Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 18 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Це, вярвам, щото в Чарли Хънам аха-аха и аз да се влюбя през ноември, но ме плеснаха през ръцете, сбихме се, и накрая отстъпих. Не помня чия собственост беше обаче.
Ако понастоящем е безстопанствен, да се счита, че съм извикала МОЙ, МОЙ, МОЙ!  Twisted Evil

Искам да разбера какво/кого е яздила Джой!

Пуц, мерси, много добре ти разбрах допълнителното обяснение. Или поне така си мисля.  Mr. Green

И аз си мисля да е нещо по-всеобхватно, но все пак да уточним някакъв обхват в първи пост, за да не я заключат поради дублиране или мъглявост.  Laughing Другото се подразбира.  Mr. Green

# 616
  • Mars Hotel
Да направим тема в Потребителски групи. Там няма да ни закачат, а може да е нещо от сорта Лингвистичен клуб. Или Лига на лингвистите.

# 617
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еей, ненаситни хиени, бре! Давам да ближете меча на Краля на Севера, но Чарли не да-вам!  Mr. Green
Меч не ми трябва, друго дай Mr. Green

Ники, добитък яздих, добитък, още в невръстна възраст Laughing. Завиждайти сега Mr. Green

# 618
Ники, Чарли винаги е бил моя собственост откак го интръдюснах тук. Нямам спомен да съм те плясвала или нещо подобно, добра душа съм.  Blush То с тия хиени ( Hug) може би не е здравословно, ама тъй е. Извинявай ако "долу ръцете, хиени ненаситни"  Mr. Green  те е засегнало.  Simple Smile

Све - ЗА!

# 619
  • КиТ
Ники, добитък яздих, добитък, още в невръстна възраст Laughing. Завиждайти сега Mr. Green

Ох  Joy Joy Joy Joy Чак и онагледила Crazy Joy Joy Joy

# 620
  • София
Сесилия е много добра душа. Позволява ми да припадам на безопасно разстояние, докато събирам косата от подстрижката на гусин Хънам, за да и се радвам.

и да ви се оплача. днес бях с още две облъчени кат мен и вървейки си по Екзарх Йосиф едната за малко да припадне от кеф докат ми разправя за талантите на Фаса!

Алеле Джо, луда ли си? Докарами смехоносно смъртен пристъп!

# 621
  • Ænima/Albuquerque
Сефте чета тая тема диагонално.

# 622
Еей, ненаситни хиени, бре! Давам да ближете меча на Краля на Севера, но Чарли не да-вам!  Mr. Green
Меч не ми трябва, друго дай Mr. Green 1.

Ники,  добитък яздих, добитък 2. , още в невръстна възраст Laughing. Завиждайти сега Mr. Green
1. Няма друго.  Mr. Green
2. Аз пък яздих крава.  Mr. Green

# 623
Не бъди скръндза де, дай и хирургическите му ръкавици да уважа Mr. Green

# 624
Да направим тема в Потребителски групи. Там няма да ни закачат, а може да е нещо от сорта Лингвистичен клуб. Или Лига на лингвистите.

Све, чудесна идея. Така или иначе сме направо за там. Някой има ли желание да мисли и пуска или да си напъвам гънките в близките 24 часа? Може и по-нататък да я пуснем, като се замисля...

Джо,  Shocked, ТАКЪВ ли добитък...?! Съм в безмълвие и преклонение пред ездитните ти умения в крехка възраст.

Це, наистина си много добра душа. От уважение ще му се радвам отдалеч. (Виждате ли, бе, силно териториалните, че с добра дума се постига повече, отколкото с пистолет и добра дума? Mr. Green) ВъоПще не съм се засегнала на "хиена ненаситна", то си е самата истина.  Mr. Green

А не си ме пляскала ти, Джо се е проявила като добро другарче-защитник на частната собственост към съответния момент. И то само с едно предупреждение. 'Ма аз тогава много оспорвани двубои водех, та почват да ми се преплитат спомените. Еех, младост...  Mr. Green

# 625
Ма, Ники, колко си наивно само, след толкоз стаж тук hahaha. Просто след Сесилка ако някой ще се гощава с хот-дог меден, това съм аз Mr. Green

О, парамедико, нуждая се от ЕКГ Heart Eyes

Може и проба от телесните течности да ми вземеш Mr. Green

# 626
Ма, Ники, колко си наивно само, след толкоз стаж тук hahaha.

Т'ва ми е чара, шшшт, тихо, на Чарли ще му хареса.  Mr. Green

# 627
Джой, не си познала.  Naughty
Аз съм добра към ненахаланитененаситнихиенски щения, другите ги подминавам.
Ники много добре се ориентира накъде да рие.  hahaha
нА, цъкнете, да ви е яд  Mr. Green  Hug

# 628
  • София
искаш да ни убиеш с хубост преди лягане... или да ни подготвиш четвъртъчен сън?

# 629
Це,  Hug

Без брада по ми харесва обаче.

Кажете ми, моля ви, това дуварче как да не го обработиш с и после с ...

Общи условия

Активация на акаунт