Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 17 527
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Бумчо, аз виноват, че скочил стреснато да пита, преди да изчете последните 4 страници.  hahaha
Пък и си е истина, че бях зачезнала известно време, последните тема-две "възкръснах".
Няма да пипам твоята конюшня, то и без това 50% от "моята" ми е дар от теб.  Laughing

А да запитам, ако лятному се разпуснат конюшните, всенародна оргия ли ще си проведем? А наесен - лов на ново хергеле? И родео? А? А?

Размечтах се, ще ме прощавате.   hahaha

# 61
  • в морето до колене
А да запитам, ако лятному се разпуснат конюшните, всенародна оргия ли ще си проведем? А наесен - лов на ново хергеле? И родео? А? А?

Размечтах се, ще ме прощавате.   hahaha

Ох, и мен ме накара да се размечтая чак  tooth

# 62
Само от мисълта за т'ва ми паднаха гащите! Blush Развратници...

# 63

Какво, да сменям ли анкетата? Предстои ни 60-та юбилейна тема, какъв по-подходящ момент?
Не ,не я сменяй! А за 60тият юбилей да отдадем почит на 60сет годишните титани !

# 64
 Joy Joy Joy Харесва ми.

# 65

Размечтах се, ще ме прощавате.  hahaha

Ох, и мен ме накара да се размечтая чак  tooth

Да си дойдем на думата!!!
Какво тичане бе хора???
Има къде по-полезни и несравнимо по-приятни начини за физическа активност

Идея за career change по този повод
Скрит текст:
Orgy planner
Today we have a wedding planner or an event planner, but in the old days people saw orgy as a feast that had to be organized irreproachably. For this they needed an orgy planner who had to take care of food, women, music and jugglers. The master of orgies had to do his utmost to find courtesans who besides looking very good, they also had to be healthy without venereal diseases. Food and drink had to be the perfect expression of opulence and luxury, while jugglers had to be in their best shape and not ruin their representations. Being an orgy planner wasn't the best job in the world as not everyone liked you. The most popular orgy planner was Gaius Petronius who wrote the satirical book about Roman debauchery called “Satyricon”.

# 66
  • Mars Hotel
Стига развратничили и гащопадали!
Къде-къде по-приятно е усещането за пеперуди в стомаха, поникнали крилца и чувството, че като подскоча, че стигна облаците!

# 67
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кога изписахте 5 страници Shocked?

Искам Алфи Алън Flutter

И сега видех- Бебе, забрави за Кийра, туик само аз я браня от злите езици Twisted Evil

# 68
Бум, ами да променим заглавието на "Оргия за здраве"  Mr. Green На бас, че половин форум ще дотърчи.
Све, пеперудите и подскоците са за пролетния сезон. Лято е. Време оргийно.  Mr. Green

Ама като чета скрития текст, без жонгльори сме заникъде.
Петроний го либим отдавна.  Heart Eyes

# 69
Айде бе Джо откога те чакам да делнем Кийрето  Grinning

Бум, ами да променим заглавието на "Оргия за здраве"  Mr. Green На бас, че половин форум ще дотърчи.
Све, пеперудите и подскоците са за пролетния сезон. Лято е. Време оргийно.  Mr. Green

Ама като чета скрития текст, без жонгльори сме заникъде.
Петроний го либим отдавна.  Heart Eyes

Ники
+1 за всяка дума  Laughing

# 70
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нещо подозрително обръщам очи напоследък към възрастовата група, дето се подвизава Джой  hahaha
hahaha hahaha hahaha

Кийра не деля, Бум, не, не Mr. Green. Освен това Дю като се завърне, аз ще и я дам обратно, безвъзмездно Blush

Пуц, да делнем Еди Heart Eyes?

# 71
  • в морето до колене
Ааа, а за Кийрето може ли аз, и аз  Flutter
поне 5%...
 Praynig
Обещавам да се присъединя пламенно към защитата!!!

Хеле колко плювни отсега усещам, че ще отнесе за Ана...

# 72
Бум, ами да променим заглавието на "Оргия за здраве"  Mr. Green На бас, че половин форум ще дотърчи.

Типично петъчно заглавие за Клюто - помни и пусни  Mr. Green

# 73
Уааттт? За Кийра аз бях първа, тъй че с мен ще делите! bowuu

# 74
Кафенце, точно тоз петък сигурно ще пропусна, но да го делегирам на теб?  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт