Звездни компромати-144

• 60 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 450

Дали е от лаптопа ми не знам, но Мария изглежда много дундеста. А на чужбинските снимки преди няколко страници час я харесах -толкова добре изглеждаше.

Ами до Емилия няма как да не изглежда дундеста Марияс нейния ръст- Емилия е висока 168 см и е 52 кг..А на живо и Емилия е доста по-слаба отколкото на снимката.. Peace

# 451
# 452
 Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 16:50 от koki1

# 453
Ванеса Уилямс е толкова хубава. Heart Eyes

# 454
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не е редно при появата на незаконно бебе, вината да поема само жената! Стефан е толкова виновен, колкото и Ирен, че даже и повече!
Мълчанието на Стефан за мен е неразбираемо! Детето се е появило, защо го крие или е бил толкова наивен, да вярва, че Ирен и Владко ще го прикриват вечно?  newsm78
Ирен я оправдавам до толкова, до колкото е права, че Стефан трябва да помага на общото им дете, така като помага и на осиновеното от него!

Е, нали самият Владко каза в интервю, че редовно се е виждал с баща си?  newsm78 Според мен Ирен никога няма да се примири с факта, че Данаилов е предпочел съпругата си, с която няма общо дете, пред нея, която е направила всичко възможно да роди от него. И то не по друга причина, а защото  много обича и уважава Мария.   

# 455
Като чуя или прочета думата незаконно да се отнася за дете ми иде да повърна...какво значи незаконно?  Sick koki ?

# 456
  • София
Като чуя или прочета думата незаконно да се отнася за дете ми иде да повърна...какво значи незаконно?  Sick koki ?
Подмини.  Peace То явно и моето дете според нечии критерии ще да е незаконно, щом нямаме брак с таткото.
Стефан Данаилов е имал доблестта да припознае детето все пак. Кое му е незаконното?

# 457
Не е редно при появата на незаконно бебе, вината да поема само жената! Стефан е толкова виновен, колкото и Ирен, че даже и повече!
Ау, не думай! Изключвам факта, че " незаконно" звучи твърде тъпо, когато става дума за дете, но не ти ли е минавало през ума, че има достатъчно начини една жена да забременее и роди, като например уверява партньора си, че приема противозачатъчни?

То явно и моето дете според нечии критерии ще да е незаконно, щом нямаме брак с таткото.
То и ние нямаме брак вече 18 години, което не ни пречи да си живеем заедно и да си отглеждаме роденото извън брак отроче.  Peace

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 16:41 от Анонимен

# 458
Ок,  мили момичета! Щом  сте се почувствали засегнати от мен, ще го изтрия! Горе главата! Живеем в демократично общество, всеки да си ражда както намери за добре и никой не е длъжен да се обяснява пред когото и да било! Уморена съм от жегата, за давам обяснения, а и не намирам за необходимо! Споко!  Simple Smile

# 459
  • София
В хотела, където е Марийчето преди години снимаха Дързост и красота - много ми хареса още тогава това Портофино, страхотна красота, като картичка е! Браво на разгадалия мястото  newsm10

# 460
Кой казва, че е странял? Самата Ирен каза в "На кафе", че Данаилов винаги е присъствал в живота на сина й, и че се е виждал с детето, макар и рядко.

за мен страни , Данаилов е вечно по медиите ,
синът е одрал кожата му и щеше да е интересно да седнат един до друг и да поговорят ,
но Ст.Данаилов не иска ...
не е чак като Сърчаджиев , но видимо се дистанцира от поколението си ...

# 461
Не мислите ли,че поколението е доста странно? В един вестник четох,че въпросният Владко ходи бос,къпе се на три седмици Shockedи живеел с пет лева на седмица. Във същия вестник Ирен доста грубо напада жената на Данаилов и ни най-малко не се чувства неудобно,че се е опитала да разбие едно семейство.  Не оправдавам Данаилов,но и тази е доста нагла. Особено отвратително беше признанието приГала как е абортирала детето си само и само да роди от Данаилов. Мен лично много ме отврати.

# 462
# 463

Peace Peace Peace

# 464

Общи условия

Активация на акаунт