Бебеправене - тема 7!

• 23 648
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Момичета , килограмите определено си оказват влияние , а вашите определено са малко! При ниско тегло обикновено настъпват смущения в цикъла или дори и липса на цикъл! По добре качете някое друго кило и нещата ще се оправят.

# 616
Момичета , килограмите определено си оказват влияние , а вашите определено са малко! При ниско тегло обикновено настъпват смущения в цикъла или дори и липса на цикъл! По добре качете някое друго кило и нещата ще се оправят.
аз имам за даване няколко килограма 6-7, някой иска ли ги Laughing Laughing
малко шегичка, но наистина килограмите оказват влияние на цикъла- както малкото, така и многото килограми...

# 617
Възможно е, аз си го знам, ще видим какво ще каже и докторът.

Когато аз забременях бях точно 42 кг. Напълнях 16 кг и родих бебе 3 кг. Така, че не винаги е свързано с кг.

# 618
  • София
Разбира се, че ще ви държа   bouquet

Колкото до килограмите - 42 съм при ръст 1.63

Чериии мила та ти ще се стопиш .......... за този ръст трябва да си 53 кг., а ти си с 9 кг по слаба. Наистина отиди на лекар и виж за какво става въпрос, но и се вземи в ръце и качи поне 5 - 6 кг защото и това както казаха другите момичета оказва влияние на цикъла, хормоните.....

# 619
  • София
Като заговорихме за килограми .............. Когато се запознах с моя приятел ( 2008 г. ) тогава бях 48 - 49 кг ( при ръст 164 см ).А сега вече съм 52 - 53 кг. И да ви кажа съм доволна наистина по добре се чувствам аз, НО и понякога не толкова тъй като не мога да си облека някои дрехи от преди. Но по добре се чувствам от гледна точна на фигура - по добре изглеждам, макар, че малко повече съм качила в бедрата и дупето.
Но и спряха познати и приятели като ме видят да ми казват - "ееее гледай колко си слаба....вземи качи някой КГ"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 620
Дами,ако днес и утре не ми дойде ,макар,че все се съмнявам,в събота правя тест..стискайте палции  Praynig

# 621
сега разбирам,че наистина трябва да посмъкна малко  160см,60 кг съм ...трудна работа Sad
и аз като се запознах с мъжо бях 55,ама...

# 622
Дами,ако днес и утре не ми дойде ,макар,че все се съмнявам,в събота правя тест..стискайте палции  Praynig
стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
и аз като теб - чакам днес и утре и в събота тест

# 623
  • до най-прекрасния мъж
сега разбирам,че наистина трябва да посмъкна малко  160см,60 кг съм ...трудна работа Sad
и аз като се запознах с мъжо бях 55,ама...
Не ти трябват много - 4-5 кила и си супер. Аз в момента съм 71 на 171 и изглеждам добре, но като знам, че може и по-добре, ще си се боря за останалите 6 килца.

# 624
  • София
За бързо и качествено отслабване е точно тази 90 дневна диета, тъй като там се набляга на разделното хранене и след това ако се поддръжа наистина резултата е превъзходен. Но при нас това не е наложено - разделното хранене и затова ни е трудно да го правим.

# 625
Здравейте, и аз съм си патила от тези кг и наистина оказват влияние даже и в цикъла ... Аз завърших 2006г и бях едва записана - 40-41кг (както се казва с дрехите), тогава имах доста нередовен цикъл и лекарите ме бяха посъветвали да кача някои друг кг, за да го регулирам, искаха да ме тъпчат с разни витамини, но аз отказах. Хормоните ми, естроген и подобни също не ми бяха в норма.Отидох студентка и последните години почнах да покачвам. Стигнах до 47кг и наистина цикъла започна да се регулира. Когато се запознах с мъжо и изминалата зима даже стигнах до 55кг, което за мен беше много. И сега съм около 51-52, което ме кара да се чувствам супер. И наистина те оказват голямо влияние за всички, както многото килограми, така и малкото Simple Smile Всичко трябва да си в норма. Не че няма и не познавам изключения, но  Hug

# 626
Искам да потъна в тези прекрасни сини очички  а вие?

# 627
За бързо и качествено отслабване е точно тази 90 дневна диета, тъй като там се набляга на разделното хранене и след това ако се поддръжа наистина резултата е превъзходен. Но при нас това не е наложено - разделното хранене и затова ни е трудно да го правим.
пробвала съм я -лошото е,че не удържах всичките 90 дни и си върнах всичките 4-5 кг,че и даже 1-2 отгоре....ген,който какъвто ген си има Sad Sad Sad

# 628
  • Бургас
Здравейте момичета, чак сега успях да си вдигна главата от работа, вече май се попреуморих и не ми се почва нищо, от вчера съм в овулация и направо все едно не съм на работа, а отнесена някъде на друго място ... в леглото  luvbed ... от вчера сме доста работливи по бебеправенето, дано успеем този месец и нахалната лелка не се появи скоро ... Усмихнат ден ви желая! Hug  bouquet

# 629
Здравейте момичета  Grinning
Днес за първи път си мерих БТ и беше 36,4, (снощи я мерих и беше 37.3, но ми е ясно, че не важи, защото е мерена след обяд) След малко ще си направя и първия тест за овулация. Сутринта работихме усилено  luvbed
Може би е внушение, а и ние правим опити от около седмица, но сякаш се чувствам различно...  Rolling Eyes Сигурно със всички вас е така  smile3503

Хайде успех на всички и повече  preggo preggo preggo

Общи условия

Активация на акаунт