Бебеправене - тема 7!

• 23 676
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, сладурки, наминах да ви видя набързо, че днес много работа и едва преди малко се дотътрих в офиса, а след малко ми свършва работния ден. Днес мина страшно бързо, направо неусетно. Пчеличке, стискам палци да е + теста и да не ти дойде следващите поне 9 месеца. For girls who ride /абе ти по-дълъг ник не можа ли да си измислиш  hahaha/, стискам и на теб палци. Ако пропускам някого, и на него стискам и изобщо на всички стискам.
Аз днес съм супер щастлива, защото свърших нещо важно за фирмата, в която работя. Освен това вече съм 71 кг твърдо и съм щастлива и от това. Мъжът ми снощи е напуснал работа, защото вече не издържа на тоя режим с по 2-3-4 часа сън на нощ и днес спахме до късно, понеже аз имах среща едва в 10 и шефа ме пусна да си остана в Пловдив до срещата, а после да дойда на работа.
Някой питаше от къде къртичини в Пловдив, не са в града, на вилата са Simple Smile и има за всички хахахахха.
Хайде, оставям ви милички и стискам палците на всички. Аз си чакам двете чертички след 5 дни и ще съм супер щастлива да си ги дочакам  newsm44
Бобкааа, хормоните са ти супер, ТСХ-то ти е префектно! Моето е 2,14 и пак е супер за бебеправене.

# 526

Ето една сладка принцеса за всички вас  Hug

# 527
Абе сладурки да ви питам нещо..как се публикува снимка тук ? newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Виж "Как да поставите картинка в мнение?"

Благодаря ти мила   bouquet

# 528
merian_bg точно такава си я бяхме поръчали с мъжът ми.  Аз май започвам да се замислям дали е май по добре да имам още едно момче.    newsm78  ... не, че мога нещо да направя де!

# 529
  • София
И ние сме си поръчали едно такова розовко и дай Боже по-скоро да дойде  Praynig

# 530
merian_bg точно такава си я бяхме поръчали с мъжът ми.  Аз май започвам да се замислям дали е май по добре да имам още едно момче.    newsm78  ... не, че мога нещо да направя де!

Биби пожелавам ти да е здравичко пък каквото е сътворил мъжо ти такова ще е  smile3521

# 531
Здравейте момичета Hug Как сте? Мислех, че вече сте развяли двете чертички а ви е сте ги оставили за утре Praynig Praynig Praynig

Да ви кажа аз се оциклих след като ме поизмъчи доста този месец ooooh! Сега почвам с изследванията. Доки ме прати първо на ехограф да видим за кисти и тем подобни вредители. И имам един въпрос който не знам много как да го формулирам newsm78 Значи пречи ли хормоналния дисбаланс на бебеправенето в смисъл такъв... Знам, че пречи на забременяването, но има ли проблем да се бебеправи докато не са ти в ред хормоните ooooh! Ама и аз съм... ooooh!

Биби ти кога си на преглед?

# 532
И ние сме си поръчали едно такова розовко и дай Боже по-скоро да дойде  Praynig
Стискам палци да е по скоро  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Аз пък нямам претенции какво да е.. Е може би малко повече искам момченце де ама хайде  Laughing

# 533
галиа на 30ти съм на преглед.  А за хормоните  newsm78 не знам. 

# 534
Лелката дойде...May be next time!  Praynig

# 535
  • София
for girls who ride нов месец, нов късмет  Hug

# 536
как бихте коментирали- 2дни преди закъснение - втора мноооого бледа черта след 10  мин. (шуър чек), после направих и друг - обикновена лентичка - пак по същия начин- мнооого бледа,но след 10 мин. пак  Thinking дали -или..???

# 537
  • до най-прекрасния мъж
 Hug - гггггггууууууууушшшш, следващия месец ще е твоят месец Simple Smile
Мини мами, колко след 10те минути. Ако е на 10-тата е положителен и можем да ти честитим. Какво пише на опаковката на Шуъра?

# 538
for girls who ride нов месец, нов късмет  Hug

Да,разбира се! Нямам търпение Simple Smile
 Hug

# 539
  • София
Еми от моите наблюдения от другите момичета... по всяка вероятност е + стига да не пише да не се отчита след 5-тата мин например ....

Мен ако питаш, за да няма евентуални разочарования изчакай да дойде закъснението и пак направи... въпреки че си мисля че е + /все пак са само 2 дни/

Общи условия

Активация на акаунт