Бебеправене - тема 7!

• 23 657
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета добър вечер и от мен!Днес не издържах и си направих един тест,въпреки че още нямам закъснение,и беше (-).Сега ще си чакам лелката и с нови сили другия месец.
А отностно интервала от време за проверка на теста е от 5 до 10 мин,но не по-късно...днес го четох на опаковката на шуър чек,такаче според мен мини_мами ще има  EFP EFP EFP

# 571
Момичета добър вечер и от мен!Днес не издържах и си направих един тест,въпреки че още нямам закъснение,и беше (-).Сега ще си чакам лелката и с нови сили другия месец.
А отностно интервала от време за проверка на теста е от 5 до 10 мин,но не по-късно...днес го четох на опаковката на шуър чек,такаче според мен мини_мами ще има  EFP EFP EFP

Щом нямаш закъснение, не си прави изводи! Naughty Кога не трябва да ти идва? Надеждата умира последна - запомни! Hug Може да е рано за тест още, изчалай да закъснее и тогава!   bouquet

# 572
Момичета,днес си взех нови дънки.Стоят ми доста добре.А старите ми дънки някак си са ми по свободни.Но се чувствам готино.Някак си ми е кеф,че правя нещо за себе си,и че може би като отслабна ще забременея лесно и всичко е много хубаво. Grinning
Продължавам смело напред.  chef

# 573
Добро утро на всички сладурки:)
Усмихнат ден ви пожелавам с много положителни емоции

# 574
Добро утро и от мен.
Хубав ден и дано имаме повечко   EFP

Стискам палци mini_mami

# 575
Добро утро момичета.Аз не мога да ви зарадвам,понеже от 37.1 днес съм 37  Cry а усещанията ми са точно сякаш след 5мин ще ми дойде..та явно и този месец ще пропусна.Хайде някой да ни зарадва поне  Praynig

# 576
Добро утро, мили дами  и от мен!  Hug
Лелката се завърна с пълна сила,но след 3-4 дни започваме пак Simple Smile След 2 седмици сме на морето, може пък там да станат нещата  Praynig

Усмихвайте се!!! Simple Smile

# 577
  • София
Добро утро и от мен момичета. Как сте днес.

for girls who ride нов месец,нов късмет мила  Hug

Аз да се похваля... понеже доста дълго си търсих да си купя преса, от тези на вафличките, че вече беше време да си купя /стига съм ходила като близната от кравушка по главето/ та търсих ли търсих и вече си мислех, че са ги спряли от производство защото никъде ги няма... е напротив...  smile3508 поразрових се няколко дни в нета и си намерих онлайн магазин, поръчах, дотавиха ми я... и съм супер супер доволна и щастлива и най-вече красива с новия си обем  newsm44

Хайде от мен хубав ден и да знаете,че искам  EFP

# 578
Нели, къде се изгуби ти?  Никаква те няма напоследък?   Аз още съм в командировка още 3 седмици и се прибирам при милото и започваме усилено luvbed luvbed  после почивчица в бг вече нямам търпение ... Laughing Laughing Laughing Laughing не пиша много ама ви чета редовно

# 579
katybaby такъв малък спад не означава още нищо.  

Хайде момичета, давайте добрите новини.  Hug

# 580
Добро утро,момичета- исках да зарадвам себе си,татито и всички вас,нооо ..сутринта си направих тест и е най-категоричното НЕ, което може да покаже един тест Sad Май още ми е рано,ще изчакам да ми закъснее (дано) и ще видим...не съм тъжна- просто тази неяснота .. newsm12
bobkaa ,благодаря - все още не ми е дошло- имам шанс Hug Hug
antigona запазвам си предречения от теб  EFP за следващите дни  Simple Smile дано,дано,дано...
 Мисля,че много бързам,само си образувам отрицателни емоции с тия тестове....
Пожелавам ви прохладен,приятен,усмихнат и спокоен ден и повече  EFP EFP EFP stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy хайде деее newsm53

# 581
  • София
mini_mami след колко дни НЕ чакаш?

# 582
  • Тук
галия, определено хормоналният дисбаланс може да попречи на забременяването.

Чери, по-добре наистина да си направиш тест за бременност, че с това продължително зацапване започваш да ме притесняваш. Ако има бременност това може да доведе до усложнения и трябва да се коригира проблема веднага, ако искаш всичко да е наред с плодния сак и бебчо. Така че, миличка, според мен си направи веднага тест, за да се установи има ли бременност и да се предприемат мерки.

katybaby, малкия спад на Т нищо не означава още, така че не се отписвай, има надежда.

Стис палчета за всички!

# 583
mini_mami   стискам палци   bouquet

# 584
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, дами!
Мериан, от два месеца съм на диетата и досега резултатът е -8,3 кг, като първият месец свалих 5, за вторият отчитам 3,3 кг. Имам още 6 до заветната цел от 65 кг. Мисля, че с малко повече усърдие ще ги постигна. Но аз не съм и особено стриктна, имам доста прегрешения и неспазвания на режима.
Мини-мами, успех!
Алекс, честита вафлопреса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт