Звездни компромати-144

• 60 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Ами Елен да е мислила като си избира с кого да ляга. Заради парите е била готова да спи с пълен простак,женен при това.

# 241
Боже, какво его...... мъж да не видя до края на живота си, пак няма да го обслужвам тоя!
Елен....не знам...толкова ли е била закъсала.... Shocked

# 242
отвратителен човек , чак и на Гала взе да се кара ...
Не ,че го защитавам ама на Гала трябва ди и каже някой да спре да прекъсва гостите

# 243

Роклята е убиец!!!   #Crazy
Марчето също  Flutter

# 244
  • русе
той бил 3-4 години по-малък от майка и,ее  дали не е   била влюбена в парите му?27 години разлика имат,ужас

# 245
няма такъв противен тип  Stop,  просто се чудя как Елен го е изтърпяла толкова години,   Shocked

# 246
няма такъв противен тип  Stop,  просто се чудя как Елен го е изтърпяла толкова години,   Shocked

А, щом има пари, как няма да търпи... Whistling Жалко е, че млади момичета се продават за пари... какъв пример дават?

# 247
ооооххх,ужасееен е  Sick

# 248
УУУу най-накрая свърши измъчих се да го слушам тоя  #2gunfire

# 249
Гала ли ги кани противните типове или те сами се натискат да се излагат в предаването и?
Имам предвид този /не го гледах/, Иванушка и разните там "скандални от Бг елита".

# 250
# 251
  • На земята, която е всъщност звезда.

Много интересно как си поръчват Бургазлиева от Щатите, а преди това от Русия /докато беше женена/? За Вълчанова също ми е чудно, защото мъжът й е достатъчно богат?  newsm78

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
joy_r,
Скрит текст:
винаги имаш страхотно оформление на профила! Пиши по-често, че ми радва окото.  Wink
Как да не откликна на такава молба Blush Hug

Летните сватби на звездите:
Матю и Камила
Ерик Крисчън и Сара
Дрю Баримор и Уил
Кен Бауман и Авива

Роклята на Шарапова е убийствена, но който и е правил грима, много се е изложил Rolling Eyes

# 253
  • София
Тази снимка не е от сватбата им, а от Кан.  Peace

# 254
  • София
Принц Албер и Шарлийн в Германия, все още е много кахърна тя, но вече и някак повехнала ми се струва
http://www.parismatch.com/Royal-Blog/Monaco/Photos/Charlene-et-A … our-en-Allemagne/

Общи условия

Активация на акаунт