Бебеправене - тема 7!

• 23 740
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Момичета има още...  Sad Колко време може да продължи това кървене ако е имплантиране..???
Само единично мила.  Появява се като зацаване еднократно.  Защо, още ли кървиш?

# 421
Момичета има още...  Sad Колко време може да продължи това кървене ако е имплантиране..???
Само единично мила.  Появява се като зацаване еднократно.  Защо, още ли кървиш?

Да  Cry

# 422
  • до най-прекрасния мъж
Belle, добре дошла и късмет в бебеправенето.
Мериан, стискам палци да е зацапване поради имплантиране. Всъщност кръв или кафеникаво зацапване - много ли е - като когато ти идва или съвсем мъничко само оцветява салфетката?

# 423
Belle, добре дошла и късмет в бебеправенето.
Мериан, стискам палци да е зацапване поради имплантиране. Всъщност кръв или кафеникаво зацапване - много ли е - като когато ти идва или съвсем мъничко само оцветява салфетката?

Ами не е малко..и кръв и кафеникаво и двете...Абе сигорно си ми дойде  Sad Но е странно че е 3 дни по-рано..Ще изчакам да видя до кога ще продължи

# 424
  • Бургас
Здравейте момичета, как сте днес?Тук край морето (май не съм споменала, аз съм от Бургас) днес е поновимо, подухва прохладен вятър, само за релакс е.Благодаря за милите думи, надявам се скоро и аз да стигна до заветните 2 чертички Simple Smile Hug Hug Hug

# 425
Благодаря за пожеланията и да ви се връщат.
Аз съм малко притеснена,защото съм имала проблеми преди...но приятелят ми ме убеждава,че всичко ще е наред   Blush

# 426
  • Бургас
Аз също се притеснявам, защото преди 6 години имам един аборт, който беше голямата грешка в живота ми, но човекът, с който бях тогава, беше много безотговорен, връзката ни беше никаква и ... лапешка му работа.Сега съпругът ми така и незнае за тази история и не желая и да разбира за нея.Дано причината да не става бебчо не е в това  Crazy

# 427
Според мен тези случаи,в които бебето не става,заради минал желан аборт са рядкост.Имам много приятелки с по 2-3 аборта преди това,които вече си имат и второ.
Аз също имам аборти-2 спонтанни в предишната ми връзка. Много страдах и двата пъти,може би нещата с бившият ми приятел се разпаднаха заради това.В крайна сметка сега гледам малко по-обективно на нещата и си казвам,че нямаше да съм с моя си мъж,ако бях родила.
Сега уж съм в добро здравословно състояние,всичко ми е наред...та ще видим.

# 428
  • Бургас
Уфф, дано да е наред, защото се измъчвам, и се чувствам ужасно всеки месец, когато желаното закъснение не се случва ....Съпругът ми и той тръпне в очакване и остава малко разочарован всеки път, но си казваме, е хайде другия месец ... какво ли не ми е минавало през главата и какво ли не съм чувала, последното е даже за топло прясно мляко и зелка, и се чудя дали да не пробвам ... ако някой е чувал за това и е опитвал, моля да сподели Simple Smile

# 429
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, не ги мислете тези лоши неща - каквото има да става, ще стане и бебчетата ще се появят. Моя приятелка и тя има два поредни по желание, което е доказателство, че става и втори път, след първия. Вярно е и че сега искат, но не става, но това е повече на психологическа основа. Със съвременната медицина какви ли не тежки случаи има и пак си имат бебочета накрая.
Каква е историята с млякото и зелката, разкажи.

# 430
  • Бургас
... взима се една зелка, средна, отгоре се разрязва на четири почти до кочана, слага се в дълбок съд (примерно кофа), след което се залива със сварено прясно мляко, но трябвало да е топло, да вдига пара и се седи върху кофата, самите изпарения да минават през влагалището, отпушвали се тръби, ако не са много запушени и т.н., седи се докато поистине млякото, след което хващаш на къс пас половинката си и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 431
  • до най-прекрасния мъж
... взима се една зелка, средна, отгоре се разрязва на четири почти до кочана, слага се в дълбок съд (примерно кофа), след което се залива със сварено прясно мляко, но трябвало да е топло, да вдига пара и се седи върху кофата, самите изпарения да минават през влагалището, отпушвали се тръби, ако не са много запушени и т.н., седи се докато поистине млякото, след което хващаш на къс пас половинката си и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е, това вече за първи път го чувам и честно казано не бих го направила по простата причина, че не знам дали тръбите ми са запушени, а така също нямам данни за проблеми. То няма да навреди, но пък да помогне  newsm78. Не знам, можеш да пробваш и да кажеш какви са резултатите. Аз мислех, че се яде или пие  Joy Joy Joy

# 432
# 433
Хаха...не бях чувала за такова нещо.Някой ден може да го пробвам.
Ние засега ползваме само много "бебеправене".

# 434
Тези "ритуали'' не ми харесват,нещо...незнам...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт