Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 757
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Eliksir невероятни хлебчета! ако ми бяха наблизо и едно нямаше да остане  Simple Smile
Angellove много семпла и красива торта! Това е sugar veil lace нали?
пеп4о патладжаните са много апетитни
ТЯ   много интересно и вкусно предложение  Simple Smile
Matze чудесни милинки!

# 181
  • София
  Angellove, разкошна торта. Мишки, бисквитките ги правих с измислено, уж маслено тесто, смес от бяло и пълнозърнесто брашно.Направих топчета и отгоре ги отпечатах с едно инструментче, като пеперудка.То било за пържене на нещо си,но като не знаех, реших да го пробвам като печат.

# 182
Мишки, режеш дръжката с капачето. След това го срязваш на две равни части по дължината, после всяка половина на две или на три, да получиш такова http://stylissimo-bg.com/images/dieti1b.jpg

# 183
Момичета страхотни кулинари сте! Надявам се да се науча от вас.

Мишки, благодаря за рецептата!  bouquet
Angellove, тортата е уникална!  bouquet

# 184
Тайна, Пепчо, благодаря   Hug

# 185
  • Варна
Елия много хубава баничката
Мат ще си взема милинка и картофче
Мишки интересно и вкусно
Тайна чудни бисквитки
Пепи страхотен патладжана и сосчето
Еликсир грабвам си хлебче
Ангелова супер ти е принцесата
От мен пържен сафрид със салатка и картофки

# 186
  • Географският център на България-Габрово
последната чаша за мен, нали  Wink

Кристалин, ето патладжани с доматен сос

Пеп-чо при нас в габровският край правим по същият начин патладжана ,но в соса прибавяме и дивисил който много му ходи.Придава друг вкус.Разбира се това е въпрос на избор на домакинята,както на нея и харесва.

# 187
  • Русе
megansg, matze,много хубави милинки.
Angellove, страхотна торта!
еликсир,мишки,много вкусотии при вас!
пеп-4o,много апетитно изглежда патладжана и един сладък салам видях...мммм Crazy
От мен само един сладкиш с праскови.

# 188
*sve*, този сладкиш  Crazy, така апетитен, жълтичък и сочен, къде мога да му видя рецептата?
Очите ми останаха в него  Blush.
Мерси   bouquet

# 189
Привет  bouquet

ЗИЧЕ, mari_eta, megansg, Кати Мелуа, plamsy, Селма, labrex, magi71, huliganka, Гисчо, poli555, Елинор 777, enze, matze, *sve*, Pinki_81, пеп-4o, ˙·٠•♥ Isabel ♥•٠·˙, Eлия, Katerina R., sns, Дидинка90, Тайна, kostilq, Anuck, TЯ, pepelia6kata, Madla, Krasima84, bliznacite2004, val80, мишки, Katy, BiankaD, еликсир, Angellove   newsm74

Плодов сладкиш с кайсиев сос:

Прекрасен и прохладен уикенд на всички

# 190
Ох, момичета  Heart Eyes , след преглеждане на темата си мисля, че сега, ВЕДНАГА трябва да обядвам преди да ми е станало нещо... Благодаря, че споделяте, скоро и аз ще се включа Simple Smile

# 191
  • Русе
polly,благодаря ти и на другите момичета,които са ме споменали също! Hug
Сладкишът е по рецепта на Йоли и е с круши,но на мен ми се намираха много праскови и реших да пробвам с тях.От нейната рецепта не съм сложила и кокосови стърготини.Прасковите са сурови и падна голяма борба,докато им махна костилката /на нейно място поставих по един шоколадов бонбон  Crazy /,вследствие на което се поразпаднаха и се загуби ефекта на цял плод.
Заповядай,давам линк от страницата на Йоли:
http://yoli-www.blogspot.com/2009/10/blog-post_20.html

# 192
От мен днес ледено кисело мляко с горски плодове, голямо ядене падна у дома! Simple Smile  Joy

# 193
Сладоледът е разкошен, Anuck, точно такъв обичаме вкъщи, лесен и лек!. Sve е дала рецептата вече, тамън щях да питам  bouquet ! Di, може ли рецепта за твоя сладкиш, не ми се получават добре сладкиши с плодове, та да питам къде са тънкостите Grinning .

# 194
  • Варна
Све,Ди вкусни сладкишчета
Ану чудно ледено мляко
От мен свинско със зеле,наденичка и кюфтенца

Общи условия

Активация на акаунт