Звездни компромати-144

• 60 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Том Круз притежавал телепатични и телекинетични способности!
В йерархията на сциентолозите той бил достигнал най-високото ниво- тоест равен на Бог!
Пълен ненормалник!
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2171741/Tom-Cruise- … ientologists.html

# 91
# 92
София Вергара се е сгодила навръх 40. РД!

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2171704/Sofia-Vegar … 0th-birthday.html

# 93
  • Sofia
Каквото и да говорим Кейти си изигра перфектно картите. Вече съм сигурна, че абсолютно всеки детайл беше добре режисиран - от небрежния й външен вид, през медийните статии за сциентологията и добре измислената стратегия къде и как да живее и подаде молбата за развод. Всичко е обмисляно с месеци, а съм сигурна и, че не е случайна молбата за развод точно след навършване на 5-тата година от брака им.
В крайна сметка Том трябваше да спаси църквата от медийната атака и се съгласи на всичко, включително еднолично попечителство на Кейти над Сури.
Пълна победа за екипа на Кейти.  Peace

# 94
  • София
Снимката на Дженифър Лопез с децата ми напълни душата. Също така и на Алисън Хънигън и семейство.  Heart Eyes Прекрасни са!

пина, хубаво пускаш снимки на Марчето, но моля те, кажи от къде са, че като изключим Мара от пейзажа, мястото е страхотно и само ахкам и охкам!  Laughing

# 95
Снимката на Дженифър Лопез с децата ми напълни душата. Също така и на Алисън Хънигън и семейство.  Heart Eyes Прекрасни са!

Прекрасни, наистина! Дано грижите по бебка се съвместяват успешно със снимките на 8. сезон на сериала, че къде без Лили.  Grinning

С NBM съм напълно съгласна. + че мисля, че Том е алчен и че всъщност драпането към висшите етажи на църквата е породено най-вече от желание за власт и кинти.  Whistling Не вярвам да му пука грам за Кейти. Може би малко за Сури.

# 96
# 97
# 98

+1
Освен това София Вергара въобще не ми прилича на 40-годишна.Браво!

# 99
Каквото и да говорим Кейти си изигра перфектно картите. Вече съм сигурна, че абсолютно всеки детайл беше добре режисиран - от небрежния й външен вид, през медийните статии за сциентологията и добре измислената стратегия къде и как да живее и подаде молбата за развод. Всичко е обмисляно с месеци, а съм сигурна и, че не е случайна молбата за развод точно след навършване на 5-тата година от брака им.
В крайна сметка Том трябваше да спаси църквата от медийната атака и се съгласи на всичко, включително еднолично попечителство на Кейти над Сури.
Пълна победа за екипа на Кейти.  Peace

Съгласна!  Peace
Но пък ако беше действала без план, нямаше да извоюва детето си от този ненормалник.

# 100
# 101
  • в пералнята

Joy Joy Милият, как ли се чувства сега, като погледне шоколадчето Simple Smile

# 102
# 103
Луиза Григорова с новото си гадже- бивш на Радина[/url]
Сега ще развалят приятелството.
Не е задължително може да са го трансферирали
омръзнал на едната и го поема другата  Mr. Green

# 104
  • Пловдив

Тия папараци не могат ли да я оставят поне в такъв момент ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт