Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 771
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
BekiB .моля те дай рецептата з атова разкошно парфе
Пепи ,ще чакам и аз рецептата за тези чудни тарталети

написах рецептата в блога ми: http://iliannas.blogspot.com/2012/08/blog-post.html Simple Smile

# 496
Неверотни неща правите момичета! Аз не можах да се въздържа и спретнах страхотните бриоши на Лина:

Хиляди благодарности за страхотната рецепта!  Heart Eyes

# 497
  • Варна
Ах, Пеп4о, чуден е хайвера! И как апетитно нареден! И тарталетката, мммм, прекрасна!
Меганс, и аз искам у вас.  Grinning Винаги вкусно и разнообразно!
Пина, наистина страхотен кейк!
Петушка, и при теб много апетитно!
От мен печено пиле с гъби и чушки, пълнени тиквички, миди по бургаски, патладжан с домати и пълнозърнести овесени бисквитки с боровинки.

# 498
BekiB .моля те дай рецептата з атова разкошно парфе
Пепи ,ще чакам и аз рецептата за тези чудни тарталети

написах рецептата в блога ми: http://iliannas.blogspot.com/2012/08/blog-post.html Simple Smile
  bouquet

# 499
Отново както винаги сте прекрасни кулинарийки! Аз ще се включа със снимков материал тези дни. Simple Smile

# 500
Момичета, страхотни идеи давате за гозбички.
Аз също искам да се включа, но нямам фотоапарат.

# 501
  • Русе
пеп-4o,тарталетката е страхотна! Hug
megansg,BekiB,petu6ka63,Роца,antonia,bliznacite2004,Селма,еликсир,TheGingeryLemon,
поздравления за всички!    bouquet
При нас тази вечер имаше банички от дърпани кори на сач със сирене и кашкавал.За наколко кори не намерих място в тавата и ги изпекох във формата за мъфини.

# 502
Невероятни вкусотии пак тук, поздравления на всички!   smile3501  bouquet
От мен Брашнени кремчета с бананово-орехова плънка,  Хапки с тарамасалата и салатка

Скумрия със салата, Крекери с ленено семе и дип от крема сирене

Яхния с бамя от градината, Пъпеш за десерт (пак от градината)

Слънчева и вкусна неделя на всички!   Hug  bouquet

# 503
Момичета, опитах се да направя тортата с вишни на Йоли -- е, на вкус може и да се е получила, но на вид въобще на нищо не прилича  Cry

Най-вече защото избързах със заливката, нещата се смесиха и аз ги доомазах с лъжица. :/ и заради куп други криви неща, нищо де, разбирам си грешките, надявам се с времето да се науча и да ви показвам хубави неща  Embarassed

# 504
  • София
Привет прекрасни кулинарки!
Днес сготвих пилешки бутчета с картофи и чушки пълнени със сирене и яйца /тях не ги снимах, че вече няколко пъти ги показвам и за смях ще стана с тези чушки, само това ям/

мъфини с локум и стафиди

сладко от боровинки и от сини сливи

и накрая ви показвам моя първи сладкиш кадрит кодир, излезе супер успешен и даже се случиха ненадейни гости, страшно се хареса! Моят вариант е с мляко в тестото и без сиропиране, то нямаше и никаква нужда, даже се вижда колко се напоява от течността на карамела като се обърне.

# 505
Здравейте момичета,
чудех се онзи ден какво да приготвя за хапване навън. Ходихме на пикник и реших да направя една "Вълча питка" - нарекох я така, защото във всяка 'топка' тесто сложих по едно голямо кюфте и кашкавал.  Grinning Всички много я харесаха  Embarassed  Party Ето я и нея:

А рецептата можете да намерите тук: ВЪЛЧА ПИТКА

Хубава вечер на всички и успешна седмица Simple Smile

# 506
  • сред люляците
Тук отново е много вкусно и апетитно. Аз минавам с едни палачинки и Дърпаници

# 507
Тези "Дърпаници" изглеждат страхотно. Доядоха ми се. Мммм .... Поздравления!

# 508
  • София
мишки, много ефектно поднесен ти е пъпешът!   bouquet

Аз съм на мазно-тестяна вълна -

На Лабрекс Хачапуритата за закуска

и Добруджанска кавърма /със собственоръчно точени кори bowuu/ за следобедна закуска

# 509
  • ВАРНА
 Миди с чесново масло и леощян

ЛюбимАта ни мидена салата с масло,зехтин,копър,лук и лимони

Общи условия

Активация на акаунт