Бебеправене - тема 7!

• 23 671
  • 724
  •   1
Отговори
# 555

Ивче,браво за добре свършената работа!Дано сега имате повече време за прекарване с мъжлето под завивките!

Мъжлето няма да седи дълго без работа, та завивките ще са между другото, но поне ще спи по 8 часа на нощ, а не по 2, та и аз така покрай него. За днес ми обеща да ме изведе на разходка, че не сме излизали от почти 2 месеца насам.
Браво...трябва да се разнообразява и разпуска.И за съня е хубаво това,а най вече че ще сте си заедно.
Аз моя като го виждам на 2 седмици веднъж...тъй се затъжваме! ooooh!

# 556
  • до най-прекрасния мъж

Ивче,браво за добре свършената работа!Дано сега имате повече време за прекарване с мъжлето под завивките!

Мъжлето няма да седи дълго без работа, та завивките ще са между другото, но поне ще спи по 8 часа на нощ, а не по 2, та и аз така покрай него. За днес ми обеща да ме изведе на разходка, че не сме излизали от почти 2 месеца насам.
Браво...трябва да се разнообразява и разпуска.И за съня е хубаво това,а най вече че ще сте си заедно.
Аз моя като го виждам на 2 седмици веднъж...тъй се затъжваме! ooooh!
Аз го виждах почти всяка вечер, освен когато го няма за 1-2 дни, но при него така се получи, че фирмата не спазва часове за почивка, карат по много, не остава време да почиват и беше някакъв ад. Особено това ми тежеше, че точно заспя и ме събуждаше да го взимам - всеки път от различно място, защото не знае къде ще е вечерта /понякога и извън града/, та там да си остави колата и я държеше при мен. Преди няколко дни полусънена му свалих задната броня, като я закачих на едно желязо, стърчащо от един камион, което в тъмното и просъницата не видях. Изкарах си и аз акъла, та и неговия, докато дойде да види какво е станало. Пак малка беля, че са само няколко счупени щипки, държащи бронята и леко задрана боя на вратите и калника и че на мен нищо ми няма.
Мериан, на 90 дневната диета съм, много е лесна и ефикасна. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668150.705;topicseen

# 557
Нещо не разбирам,лелката се бъзика нещо...хем дойде,хем сега я няма....  newsm78

# 558
Нещо не разбирам,лелката се бъзика нещо...хем дойде,хем сега я няма....  newsm78

аааа хахахах ... на Чери близначката!  Ще се повторя ама да кажа ... и на мен ми дойде и после ми спря, миналия вторник май беше  newsm78

# 559
  • София

аааа хахахах ... на Чери близначката!  Ще се повторя ама да кажа ... и на мен ми дойде и после ми спря, миналия вторник май беше  newsm78

Да наистина е близначка, с тази разлика, че си е правила тест  Joy

Междо другото много се радвам, че не си ни изоставила защото някак си вдъхваш положително настоение като се появиш Hug

# 560

Да наистина е близначка, с тази разлика, че си е правила тест  Joy

Междо другото много се радвам, че не си ни изоставила защото някак си вдъхваш положително настоение като се появиш Hug

хахаха,ще видим...чакането му е майка Wink

bouquet

# 561
Точно така, близначке, не се давай  Laughing

# 562
for girls who ride ,стискам ти силно палци! fingerscrossed много вероятно е нещата да се повтарят както при Биби и Чери/но тя се страхува от теста/. Hug

# 563
Ивче би ли споделила от колко време си на нея и какви са резултатите..Благодаря ти предварително   bouquet

# 564
Мини_мами,според мен-Честито!!!
И аз бях по същия начин 2дни преди датата на М мнооого бледа втора черта и на следващата сутрин тя се затвърди!!!Чакаме утре новини  Simple Smile
И строй се,преброй се... Всички в отчетени!

# 565
хаха вижте нещо забавно

# 566
  • Бургас
mini_mami, дано наистина това да е твоят месец, стискам палци за  EFP newsm44 newsm44

# 567
Здравейте, лелее писали, писали, та чак сте се забравили! Laughing Браво на вас! Mr. Green

mini_mami,стискам палци!  newsm44

# 568
Маи ще имаме още два повода за радост, браво на вас момичета ще ви стискам палци  успех и утре EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP  и после марш в отчетени Grinning Grinning Grinning Grinning

# 569
Маи ще имаме още два повода за радост, браво на вас момичета ще ви стискам палци  успех и утре EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP  и после марш в отчетени Grinning Grinning Grinning Grinning

Нели, къде се изгуби ти? Laughing Никаква те няма напоследък?

Общи условия

Активация на акаунт