Отговори
# 645
Диони, по- добре питай, понеже мисля, че казваха около две седмици преди раждането?  newsm78Оня ден на лекцията говориха за това, ама не помня точно.... Звънни и питай за всеки случай, това е много важно. Hug Стискам ти палци за лъвче. Wink
Бюти, прегледа за разкритие ми се струва най- гадния гинекологичен преглед....особено докато раждаш е ужасно. Shocked Twisted Evil Close

# 646
Момичета, много ми беше приятна срещичката днес  Heart Eyes Въпреки, че за 1-ви път успявам да дойда, се чувствах много на място. Благодаря ви! Hug
Биби, за мен искам дата след 15-ти август, но преди 22-ри  Mr. Green Аз съм те заплюла за щъркелче (ако нямаш против), но в замяна чакам да ми се обадиш като родиш, за да ми се похвалиш как хубаво се кърмите  Hug
Лудница, понякога хормоните ни си правят лоши шеги с нас. Нормално е да изпитваш такива чувства и притеснения за това, което ти предстои  Hug Хубавото в случая е, че сама осъзнаваш, че състоянието ти е непривично и съветът ми в случая е да поговориш и да потърсиш помощ от най-близките ти - приятелят ти, семейството ти. Важно е в случая те да знаят как се чувстваш, защото това са хората, които ще бъдат до теб след идването на бебчето  Peace Можеш да помислиш да правиш неща, които ти действат успокоително. Пусни си някоя нежна музика, затвори очи и усети бебчето в себе си. Може да гледаш клипчета на раждания в нета, да разглеждаш стари снимки и т.н. Всичко ще мине по най-добрия начин, стига да го усетиш и почувстваш така  Simple Smile Simple Smile
Бюти, прегледа за разкритие ми се струва най- гадния гинекологичен преглед....особено докато раждаш е ужасно. Shocked Twisted Evil Close
О, да, по време на раждането е ад! Този път хич няма да дам да ме проверяват  Naughty Като се покаже главата, явно съм стигнала 10 см  Mr. Green

# 647
Лелеееееееее изпуснах ви днес...нямате изчитане, а си мислех, че като бяхме на срешичката и поне 2 часа е било по-кротко и ще са обозрими изписаните страници ама нейсе:)

Маминки - благодаря за готината срещичка Simple Smile МНого ми бепе приятно...докато не сме родили може да позачестим, че после не е ясно кой с какъв режим ще е и кога ще може... newsm78 newsm78 newsm78

Аз да се отчета от прегледа днес. Бебка е добре. (забравих да питам колко е голяма smile3555) Плацента все още 1 степен. Тонове супер. КОнтракциите ги няма вече:) Абе добри новини. Доки каза, че не очаква до 10 дни да почна да раждам:) Praynig Praynig Praynig

Тайра -  ти къде бе жена?!?!? #Crazy #Crazy #Crazy Ти до джъмбо те достраша да се домъкнеп на море си хукнала?!?!?1

Михи
- няма да има нужда да го разкарваш твоя мъж...като заговорите за минки, контракции, кърмене, зърна и т.е. сам ще избяга:) hahaha hahaha hahaha

Биби - аз ще пера! Нищо че са си мои от каката....ама прашлясвало сега 3 години...как да не го изпера поне веднъж;) За устройството нямаш грижа. Това преносимото за количката, нали? Утре като излизам ще го купя и другата седмица на срещата ще го донеса;)

Тралала - да се оправяш  Hug

Екзо - ти пък как стигаш до Минка с тоз корем?!?!? #Crazy #Crazy #Crazy

Еееее хайде да и е честито на Мама Киара!! Д аса живи и здрави Hug Hug Hug
Сега нея броим ли я за 3-ти ракети или ще чакаме Блонди на 17-ти?

ДБС - да не се наложи да купувате още едно бебешка кошарка;)  hahaha hahaha hahaha hahaha Супер е пеленката newsm10 (Между другото това също беше едно от нещата които ми каза психоложката, че може да се получи регрес...т.е. голямото дете да почне да иска да яде с биберон,  да сеправи, че реве като бебе и че не може да говори, дори да се напикава..,или както е във вашия случай да спи в бебешка кошарка)

Диони - Бранка беше на срещата..но с писането се потайва...аз щях да и казвам да обещае да влиза всеки ден да казва родих/не съм родила и това е

# 648
Оф, ужас.. всеки ми го казва..  Mr. Green мъжа ми одеве ме пита дали си имаме ново бебе в темата  Mr. Green викам: не  Cry   Crossing Arms и той: браво, така трябва   Mr. Green

# 649
  • Пловдив
А моя бебешон хълца Crazy
Аз не знаех , че това отчетливо и на еднакви интервали риткане - било хълцане???
И една позната ме пита - а усещаш ли го как хълца- хахахах . Та която от Вас не знае - сега да знае  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 650
А моя бебешон хълца Crazy
Аз не знаех , че това отчетливо и на еднакви интервали риткане - било хълцане???
И една позната ме пита - а усещаш ли го как хълца- хахахах . Та която от Вас не знае - сега да знае  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние хълцаме поне по три пъти на ден и като почне няма спиране, чак ми става адски гадно, че не мога да му помогна  Rolling Eyes

# 651
  • София
Гунди, последната седмица на юли се очертава при мен и сигурно ще прекарам в болницата 4-5 дни Wink
Ох ще ме сбъркате с тия дати, аз си ги измислям, нали не мислите, че някой ми говори  Mr. Green
Белверде, съобщиха ми отгоре, че ти ще си малко по-рано от термин, да кажем седмица-10 дни Wink Утре ще гледам да кача снимката от днес и на двете места.
Диони, ще стискаш за лъвче тогава ама ти си с термин 01.08. и според мен док ще иска преди 23.07. Laughing
Лудница, не полудявай!  Hug аз не знам дали е предродилна тая депресия, но можеш да я овладееш, като си мислиш за хубавите събития, които те очакват. Може би е страх от това, което ти предстои - неопитност, какво представлява майчинството, ще се справиш ли... Сигурно това подсъзнателно те мъчи. Споко, ще видиш колко е хубаво! Hug
Кашпи, на теб доста документи са ти дали, тези направления за кардиолог и анестезиолог защо? Кардиолог се налага ли? А за анестезиолог не разбирам защо направление, щом ще си секцио, не е ли ясно, че си с анестезия?
Сонче, за теб сме определили между 15-ти и 22-ри август да раждаш. Аз до тогава ще съм щастлива, че се справям с кърменето и като ми се обадиш да ти стана вестителка, ще те зарадвам и аз с кърмаческа вест Wink  Hug
Тринити, много ще съм ти благодарна наистина за машинката, че ако знаеш на колко сайта звънях и пусках поръчки и все нямало... Пък е и повод да се видим наистина скоро  Hug Начи преносимото устройство на Чико  Laughing
Корема ми се е смъкнал, направи ми впечатление преди 2 дни, но днес и домашните ми казаха  Simple Smile

# 652
  • Обетованата земя
Честито бебче на мама Киара 23! Да е живо и здраво, а на нея бързо възстановяване!!!  bouquet
И на мен първо на ЖК ми казаха, че ми се е смъкнал корема, после доки на частно каза на ехографа, че е слязло бебето надолу (май в малкия таз каза). Аз обаче не усещам такова нещо и не забелязвам видимо да ми е по-надолу корема. И аз забравих да питам колко тежи сега бебка.  Crazy
 Биби, аз за кога съм? Grinning

# 653
Хахаха, bi_bi , я моля те- недей така. Взимай таксичка поне. Ама щом си тръгнала, защо не направиш списък на всички с дати от принципа- "Звездите ми говорят" ?!? Хахаха, дали ще има поне една оцелена, освен тези на секциото ?!? Я предвещай нещо тука, гледай на ръка- това, онова. Simple Smile  Joy

# 654
С това темпо, утре тая тема сме я изяли. Simple Smile

# 655
Момичета, вие наистина не се спирате да пишете Wink
Аз да ви питам за креватчето - харесала съм си едно много сладко бяло дървено креватче, но таткото като видя едно с люлеещ се механизъм и само за него говори - все едно той ще се люля в него Simple Smile И се чудя дали има чак такъв смисъл от люлеещия се механизъм ? По - удобно и бързо ли се успокоява бебето като заплаче или е неспокойно или няма кой знае какво значение ?

