Бебеправене - тема 7!

• 23 734
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • Тук
Чела съм го това и аз и знам, че е рецепта на баба Ванга, но никога не ми е идвало на ум да го правя. Ето още нещо подобно от нейните рецепти- копнах го : БЕЗПЛОДИЕ - Взема се шепа пръст от къртичина (отпадъците, които къртицата изважда напролет от дупката), залива се с вряща вода в подходящ съд.Болната да клекне над парата за 15-20 минути. Процедурата се повтаря няколко пъти.
Незнам доколко помагат такива методи,но има и хубави отзиви  newsm78 Аз обаче не се навивам  Laughing

# 436
  • Бургас
аз даже непомня от къде го бях чула това, но това за къртичината, къде ще я търся, ... Simple Smile

# 437
  • София
Да ви кажа момичета аз принципно съм за за бабините рецепни, но такива, като да не пиеш антибиотик преди да си пробвал да се излекуваш с чай или аспирин или да си мажеш раничките с жълт кантарион и зехтин, но да си подлага някой онази част от тялото на зелеви и къртичи изпарения  Shocked

# 438
  • Тук
Точно! Аз по-рано си мислех да пия чай от червена детелина и листа от малина,но бързо бързо се отказах,след като незнам имам ли някакъв проблем изобщо пък и ДА, билки са,но и те си имат своите плюспве и минуси. По същия начин и с тези нещица.

# 439
  • Бургас
абе аз ако го направя ще ви напиша резултата, дано да има такъв разбира се, ако някой пък вече е пробвал с нещо през годините и е имало резултат, ще се радвам да чуя ... Момичета, не ме свърта на работа нещо в този офис, нещо ме домързява ... а къде е то 18ч.

# 440
  • до най-прекрасния мъж
абе аз ако го направя ще ви напиша резултата, дано да има такъв разбира се, ако някой пък вече е пробвал с нещо през годините и е имало резултат, ще се радвам да чуя ... Момичета, не ме свърта на работа нещо в този офис, нещо ме домързява ... а къде е то 18ч.
Донито, ако се навиеш на пръст от къртичина, мога да ти донеса прясна, прясна, имаме на вилата къртица, може и да не е една даже  Joy Joy Joy. А ако това ще ме отърве от къртиците, още по-добре ще е.

# 441
Аз бих се навила да пробвам такова нещо единствено ако съм много,много отчаяна.
Наскоро решавах кръстословица и въпросът беше нещо от рода"животно,което в миналото се е ползвало като тест за бременност" с 4 букви.И като се облещих...питах майка си и тя каза,че е жаба.
Пишкали върху нея,но не можа да каже какво става после,че да разбереш дали си бременна.
Каза,че едно време продавали жаби пп пазарите и жените си купували като имали съмнения  Laughing

# 442
  • Бургас
ivka, къде в пловдив тез къртичини Simple Smile, аз съм навита да пробвам това със зелката, поне няма да навреди Simple Smile, а това за жабата съм го чувала и аз, само дето не помня от къде

# 443
  • София
ето какво намерих аз по въпроса с жабата  Laughing

корекция за повече инфо :

http://www.az-jenata.bg/index.php?page=article&aid=2458

# 444
Това с къртичината ми идва в повече....  newsm44

# 445
http://www.eurofootball.bg/downloads/Dnevnik_kalendar.pdf

За малко мотивация и много бебе-правене  Flutter

fertilization babydust7

# 446
  • Бургас
това с жабата е супер странно :0

# 447
Биби...мерси за прашеца!Събирам....събирам!
Това със жабите...зелето...къртиците...хич не го разбрах..стори ми се странно не мисля че ще го пробвам!

# 448
  • София
 newsm81 newsm81 какви неща чета....Да си призная до сега не ги бях чувала и сега много ме озадачихте, но честно да си призная не бих ги пробвала....мисля, че както каза някоя от вас по нагоре медицината е напреднала и всичко се оправя стига да вярваш и да имаш търпение. Аз вярвам, че нещата ще се наредят при всички ни и скоро всяка от нас ще види  EFP стига да има вярва в себе си и да не и е ФИКС идея......нещата се получават.

Хайде момичета чакам някоя от вас скоро да се похвали с  EFP
Като цяло аз НЕ чакам края на месец или началото на другия.....тъй като незнам на колко дни ще ми бъде цикъла ( заради хормоналните инжекции на които бях ). Успех на всички с бебеправенето и от мен имате мноооооооого  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed txtloves txtloves txtloves txtloves stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl

# 449
Момичета и аз вече се нареждам за другия месец  yes Явно това не е нашия месец,но нищо така е трябвало да бъде..Може пък бебчо ще е моята зодия или на татко му  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт