Бебеправене - тема 7!

• 23 657
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Тук
Raiza, по принцип при цветна бременност ако си ти идва то не е точно като истинска М, по-оскъдна е.

# 601
  • до най-прекрасния мъж
Райза, добре дошла и успех с бебеправенето. Цветната бременност всъщност е бременност със зацапване. Няма как да го сбъркаш с менструация, защото е доста оскъдно.
Чери, не се притеснявай, мила, всичко ще е наред. Ти по принцип нямаше проблеми с цикъла, нали? Може да е само нещо временно - виж, какви жеги бяха тези дни, организмът се побърква тотално. Може да си имала месец без Ову, затова само да цапа. Недей така - до клиниката по инвитро знаеш ли колко дълъг път се извървява и само липсата на достатъчно прогестерон няма да те прати там, повярвай ми! С тебе сме - отиди на доктор и вижте какво се случва, вероятно е нещо дребно, което и от само себе си ще мине. А може и да си от онези момичета, на които показва по-късно теста. Само за да те успокоя ще ти кажа следното - преди 3 цикъла имах един супер странен - 2 дни зацапване, 1 ден цикъл, 1 ден зацапване, 1 ден цикъл, 2 дни зацапване и спря. След това имам 2 напълно нормални менструации със всичките му екстри. Така че просто нещата понякога изглеждат страшни, но не са. Късмет!
Да ви се оплача, момичета, наближава денят на истината за този месец, а мен такъв глад ме е налегнал, че не е истина. Ламята Спаска се е събудила в мен, направо ме е срам от себе си. И хем ми е тежко и ми се повдига, хем съм гладна - кажете ми какво е това чудо? Поне не ми се яде много сладко - снощи мъжо ме изкуши с 2 редчета шоколад в леглото, та ми отиде диетата на кино. Но сякаш сладко не ми се яде, повече хлебец и тестено. Засега удържам криво-ляво фронта, пия си фолиевата и чакам понеделника, за да си видя двете чертички  EFP

# 602
Момичета, благодаря за подкрепата!
Още веднага си записвам час и отивам да ме видят. Принципно нямам проблеми с цикъла, продължителен ми е, но пък винаги точен, не ми е закъснявало до сега. Не съм имала и такова зацапване, поне не повече от половин ден и после нормален цикъл.
Мислите ли, че тестовете от нета са по-зле от тези от аптеката? Доста ще ми бъдат по-евтини честно казано  newsm78

# 603
  • София
Здравей те момичета , понеже съм нова във форума искам да обменя малко опит с вас   Simple Smile Искам да попитам дали е възможно 1 седмица преди цикъла ,да съм забременяла и въпреки това да ми дойде МЦ  Thinking

Ако си бременна и имаш цикъл може да караш цветна бременност. Правила ли си тест?

# 604
  • София
Здравейте момичета. Помагайте, изписаха ми yasmin заради високите нива на тестостерон. Някоя от вас пила ли ги е? Аз си мисля, че за всичко ги изписват. Според вас да потърся ли второ мнение или да си ги пия 6 месеца и след това да опитаме да си направим бебче

Ако се притесняваш от некомпентно мнение посети още 1 или 2 лекаря, които да ти кажат мнение по въпроса. Ако не просто ги почни за да не си навредиш с непиенето им. А ако видиш, че не ти понасят добре посети пак лекаря си да обсъдите проблема при приема им.

# 605

Мислите ли, че тестовете от нета са по-зле от тези от аптеката? Доста ще ми бъдат по-евтини честно казано  newsm78

Според мен НЕ би трябвало да има разлика в качеството,незнам,мила   bouquet

# 606
На мен тези от нета ми хващата овуто и отчитаха, купих 5 теста за 10 лева от аптек....е хич не бях доволна. Теста ми за бременност, който отчете 3 дни преди цикъла, 11 дни точно, след ову при стойности на хормона 16, струваше 1,80лв  Mr. Green Mr. Green

# 607
Здравейте и от мен момичета..Желая ви един прекрасен ден   bouquet

# 608
Хубав ден,момичета   bouquet

Чери,мила,дръж ни в течение какво е казал доки.Знаеш ли,аз имам приятелка , която имаше подобна ситуация на твоята.Много дълъг цикъл,само зацапване и се оказа,че беше прекалено слаба.Качи 6кг,забременя и бебо и ходи вече.Твоите килограми как са?Относно тестовете от нета,аз само такива ползвам и съм много доволна.

Много положителни емоции и още повече положителни тестчета на всички.

# 609
Разбира се, че ще ви държа   bouquet

Колкото до килограмите - 42 съм при ръст 1.63

# 610
Здравейте и от мен момичета..Желая ви един прекрасен ден   bouquet

ооооо,благодаряяя
стопли ми сърцето с това мъниче Hug Hug Hug

# 611

ох,мила много си слаба- може би оттам идва проблема...

# 612
Възможно е, аз си го знам, ще видим какво ще каже и докторът.

# 613

а на мен казват че съм слаба, аз съм 48 165см .. Laughing хапвай повечко да не вземеш да изчезнеш  Peace

merian_bg  това мънице е от фейсбук  Crazy и аз го видях днес.
иначе при мен още няма никой  Praynig

# 614
Разбира се, че ще ви държа   bouquet

а на мен казват че съм слаба, аз съм 48 165см .. Laughing хапвай повечко да не вземеш да изчезнеш  Peace

merian_bg  това мънице е от фейсбук  Crazy и аз го видях днес.
иначе при мен още няма никой  Praynig

Да от фейсбук е ама е толкова сладко и исках да го споделя с вас  Laughing Laughing Grinning

Общи условия

Активация на акаунт