# 656
  • София
ку ку, май съм единствената кукувица

Биби, ти почна да спиш, сега аз ще те замествам явно  #Crazy. Снощи не спах от детето, жегата, дъжда, пишкане и не задължително да е в този ред, а днес както много ми се спеше и заспивайки усещах че ме присвива корема като МЦ, плюс някакво гадене и реших да се пообразовам малко. Е размина ми, но и съня размина. А и огладнях  newsm78

Незнам дали е предчувствие но както нищо не бях сложила, така снощи си оправих чантата , та даже и дрехите за изписването (3 комплекта, че не знам колко ще отслабна  ooooh!), та даже си го мъкна с мен багажа за постъпването  #Crazy че сме за уикенда при наште на 20 км от София  Rolling Eyes

днес ми беше много приятна срещата дано успея на още някоя да дойда  Simple Smile

Блонди, моля не забравяй моето слонче - 36 седмица, 3000  #Crazy
Междудругото не помня дали ти благодарих за статията и инфото относно момчешките пишки  Mr. Green  bouquet

честито на мама киара!!!

Биби, моля и на мен един боб да хвърлиш *и ако може да е от зодия лъв датата хихихихих*

ох отивам да хапна нещо и дано пък заспя е малката сега ще се събуди в 8   #Crazy newsm78

пърпъл - с люлеенето бързо заспиваше но се пристрасти и  Mr. Green после като отидехме някъде с травъл кошарката беше зор приспиването. затова категорично мисля този път да не го уча да се люлее  Naughty

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 04:19 от elvirka

# 657
  • София
Диди, ти до към термин ще стискаш, ако не им даваш да ти проверяват разкритието  Mr. Green
елвирка , голям лъв ще е, над 3500 гр Laughing Аз не спя много, но пия чат-пат мента и глог, ч е не знам какво ми става, като нервна съм, докато заспя е ужас, само мърдам, почесвам се, ритам. Мъжа ми вика спри да мърдаш докато заспя, аз преди му виках чакай да заспя преди да почнеш да хъркаш Mr. Green
И да ви кажа за гледането - пари няма да ви взимам ама сладолед за диабетици може да ми вземете  hahaha

# 658
Биби,  а аззз  Mr. Green аз съм си заплюла 24 август или 26  Twisted Evil
цяла нощ не съм спала, на село си е на село.. първо ме изядоха комарите и цяла вечер се чесах  Mr. Green през цялото време ми беше адска жега, няма ми го климатикаааааааааааааа  Sad Mr. Green и само се будех и се чудех кво заглавие ще праскам, щото още не съм го измислила  Mr. Green  и въобще..много е гадно да не спиш  Mr. Green

# 659
  • By the sea
Дубрутрооо, и аз не спах никак тази нощ Tired Но сама съм си виновна - след завидното количество диня, дето го изплюсках снощи, ставах 10 пъти поне и някакви киселини ме тормозят... ooooh!
Обаче сега ако не ми дадете един медал за храброст (или издръжливост) за това, че ви изчетох най-после, цяла нощ това правя Crazybowuu
Тези чиковските устройства и аз ги взех, едното за контакт и другото за количка или кошарка.Обаче снощи ме тормозиха едни крилати гадове и си викам, я да изпробвам едното, което е за включване в контакта и опа, изненада - не работи! По-точно, не му светва зеления индикатор и сякаш ми намирисва на изгоряло самата джаджа. Пфуу, 22 лв. на вятъра...#Cussing out  Close
Честито бебче на Киара! Августовско или юлско, нека да й е живо и здраво!  bouquet

ММ спи в хола и след 2 часа трябва да симулирам колко добре съм се наспала, че ще ме буди за плаж, та в този ред: лека нощ от мен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт