Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 18 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Алеййй няма ли кой да викне едно - Добро Утрооооо

# 571
  • в сърцето на един мъж...
Добро да е

# 572
Добрютро!  Mr. Green

# 573
Сладури  Laughing .  Даниел Р., подпуква и ромкомите  Laughing - http://www.huffingtonpost.com/2012/07/17/daniel-radcliffe-zoe-ka … ref=entertainment

# 574
  • срещу двата комина :)))
а добро да е  Hug
нещо полудях май  Blush , а ето я и лудоста ми  Heart Eyes

# 575
  • Ænima/Albuquerque
Му.  Tired

# 576
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я, приготвила си ми кафенце, видим Flutter
Добро Party

Матюююю Heart Eyes

# 577
Аз глел Менталиста, браус на Саймън Бейкър. Това е няква мода - сериали с централен брит, явно. Ама добре им се получава.

Ох, ЖДНБ, ама наистина ЖДНБ.

# 578
  • КиТ
Мури,а Мичо  Crazy Thinking Joy Joy Joy

# 579
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, ама е тихо тук в подготовка за четвъртъка Whistling. Няма ли да побягаме за здраве... да потанцуваме Flutter

# 580
  • в морето до колене
Бях обещала за днес двойна доза Кийра.
Нека сега да е с дълга коса.

# 581
  • в морето до колене
Бях обещала и двойна доза Крейг, ама няма да се получи...
Затова пък съм решила да сложа много знаков кадър - много го обичам това "поздравяване" на зрителите, което прави в началото на всяко шоу   Heart Eyes
Като блъска камерата винаги ми изглежда така, сякаш се просяга през екрана и ме потупва по рамото Crazy
И естествено неизменното "It's a great day for America, everybody!"

А вместо втора снимка ще кажа, че гледах първи епизод от един нов мини-сериал "Political Animals"
Та там главната героиня е явно "заимствана" от Хилъри Клинтън, защото е бивша първа дама, кандидат за президент и настоящ Държавен Серкетар  Mr. Green
Но думата ми беше, че бяха избрали точно Крейг да представят с монтиран във филма откъс от шоуто му (наужким, де), в който се майтапи с бившия президент и бивш съпруг на героинята по повод любовницата му - цицореста "актриса" в доста еротичен докторски сериал  Joy  Joy  Joy
Трябва да кажа, че доста солени бяха шегичките  Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 15:41 от mia4ik

# 582
Мячик
като решиш можем да си начешем езиците за Political Animal в американската...  Grinning
Отсега съжалявам, че е само минисериал, а не е летен сериал с къс сезон

# 583
  • в морето до колене
Бум, аз по принцип се каня тези дни да си "начеша езика" за лятната продукция в сериалната тема.
Мисля, че вече изгледах поне контролните 3 епизода от повечето нови неща (или поне тези, които ме интересуват). Май до септември вече не очаквам да излезе още нещо ново като за мен...

# 584
Здравейте!

Джоооо!  Hug Ако знаеш колко я обичам тая песен!  Heart Eyes

Мячик, той Крейг и иначе не се скъпи на пипера.  Mr. Green А особено с Клинтън си прави големи гаври. Четох аз за това му участие и исках да го видя само този откъс, но не го намерих в ютубето. Аз така съм закъсала с гледането на каквото и да било, че едва ли ще имам време да почна нов сериал. Този с новинарския с Джеф Даниелс ми се гледа, но не знам дали и за него ще сколасам.

Хайде един Крейг и от мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт