощния порой тази сутрин времето може да мине за приятно (поне до обедните часове). Така че се получи перфектно за софийската среща днес. Пожелавам ви да се наприказвате и наснимате
Прекрасно е, толкова са готини сега с тези голи крачета (: Казаха, че всичко, което чета и си мисля, че ще правя сега, после до голяма степен ще се случва наобратно. Така че да не се шашкам, всичко си идвало с практиката и големият шок от новото и неизвестното е в първите 2 до 3 месеца.
взела съм три слинга, но не знам дали ще има нужда...

.
Да е живо и здраво!
БЛОНДИ,мисля че беше написала само с водичка да му се мие дупето при смяна на памперса