Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 813
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Привет прекрасни кулинарки!
Поздрави на всички за чудесните ястия,
голямо слюноотделяне ми причинихте докато ви разгледам,
нямаше ме 3 седмици и сега бързам да ви видя.

От мен една манджичка тип гювече собствена интерпретация в керамична тавичка и галет със сини сливи!

# 316
eivalin разбира се,но това са най-обикновенни картофени кюфтенцa (намачквам си сварените картофи,слагам сирене,2 яйца и подправки) и от тук можеш да процедираш по 2 начина да надежеш кремвирша на кубчета и да си го сложиш към сместа и да си оформиш кюфтенцa или да го нарежеш на половинки или четвъртинка и отстрани да го покриеш със картофената смес(получава се като по-продълговатото на снимата).овалваш в галета и печеш на 200 градуса.

# 317
Бързам да ви почерпя с едно десертче.  Кадаифени гнезда с орехова плънка.

# 318
  • DE
Здравейте!
Аз наминавам с пица

Спокойна и прохладна вечер!

# 319
  • Бургас
Добра вечер Hug
Роси, тия талиатели, мммм, тъкмо по мой вкус Blush
И сладоледа на ТЯ не бих отказала Sunglasses, както и всички пържолки от последните страници.
От мен:
Кисели краставички и тиквички:

Пепчо, благодарско за идеята да включа и целина към подправките   bouquet Получиха се много по-добре, отколкото само с копър Peace
И една съвсем домашна сладоледена торта "Брюле" с кофти снимка, но снимана по нощите Embarassed

# 320
  • Варна
Лабрекс, Еликсир, много ви благодаря! Hug
Тази вечер скромно - печена скумрия с домати и картфено пюре, и салатка от цвекло и моркови.

Тук отново е много вкусно и красиво!

# 321
Леле , тази сладоледена торта Брюле направо ме разтрепера  Crazy Goldie - страхотна е  Peace
antonia - салатата и рибата са любимите на мъжа ми . Супер са . Добре , че ме подсети  Peace
matze - открадвам ти цялата пица  Sunglasses И да те попитам - Елза каква порода е -Кане Корсо ли е ? Много е хубава  Hug Аз имам английски булдог / Ева /  Heart Eyes
меганс - не ми отговори : да идвам ли да живея у вас  Laughing ? пържолките с гъби много ми харесаха  Peace
От мен тази вечер -
салата -

пиле с корнфлейкс / за кой ли път / -

Калмари за проклетия немесояден мъж , който обаче не отказва морски деликатеси -

# 322
е що така сега проклетия, нашите като ядат месо, да не е много лесно  Laughing виж калмари не яде, но затова пък куп  други  newsm78 капризи.  иначе за Меганс, не бой се, хващай се с мен и Лабрекс на опашката и отиваме  Laughing към Меганс.
Еликсирче, страхотно меню при теб   bouquet и още веднъж, много ти благодаря!
Меганс, ти от къде по това време зелена бакла  ooooh! как дразниш само с нея....
Маце, тъкмо щях да си взема от вчерашното ти меню, ти днес пица пусна  Heart Eyes от нея парченце може ли  Wink
kasier, чудни патладжани  Peace

Голди, радвам се, че ти хареса и на теб целината в краставиците  Hug ето днес пак правих аз, но този път цели конришони, за зимата.

А днес беше ден на краставиците у нас.

Стерилизирани - класик корнишони

квасените трушиени на Ирма - те са ден втори вече  :yahoo: Луничке, чакам още два дни!

люти чушлета

и шкембе-чорба

чорба от свинско месо

печени пълнени чушки със сирене

и пиле бяла каша  :smile1:

# 323
Здравейте!

Вече ми е отпускарско, споделям две рецепти с жито и отивам да стягам багажа!  Sunglasses

крекери от лимец

бонбони от лимец

# 324
  • София
  Вчера си купих мечтаната метална форма за кексчета и хартийки и ето първия ми опит.Лоша е снимката, с телефона е.Писна ми от силиконовите.

Пробвах и тиквички ветрило, но на фурна, изглеждат прекрасно, но фотоапарата ми е на море, та снимам с телефон. Embarassed

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 18:37 от Тайна

# 325

Взимам си от тортичката на Goldie и от крекерите на Katerina

При нас снощи имаше пълнени патладжани с кайма и зеленчуци

chef http://thegingerylemon.blogspot.com/2012/07/pulneni-patladjani-s-kaima.html

# 326

Нещо като гювече, което даже не е  в керамичен съд  Mr. Green Ама ставаше де Simple Smile
Катерина, крекерите са нещо доста интригуващо. Май ще опитам.

# 327
  • Варна
Алфа,Мишки,Голд,Катерина,Елия,Лемон апетинто е
Мат прекрасна пица,Антония чудна рибката с гарнитурка и салатка
Елия с Пеп и Лабрех може но ще почакате още...на новата къща
Пепи баклата е от фризера от пролетната,много хубави краставички и чушки,ще си взема от двете супички с пиперка и кашичка
Тайна и аз не ги харесвам...като варени са ми и честито ти формичка,кексчетата ти са чудни
От мен салатка,домашни яйчица-подарък,наденичка и за мъжо месце.
Желая ви слънчев и хубав отпускарски месец.Довечера посрещаме наши гости и с тях от утре малко на планина.

# 328
На Меганс баклата ми обира точките от раз при все,че баклата не ми е сред най-тачените зеленчуци,ама Меганс да ти сготви яхнийка направо няма равна тук! Peace
За гарнитура ще си бодна краставичка от Пепи,тя вече е готова за зимата! Hug
За десерт един галет със сини сливи на Алфа искам повече от обезателно! Crazy
Джинджър,патладжанените ти лодки са убийствени! Crazy Crazy

Ако ви е омръзнало да готвите тиквичките в солен вариант предлагам един
шоколадов кекс с тиквички :

# 329
Срам-несрам, да покажа и аз нещо Embarassed Че тук сте все страхотни готвачи и фотографи   newsm51 крем пита и краставички по руски
Да ви призная, че сте като част от семейството ми - прекарвам доста време с вас... newsm53

Общи условия

Активация на акаунт