Бебеправене - тема 7!

• 23 736
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета и аз вече се нареждам за другия месец  yes Явно това не е нашия месец,но нищо така е трябвало да бъде..Може пък бебчо ще е моята зодия или на татко му  Laughing

merian_bg,

Защо какво стана ?

# 451
merian_bg съжалявам ....Успех другия месец
аз ще чакам след 2 дни какво ще стане с мен ..имам много силни болки в яйчниците- все едно всеки момент ще ми дойде  Sad

# 452
Момичета и аз вече се нареждам за другия месец  yes Явно това не е нашия месец,но нищо така е трябвало да бъде..Може пък бебчо ще е моята зодия или на татко му  Laughing

merian_bg,

Защо какво стана ?

Алекс дойде ми Ц. на обяд... 3 дни подрани този месец  Simple Smile

# 453
аз ще чакам след 2 дни какво ще стане с мен ..имам много силни болки в яйчниците- все едно всеки момент ще ми дойде  Sad

Благодаря ти мила...Стискам палци за вас чакащите в близките 9 месеца да НЕ ви дойде  Hug

# 454

и аз съм така с болките и не чакам на 19-ти   Twisted Evil

# 455
  • Варна
Здравейте ,момичета.Завърнах се Simple Smile

Много хубаво беше всичко,а след това изкарахме  и една  почивка.За съжаление ми дойде точно след като се прибрахме, с 5 дена закъснение.... Crazy.Скъса ми нервичките отвсякъде тоя месец Simple Smile.Нареждам се и аз за следващият .
Успех на сегашните НЕчакащи Peace
Това за отпушването на тръбите и на мен ми идва прекалено...За себе си  този път съм решила да бъда малко по-сериозна дотолкова,че да не бягам веднага към банята след бебеправене,а да си полежавам 5 минутки с колене към гърдите...

# 456
На мен на 29-и трябва да ми дойде,затова усилено работим точно сега.Надявам се следващите месеци да стане,за да уцелим и зодията  Laughing Че зодиите след летните месеци не са ми интересни  Laughing

# 457

и аз съм така с болките и не чакам на 19-ти   Twisted Evil
мен никога досега не ме е боляло толкова преди М- какво е това чудо  Shocked
 знам,че нямам право да мрънкам(понеже пробваме отскоро), но е много изнервящо това чакане (малко ни остава до истината)
пожелавам ти успех Praynig , а и на всички чакащи  EFP майчици

# 458
  • София

merian_bg,

Защо какво стана ?

А сигурна ли си че е М..... да не стане като Биби-джиби. Да си помислиш, че е дошло и утре да няма нищо?

# 459

merian_bg,

Защо какво стана ?

А сигурна ли си че е М..... да не стане като Биби-джиби. Да си помислиш, че е дошло и утре да няма нищо?

Не Алекс...То си е като Ц. не е само зацапване...

# 460
  • София

merian_bg,

Защо какво стана ?

Не Алекс...То си е като Ц. не е само зацапване...

Стискам палци наистина ако този месец не е станало, то другият месец да е твоя Simple Smile

# 461
  • Бургас
Добро утро момичета, пожелавам на всички усмихнат ден! Hug

# 462
Добро утро,момичета!
Аз още си чакам та да видим....силно се  Praynig да не ми дойде,но все пак аз не го решавам!
Някак не се чуствам добре,завива ми се свят няколко пъти на ден,гади ми се понякога...от гастрита ли е незнам,много съм объркана...ама не се и чуствам бременна сякаш,за това си мисля че ще ми дойде!
Стискам ви палци на всички вас! Hug
Усмихнат ден!

# 463
  • София
Добро утро и от мен... днес било едва сряда, а аз се събудих с мисълта, че е края на седмицата  Joy
Силно се надявам този месец за всички нас да се отаже най-щастливият месец с много  EFP и по един  newsm32 за всяка една от нас  Praynig
усмихнат ден от мен  Hug

# 464
Здравейте Колежки!  Hug

Тази сутрин се събудих в 5 много гладна, че карах мъжът ми да ми вари яйца.
Сега обаче нещо ми е лошо.  Sick

Хубав ден милички и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт