Бебеправене - тема 7!

• 23 666
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • Тук
Сега си сложих графиката ми отдолу в подписа. Отваря ли се от всички, можете ли да я видите?

# 586
  • София
Отваря се, ама как си я закотвила температурата само:)

# 587
  • Тук
Да, и на мен това ми направи впечатление. Все една Т отчита. Иначе меря с дигитален, вагинално, държа 7 мин. и това,което ми направи впечатление е, че като го поставя термометъра изписква на първата минута и няма и още една минута и пак писка  Thinking Странно,дано не е някой бъгнат.

# 588
  • София
mella не разбирам много от БТ, но може да си с някаква супер точна де да знам  newsm78
междо другото има една мацка във форума, която разчита графики... посъбери още дни и можеш да я попиташ за по-компетентно мнение  Hug

Биби-джиби да те питам ти имаше ли отрицателен тест преди положителния и кога си направи първия тест,след закъснение ли и веднага ли показа +, че не помня вече?

Кофеинче а при теб как беше?

# 589
Направих си тест и както очаквах е отрицателен. Сега с това зацапване прогестеронът ми ще се окаже нисък, ще почнат да ме блъскат с хормони и ще свърша в някоя клиника за ин витро.

# 590
Здравейте момичета. Помагайте, изписаха ми yasmin заради високите нива на тестостерон. Някоя от вас пила ли ги е? Аз си мисля, че за всичко ги изписват. Според вас да потърся ли второ мнение или да си ги пия 6 месеца и след това да опитаме да си направим бебче

# 591
alex__n нямам тест преди М. Изобщо не съм подозирала този месец нищо.  Теста беше на 3 или 4 дневно закъснение  newsm78

cherry_dream  Shocked не мога да повярвам.  Добре, ти в какво се съмняваш?  Какъв мислиш, че е проблема?  Кога отиваш на лекар?  Hug  Hug  Cry

# 592
Здравей те момичета , понеже съм нова във форума искам да обменя малко опит с вас   Simple Smile Искам да попитам дали е възможно 1 седмица преди цикъла ,да съм забременяла и въпреки това да ми дойде МЦ  Thinking

# 593
Здравейте, момичета!
Чери, и аз съм учудена от резултата,а бях като другите сигурна, че си бременна. Но според мен наистина трябва да потърсиш лекарска намеса. Това не те ли притеснява? Не мисля, че е много нормално това, което се случва с тялото ти ... дали е от времето, измяна от бебеправенето, но трябва да се разбере  newsm78

Raiza, от малкия ми опит, които имам и от това, което съм изчела и на историите, които съм се натъкнала, мога да кажа, че вече нищо не ме учудва и всичко е възможно. Имаш ли съмнения? Кога ти дойде за последно?  newsm78

# 594
mini_mami след колко дни НЕ чакаш?
утре- 20ти Нетрябва да ми дойде Praynig

# 595
Естествено, че се притеснявам, как да е иначе. Не знам какво да мисля, според мен ми е нисък прогестеронът, за това е и зацапването, а не нормален цикъл. Притеснявам се дали изобщо имам овулация... Просто една прекрасна картинка. Май при мен се почва ходене по мъките и докторите, кой знае до кога ще продължи...
Иначе сутринта мерих БТ, беше 36.00, каквото и да значи, за първи път я меря изобщо, но сега съм си направила един тефтер, където да следя нещата и мисля да си поръчам тестове за овулация, снощи намерих едни в нета - 50 + 10 за бременност и излизаха общо всички за около 20ина лева заедно с доставката.
Но да не си поставям сама диагнози де, все пак трябва първо да се изследвам.

# 596
Ами днес ми дойде Sad но правим опити за бебче от скоро ,1 месец някъде, но се притеснявам да не би да забременея и цикъла да си ми идва ,защото в нашия род всички са карали цветна бременност  Crazy  Simple Smile

# 597
Охх така ми се иска вече да си имам едно сладко бебенце  baby_neutral , нямам търпение и искам по скоро да стане Пожелавам на всички които като мен нямат търпение скоро да видят така желаните  EFP EFP EFP EFP EFP

# 598
  • Тук
Чери, недей веднага с генералните заключения  Hug От един нисък прогестерон няма да свършиш в клиника за инвитро. С прогестеронов препарат нещата се коригират, нищо страшно няма. И аз от както се помня с М винаги имам преди нея и след нея по няколко дни зацапване. Моя прогестерон последно ми беше в граници,но... добре е да бъде около средните стойности на референтните такива или към горната граница на референтните стойности. Иначе спокойно може да си забременееш с нисък, само дето след това с консултация на лекар най-вероятно ще ти го изпишат до определена гестационна седмица да го приемаш орално или вагинално, за да е наред всичко. При теб винаги ли има зацапване преди М? Може и да не е от нисък прогестерон иначе. Трябва си доки, за да установи причината.

алекс_н, сега няма какво толкова да й се разбира на графиката ми,само ми беще интересно с тези наплно еднакви стойности. Ще изчакам да ми стане пълна и ще я пусна в темата за графики за коментар  Hug

# 599
Чери,мила, консултирай с лекар,преди да си вадиш изводи и да се притесняваш излишно,не че не е за притеснение....но преди да си чула професионално мнение,не бързай със заключенията....
С риск да се повторя,на мен промяната във времето,много ми влияе....
С теб сме!!!!   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт