Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 17 559
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • Mars Hotel
Теон Грейджой се казва.  Twisted Evil

# 106
Джо, ако вземеш Алфи, увиеш му главата стегнато с изолирбанд и после го затвориш в блиндиран сейф, който пък пуснеш в нефтен кладенец, обещавам да те черпя една бира.

Хахаха  hahaha
ама Све, ако знаеш какви неща го чакат Теон, няма да си толкова сърдита на Алфи  Joy

# 107
  • Mars Hotel
О, аз знам. Ама му е малко.  Twisted Evil

# 108
Joy Окей, няма да искам снимка, ама кажете пак как се казваше, шси го намеря.
Не се мори , Джото ш`почни да ни облъчва и с него  Mr. Green . Даже предлагам да въведем раздел ПЕРСОНА НОН ГРАТА на темата като Алфи е първи в списака  Mr. Green

# 109
Теон Грейджой се казва.  Twisted Evil

Sick Sick Sick Джо, ти уби всичко детско в мен.

Даже предлагам да въведем раздел ПЕРСОНА НОН ГРАТА на темата като Алфи е първи в списака  Mr. Green

Сугласна, сугласна!  hahaha

# 110
Нека го опишем така, Алфи прилича ... би могъл да мине за първи братовчед на Силиън  Flutter

# 111
Нека го опишем така, Алфи прилича ... би могъл да мине за първи братовчед на Силиън  Flutter
Joy hahaha а много по зле е, поне трети  Laughing

# 112
  • Mars Hotel
smile3532

# 113
Не съм в състояние да определя кой е по-ужасен, това е все едно да реша кой отбор мразя повече - Италия или Франция.

Спам за красота, че ми загорча:

# 114
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе мълчете бе, Теон е едно онеправдано дете, как няма милост в тез ваште студени сърца hahaha hahaha hahaha

# 115
Към тоя никаква милост, хич не ми дреме къв му е героят.  Mr. Green

# 116
Па аз да ти кажа, понеже съм на подобаващо разстояние от три транзит държави- тоз на снимката за красота по-горе с русите букли и къдравата устичка ми заприлича баш на Алфито Laughing. После се позагледах и осъзнах заблудата си, но трябваше да се повзвра Whistling

# 117
  • Mars Hotel
O! Oo! Oooo! Джо, как изрече такова сквернословие.... hahaha

# 118
Ми на мен всичките руси малолетни са ми еднакви Laughing. И всите ме влекат Mr. Green

# 119
За очила си, и то сериозни. Много сериозни. Или може би направо лоботомия. Аз малолетни не харесвам, мерси, така че не ми вменявай подобни наклонности.

Общи условия

Активация на акаунт