Бебеправене - тема 7!

• 23 634
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!
Мериан,много хубави снимки побликуваш! Wink
Пеперутчице,ти на кой ден от цикъла си?
Чери,найстина ще е добре ако можеш да сложиш някое друго кило,и да ни информираш след преглед при доки!
Стискам палци на всички Не чакащи! fingerscrossed
Асос,какво стана с тебе?
При мен все още няма лелка,и много се моля изобщо да не дойде! Praynig Взех тест и ако до утре сутрин няма нищо ще го направя и ще споделя резултата! Simple Smile

# 631
Наборче,стискам палци!!! Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 632
  • София
Чери надявам се всичко да е ок... ходи и се консултирай с лекар. /отварям една голяма скоба...  днес някяде четох, че на няколко девойки теста им показвал - и след 20 дни закъснение  newsm78 ... незнам../ дано всичко да е ок

На останалите НЕ чакаши  fingerscrossed

# 633
Коя от вас сладурки искаше принцеса...Пожелавам ви една такава сладурана да ви зарадва скоро..  bouquet

# 634
Момичета, преди малко измерих с тестове О, но нещо ... пак се отчаях, защото, както вчера виждах 2те чертички, но много бледо, днес не я виждам втората  newsm78 защо е възможно това и дали може да е минала О още преди да започна да меря  newsm78 или знам ли ... според вас????

# 635
  • София
Колко дни ти е цикъла? иначе принципно мисля, че може и да е минала О. я кажи от - през + до - ли отчетоха тестовете?

# 636
Момичета следя ви всеки ден,какво сте изписали.
Аз се убедих,че колкото човек повече следи нещо то това нещо по не става.Намразих думата "ОВУЛАЦИЯ" и другите му там термини.
Кантара взе да помръдва,и утре мисля,че ще видя вече друго число.И така....Дано след по-малко от 3 месеца има добър резултат.

# 637
  • София
pretty_shineee ще има, нали знаеш с упорство няма как да няма Simple Smile

toito ще кача след малко снимка на моите тестове... е тогава вече ще се чудиш  Joy /нямам батерия на апарата та о зареждам малко, за да мога да снимам  hahaha /

# 638
toito,мила,много е важно да спазваш правилата като правиш Ову тестове.А и зависи от цикъла,може би все още предстои.Не се притеснявай Hug

# 639
Еми цикълът ми е 30дни, трябваше да започна на 14ти ден, което е утре, но аз започнах още в понеделник (на 10ти ден). В понеделник излезе много лека 2ра черта, вторник и сряда също. А днес почти липсваше.  #Crazy и аз се чудя какво става  newsm78 Иначе температурата ми днес беше 36.4, вчера 36.3 и така ... можете да видите графиката ми.

# 640
  • София
ако си пила повече течности може и от това да е, продължавай да ги правиш Simple Smile

# 641
Еми не съм пила, особено днес .. последно пишках и пих 2-3 глътки вода към 14:00, а направих теста към 17:00, както го правя всяка вечер по това време Wink  newsm78

# 642
  • София
хммм продължавай да го правиш докато не покаже 2 еднакви линийки... офф тия батерии не се зареждат... като снимам веднага ще кача и снимка...

# 643
Тoito, а какви са тестовете (марка) дето правиш?

# 644
  • София
Еми не съм пила, особено днес .. последно пишках и пих 2-3 глътки вода към 14:00, а направих теста към 17:00, както го правя всяка вечер по това време Wink  newsm78

хахаха ние с теб май по едно и също време правим тестове за Ову.....и на мен до момента ми показва - ..... а по принцип цикъла ми и на мен ми е на 30 дни.....мислех, че може да се измести на 28 дни заради хормоналните лекарства, но и тогава не показа + ....и мисля, че при мен този месец няма Ову.
Стискам палци при теб да покаже +. Ти какви тестове за Ову си взе ?

Общи условия

Активация на акаунт