Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 17 643
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Mars Hotel
Да, теб те забелязах, че се разграничаваш, МуреHug

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аа, аз не по Чарли, там отдалеч и с уважение Mr. Green. За Кралчето си запазих мегдан за лиготочене още предната тема, познавам се все пак Blush

# 647
Пфюй, спирам се от снимки.  Embarassed 3 страници лиги за един стигат.  Mr. Green

Джой - и за Чарли, и за Ричард (Дик, може би? Mr. Green) - аршинът ми е един.  Laughing

# 648
  • срещу двата комина :)))
ахахахах, ще се напикая  Joy

# 649
# 650
Ааа, Цеце, един Дик на тема стига Naughty. Туй да не ти е някой неблагороден небритански Кънчо, Дик е единствен по рода си Mr. Green

# 651
  • София
аз съм влюбена в моя си крал. Просто не мога да не поприпадна като видя нещо хубаво.  Whistling

# 652
  • КиТ
Мури  smile3532 smile3532 smile3532

# 653
Стига припадали, бе! Не мога да ви изчета лигите.  Crossing Arms

От тез дето ги подмятахте в последните няколко страници, Роб Старк най ми фана очото.  Heart Eyes

ахахахах, ще се напикая  Joy

Аз залагам на Шон  hahaha

# 654
Пък мен ме удариха едни мили спомени колко много си обичах пуйката, и се разнежих, та си пуснах съответстваща музичка Grinning

">#![/video]

# 655
Пуйка блуууус!  hahaha hahaha

# 656
Пуциня, ЧРД! Жива, здрава, Кица (не Кевин Костнър hahaha) много да те слуша, да и осигуриш братче/сестриче и много да се обичате с Мистър Лешник Пуцев. Hug Hug

# 657
Я, рожденничка си имаме Grinning. Пуци, да илядиш, и все лешници да береш Hug. И за да не е много еднообразно менюто, малко ягодки от мен Wink

# 658
Стига бе!  Shocked

Пуценце, миличко, честит рожден ден!  Hug Hug Много радост, много щастие, да те слушат и Кица, и който още по длъжностна характеристика  Mr. Green следва да те слуша и гледа в очите!

bouquet  bouquet  bouquet

# 659
Стига сте и вие с тея манджи по никое време! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт