Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 18 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
 hahaha Тъй шъ е! Joy

# 376
Бебе, ми щот' Абърфорт е британец (което ме подсеща, от него става ли конюшня мътириъл  hahaha) и обича кози.

Та в тази връзка, че и относно съдържимото на потъровата сага, Пуци, bull's eye!  Mr. Green

Определено не е до частта на (под)съзнанието ти. Многопластова и недооценена е сагата, така е.  Mr. Green

Скрит текст:
Благодаря!  Hug Ще!  Hug Hug и на теб.

# 377
  • КиТ
Бебе по добре си доспи,не ти влияят добре жегите  Crazy hahaha hahaha hahaha

# 378
Ти да видиш, май като се омалоумя съвсем, ставам необичайно прозорлива за някои специфични неща.  Mr. Green Утре пак шсе нокаутирам, та да съм в добра спортна форма.

Стига бе, Плами, тя днес не спря да спи!

# 379
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже днес ми е котешко, пускам любимата си песен с котешко видео Heart Eyes

# 380
Аа, Пуциня, имам нужда от сън! Поне 3 часа на денонощие. Mr. Green Всяка сутрин те виждам към 7 часа да се вписваш у скайп, пък на мен тогава започва леко да ми се доспива. Една сутрин не знам к'во беше изтрещяла, ма беше станала още към 5. Всичко виждам. Mr. Green Laughing

# 381
И двете сте чисто луди- едната става в 5, другата будна до 5 hahaha hahaha hahaha. А аз си мислех, че страдам от безсъние Laughing

# 382
  • София
Джо, извинявай ти ли страдаш от безсъние? Аз става в 7:30, а съм в отпуск...

# 383
Добра вечер!

И на мен не ми даваше мира какво точно е било inappropriate в заклинанията на Абърфорт, но може би имам развинтено въображение...  Whistling

# 384
  • Разпиляна във въображението
На вас ви е котешко, на мен ми е Алексово

# 385
  • София
коя си е прибрала Хенри Кавил? да си призная, че само няколко пъти леко се разлюлях по него.

# 386
  • в сърцето на един мъж...
Петъкът ме подсеща, че от няколко дни не съм засичала Книдска. Да не би да е отишла... на мореMr. Green

Не че нещо, просто се размислих какво ли казва Законът за наследството относно унаследяването по непряка форумска линия и после се замислих за едни ключови 10 % (докато другото божество езическо не гледа  Mr. Green)

Гледа то, гледа и всичко вижда.  Naughty И изобщо не се надявай да докопаш тия 10% Crossing Arms

# 387
Джо, извинявай ти ли страдаш от безсъние? Аз става в 7:30, а съм в отпуск...
Моето е вечерно- аз като почна да гледам филм, ти спиш трети сън Laughing
Далеч от Хенри Twisted Evil

# 388
Дори божествата понякога заспиват.  Mr. Green

Слънчо, мисля, че всеки в даден момент се е чудил. Ето отговора на JKR:

Q: In the Goblet of Fire Dumbledore said his brother was prosecuted for practicing inappropriate charms [JKR buries her head, to laughter] on a goat; what were the inappropriate charms he was practicing on that goat?

JKR: How old are you?

Eight.

JKR: I think that he was trying to make a goat that was easy to keep clean [laughter], curly horns. That's a joke that works on a couple of levels. I really like Aberforth and his goats. But you know Aberforth having this strange fondness for goats if you've read book seven, came in really useful to Harry, later on, because a goat, a stag, you know. If you're a stupid Death Eater, what's the difference. So, that is my answer to YOU.

Какво ли щеше да отговори, обаче, ако и бяха отговорили с eighteen, се чудя.  Mr. Green

# 389
  • Ænima/Albuquerque
Бафти и спама тука!  ooooh!

Пфу, че съм добра днес, цъкай си на воля вдесно Mr. Green. Само как ще улучиш с замижали очи, нинам hahaha

Оф, уф, мерси.

Еее, докат се мерна и мръснишката тема май изтрита, шееба.  Crossing Arms

А, ма анкетата кърти, а?   hahaha

Повече ви:
е жега - 7 (33.3%)
мързи - 7 (33.3%)
се пие бира - 7 (33.3%)

Общи условия

Активация на акаунт