Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 18 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Ми Жгб и ССФ примерно. Стига сте крили от мен! Crossing Arms

Как са ми се прияли евънчета или евънчова торта. Трябва да прекръстят течния шоколад, на крем с евънчета. Mr. Green

# 451
Спиш! ССФ-то го обясниха Латето и Саркът, а за ЖГБ да си каже Цеца, макар че аз имам подозрения. Нецензурни.  Whistling

# 452
Ти спиш! Laughing

Е , нали знаеш официалният превод е друг  Wink

Виж ми редакцията на горния пост. Mr. Green

# 453
ССФ- Средно Статистическа Форумка !
Cosmopolis Official Trailer [HD]: Robert Pattinson Is A Billionare In New York City

Пуц, в двора имаме дърво с Евънчета (ма много сладурско)- Лесевън  Laughing

# 454
Ахаа, значи аз съм ССФ, ама ми е тъпо значението, на Латето по ми харесва. Mr. Green

# 455
Аз скоро си правих морковен кейк, и той е с евънчета. Лате, и край нас има лесевън.  Joy Едни зеленички са, крехкички, много обичам.

Трейлърът с Бившия  hahaha ще си го оставя за утре, че в момента съм твърде жегясала за него.

# 456
...за ЖГБ да си каже Цеца, макар че аз имам подозрения. Нецензурни.  Whistling
Сочна закана е.  hahaha Сложи О, И след Г и накрая  Ъ .

# 457
# 458
Ахаа, значи аз съм ССФ, ама ми е тъпо значението, на Латето по ми харесва. Mr. Green
Моа ти кажа ,че не си ни едно от двете  Mr. Green
Цецеееее hahaha ,сподели и други

# 459
Ъгаси Лате колко си гадна! Ми к'ва съм? Crossing Arms

# 460
Ъгаси Лате колко си гадна! Ми к'ва съм? Crossing Arms
НСФ - Нестандартна СъФорумка , а може и ЛСФ - туй си го разтълкувай сама  Laughing

# 461
Доволен! bowuu Hug

Отивам да правя разни работи с любовта ми. Heart Eyes Той ще ви подскаже какви. Rolling Eyes

# 462
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Очаквам скоро да започнат постземетръсните истерии в Клю-то  Mr. Green
Че те още ли не са почнали Shocked? Аз вече бях осведомена от една приятелка ка всички ще измрем Laughing. На което отговорих невъзмутимо- да, рано или късно Mr. Green. Не можах само да разбера тя що ми се разсърди Blush Laughing

# 463
Ой, глел трейлъра. Тоя филм вече ще е като за мен, за разлика от Бел Ами.  smile3508

Мечовите кунки определено отстъпиха първото място, колко печално...

# 464
  • София
Айде дано му е на късмет на Мечо малко да го изкара от рамката на "страдаш от перманентен зъбобол" по думите на съфорумка. Дано! Изглежда интересно.

Добро ви утро!

Общи условия

Активация на акаунт