Звездни компромати-144

• 60 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Рекламата с Николета е ужасна,а последната снимка на Мария направо ме потресе. ooooh!

# 437
Диляна Попова рекламира новите си бански не знаех, че е дизайнер Дилянчето  newsm78

# 438
  • София
Опитвах се да намеря епитет за Ирен Кривошиева, но няма смисъл. Съжалявам я.

# 439
  • русе
Диляна има бутик http://life.dir.bg/news.php?id=6844002

# 440
  • София-в сърцата на моите деца
И тая е много болна!Много хора се нуждаят от психиатър!Лошото е ,че всички тези хора препускат по телевизиите и ни занимават с  простотиите си!Тая жена няма ли кой да я озапти?Ама и Стефчо е виновен-мълчи ,като на...н ,вместо до й свие перките!Луд умора нема...... Mr. Green

# 441
  • Пловдив
Какво да каже човекът? И той да тръгне по телевизиите и да поддържа зрелищата ли. Според мен постъпва много добре като си мълчи и не подклажда разправията.

# 442
  • София
ЗлаВещица, напълно съм съгласна с написаното от теб. Само ако е знаел Стефчо навремето в какъв филм ще се вкара с тази госпожа...

# 443
 newsm78 Мен нещо обаче не ми се връзват нещата...не съм чела кой знае колко, гледах ги един път в На кафе и...май още в някакво предаване, ама Владко разправяше как е хрисим, вярващ и ддз какъв си още духовно извисен, как подарили всичко що имали  в Щатите и дошли тук (за какъв дявол не разбрах...вероятно `щото е възвишен и му се живее аскетски, та е дошъл да се мъчи ли, що  newsm78 )... е та защото и какво искат от Стефан не е ясно, т е на мен не ми е ясно де  Mr. Green
Ирен ми се струва странна  Crazy

# 444
А Стефан Данаилов защо страни от единственото си дете ?
след като жена му знае от години ...

Джей Ло напуска Американ Айдъл

Джулия Робъртс и децата на почивка на Хаваи

# 445
# 446
# 447

Дали е от лаптопа ми не знам, но Мария изглежда много дундеста. А на чужбинските снимки преди няколко страници час я харесах -толкова добре изглеждаше.

# 448

Дали е от лаптопа ми не знам, но Мария изглежда много дундеста. А на чужбинските снимки преди няколко страници час я харесах -толкова добре изглеждаше.

А другите снимки не ги ли гледа през същия монитор?  Laughing Сети се сама защо изглежда перфектно на фотосите, които тя е пускала.

# 449
  • София
А Стефан Данаилов защо страни от единственото си дете ?
след като жена му знае от години ...
Кой казва, че е странял? Самата Ирен каза в "На кафе", че Данаилов винаги е присъствал в живота на сина й, и че се е виждал с детето, макар и рядко. Сестрата на Стефан Данаилов - Росица май беше, пък още по-често се е виждала с Владко и много го обича, както и той нея.

Общи условия

Активация на акаунт