ВТОРОКЛАСНИК съм наесен, Първи клас ми беше лесен!

• 65 303
  • 786
  •   1
Отговори
# 765
  • при моите деца .....
Пожелавам на учениците най-вече здраве, късмет и успешна учебна година!

# 766
  • София
Manzhelka, огромно благодаря за материалите! Hug

Познати ми се видяха задачите като типове, дано успеем да държим нивото без школа тази година. Днес се рових по сайтове, доста труден ми се видя сборника на Булвест за бързоуспяващи ученици за втори клас. Моята девойка е изрешавала този за първи клас, но като че ли той и беше най-труден от всички помагала.

На нас в София категорично ще ни върви като по вода ( предвид времето навън), нека да е спорна и щастлива учебна година за всички второкласници!

# 767
Много успехи на всички второкласници през учебната година и приятно прекарване утре на празника. Simple Smile
Дъщеря ми също има откриване на предучилищната година в детската градина.
Реших малко да се улесня за утре и букетите ги взех тази вечер.

По въпроса за бележниците мисля все пак че няма да имат тази година, но ще видим. Снимка за личната карта ще отлепя от предишната.

# 768
  • Пловдив
Ето дойде и последния ден на ваканцията. Напред и наслука на майки и дечица. И най-важното - да са ни здрави и щастливи дечицата, че това е по-важно от шестиците в бележниците.

# 769
  • София

По въпроса за бележниците мисля все пак че няма да имат тази година, но ще видим. Снимка за личната карта ще отлепя от предишната.
Ще имат бележници. Класната ни изпрати списък с имената на учителите по всеки предмет и изрично е написала там да се впишат в бележниците тези имена.

Успех на всички!

# 770

Ще имат бележници. Класната ни изпрати списък с имената на учителите по всеки предмет и изрично е написала там да се впишат в бележниците тези имена.

Успех на всички!
Е, значи е сигурно че ще има...

Какви ли реформи ни чакат, май геометрията ще изчезне от училище:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5134271

# 771
  • Пловдив

Какви ли реформи ни чакат, май геометрията ще изчезне от училище:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5134271
Оххх - не е добра тая новина в навечерието на първия учебен ден. Егати - поколение на експериментите ще станат децата.

# 772
  • Добрич
Успешна учебна година на второкласниците ни!!!

# 773
Честит първи учебен ден на всички.
Моята принцеса ми спретна чудна нощ,спала съм 2-3 часа,тя сега заспа,а аз станах,няма значение,пак ще му създам празнично настроение,нищо,че се чувствам като парцал.Ще се опитам да поспя следобяд с нея.

# 774
Честит първи учебен ден на второкласничетата ни и техните развълнувани родители  Hug Да са ни живи и здрави и да продължават да ни радват с успехите си   bouquet

# 775
На добър час,мили деца!Бъдете ни живи и здрави!И да имате много късмет!Пожелавам ви една успешна нова учебна година!

# 776
На добър час, деца.
Спорна да е годината и за Второкласниците и за Преподавателите им.  bouquet

# 777
  • София
Честита Нова Учебна Година и от мен! Да е здрава, лека и успешна за всички!  bouquet

# 778
  • София
Честито и от нас!
При нас много промени - нова уителка в занималнята, нова класна ще имат по някое време... ooooh!

# 779
Честита нова учебна година на всички второкласници!
Много приятни емоции и успехи в училище!
Да да ни живи и здрави  Hug

Днес не ги вкарваха в училище, само първокласниците. Имаше тържество на двора и след това ни пуснаха да си ходим.
Довечера имаме родителска среща, засега нищо не знам като подробности, освен че сме в нова стая.
Имаше слухове, че класната ще води и занималнята, но днес си присъства и учителката от занималнята миналата година Simple Smile

Моето второкласниче на тръгване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт